14

da

преди 2 години

Няма място за всички в гробищата.............крематориумите в София, Пловдив и Варна не са достатъчни..............Бургас е четвъртият град в България...............логично е и в Бургас да има крематориум!!!

13

Вируслав

преди 2 години

Защо протестират след като решението за нови крематориуми е наложително и съгласувано с Брюксел. ? След като ЕС готви стъпка по стъпка задължително ваксане на всички. Няма да ни изненадва неподготвени както снега, я! И кремацията също ще е доброволно задължителна защтото традиционните погребения отнемат много място в гробищата.

12

В САЩ ги ползват за

преди 2 години

НАТОРЯВАНЕ, след като ги оставят да се разложат. И лед това ги разхвърлят между доматите или картофите !

11

пияница мистик

преди 2 години

Тези прости хорица не могат да произнесат правилно името крематориум, сигурно не са наясно и какво е това чудо на 21 век :))) Няма ли някой да им обясни, че пепелта от изгорени трупове всъщност подхранва почвата. След горски пожар, когато всичко е на пепел и прах, след това избуява още по-гъста растителност

10

Омбре

преди 2 години

За кланицата на Рагаевски в центъра На Бургас никой не протестира. Сега за крематориума се сетиха.

9

Анонимен

преди 2 години

Абе хвърляйте труповете в морето бе. Рибите ще ги изядат

8

Крематориум

преди 2 години

Крематориумите са възможни и необходими. Антиваксърите да не се отпускат. На имунизираните ще им е необходимо отопление.

7

ПОДКУПИ

преди 2 години

НЯКОЙ Мошеник- чужденец е дал ПОДКУП, за да РАЗБОЛЯВА българите... Трябва да уб.ият в ТЪМНОТО, БОгатия арабин , китаец и да му ВЗЕМАТ парите.. За да са ЗДРАВИ българите...

6

Бургас

преди 2 години

Интересно е,че протестират срещу съвременен крематориум от екологични.....само.....причини,а не забелязват отровите на Лукойл и Кроношпан довели Бургас до водещо място при раждане на деца с увреждания и респираторни проблеми!

5

По света и у нас

преди 2 години

В две страни, в които живее една трета от населението на света, погребенията са забранени и там кремирането е задължително, по закон.

4

Гиб Мелсън

преди 2 години

ужким бяхме православни а пък сега изведнъж бум, крематориум за 7 хиляди трупа на година. по 20 на ден. Откъде толкоз атеисти?

3

черния

преди 2 години

Камено, което е на 3 километра от най-големият замърсител на балканският полуостров, развива еко-земеделие. От менделеевата таблица, сигурно само Плутоний няма в тяхната еко продукция...

2

Пуржо

преди 2 години

Как крематориум може да замърсява? Освен фасовете на персонала...

1

Сандо

преди 2 години

модерно съоръжение което работи на газ и е с разчет 7 хиляди на година. Е как немците са изгорили 6 милиона, на въглища и то по време на война когато ресурите са имали по-важно предназначение. В общи линии на всяка композиция евреи е трябвало да доставят 4 такива с въглища. Да не говорим че кремирането в тези размери е бил невъзможен