26

Анонимен

преди 2 години

Хайде, втръсна ни от тия хлъзгави, подмолни, постоянно бъборещи и бълващи клишета западни "демократи".

25

Анонимен

преди 2 години

Китай и Русия могат да си направят и те среща на върха за демокрация, без да канят сащ,тъй като там няма демокрация -- там има робовладелство още и трябва да се вземат мерки.

24

Щерев

преди 2 години

Си Цзинпин попитал Клутин-клатен -" Ще носиш ли палтото на жена ми ?". Путин с радост приел новата длъжност защото Китай ще глътне руското плато и ще го направи своя дълбока провинция.

23

емо

преди 2 години

нещата вървят към спукване на демонократичния балон.след това аврогея и амероджендерия ще има да вият от ужас.........да са мислили овреме

22

Анонимен

преди 2 години

Днес газта скочи още...

21

ОФ

преди 2 години

Руският президент и председателят на КНР подробно обсъдиха доставките на руско гориво в Китай. От своя страна "Газпром" потвърди, че работи усилено за увеличаването на доставките на гориво по газопровода "Силата на Сибир-2". В тази връзка, вчера, цената на природния газ на европейските борси надхвърли $1 500 за 1 000 м3.

20

ОФ

преди 2 години

През последните години, най-голямата опастност за Пиндостан представлява Китай, а грешната политика на Вашингтон, насочена към сдържане и демонизиране на Русия, води до сближаването на Москва и Пекин.

19

Анонимен

преди 2 години

До Влади.....Вземи да провериш кога им върнаха ненужния на Русия о-в Даманский! Това бе жест, който много значи! Чета и се кефя на 'диот'етата, които мислят, че Китай ще превземе Сибир от Русия. Няма да стане! Китай ще се облагодетелствува от съвсем други неща, без да получава ядрени крошета. Пък защо да не хапнат Монголия - 1500000 кв.км, огромни минерални залежи, 3.5 млн жители? Или Казахстан - два шамара и са на границите на Европа - Урал, ама река, а не планинско било! Мисли с главата си!

18

SS

преди 2 години

сигурен съм, че РолингДжо много се е зарадвал на тази новина... :):)

17

до коко

преди 2 години

В 17:00 15 марта командующий Дальневосточным военным округом Олег Лосик приказал применить новейшее и секретное на тот момент оружие - установки "Град".Реактивные снаряды смели с острова все живое. На том боевые действия, не считая отдельных перестрелок, закончились.

16

Анонимен

преди 2 години

До кратко и ясно Васално джудже, пък се пукате от злоба. Нещо не се връзва. Не мислите ли?

15

до коко

преди 2 години

не съм млад и много по добре знам какво имаше в БГ по това време, жалко е че не мога да ти пиша къде съм служил по това време но повярвай знам много повече

14

До Коко

преди 2 години

Млад си и затова нищо не знаеш, но през 70-те тук в БГ много беше разпространена версията за лазера. Питай по-стари, че от по-мъдри от тебе. А за ГРАД с вагони, ти за сандъците с ракети ли? Недей , нямаш хабер от военна техника. Ти да не си днешния Радослав Василев от ПП? По интелект го докарваш.

13

До 3

преди 2 години

А после каква мизерия настъпи в том самом Ленинграде. Талоны на вс. Голод. Пииздец, бля!

12

коко

преди 2 години

владко какви лазери бе от къди ги четеш тези глупости ,руснаците им тръснаха 60вагона с ракети град и там пясъкът е станал на стъкло

11

Влади

преди 2 години

Приятелчета са, нали вече Великата Русия върна на китайците остров Даманский, заради който се биха през 1968 г.( уж руснаците ползвали тогава лазер срещу китайците.Али бали!). Тогава СССР победи, но сега кляка без бой и скоро ще загуби голяма част от Далечния си Изток.Русия се зъби на Запада, но истинския и противник е Китай. Но всеки има право на лош избор.

10

коко

преди 2 години

казаха си с две думи ще спукаме г...за на американците а те от страх искат телефонен разговор за втори път със Путин

9

Анонимен

преди 2 години

с азиатския съюз да им го навре на амепиканците

8

Германец

преди 2 години

"Путин ... срещу ... COVID-19" -- Буквално чувам как *** пyтинoпитешки антиваксърски кратуни имплодират. Хахахаха :)

7

Мда

преди 2 години

Определено не са приятели, просто имат общ враг...