78

Анонимен

преди 2 години

ленка бориславовна и тя ли е завършила харвард? ако да- присъствено или онлайн?

77

лш

преди 2 години

Леночка дава акъл на Парламента !? Тия съвсем го удариха през просото . Ще има хаос и безумия .

76

Анонимен

преди 2 години

Да спазват правилата,тва да не е разграден двор

75

Анонимен

преди 2 години

до 110-да, знае правилата. трябва да я минат няколко за да я качат там.

74

Ех

преди 2 години

Преди премиера се обаждаше в Парламента,сега нач. Кабинета,утре сигурно чистачката!Нищо ново под Слънцето!

73

Анонимен

преди 2 години

Да ама Деската не е вчерашна и знае правилника,а новите пиленца се опитват да го попрескачат ,което не говори добре за тях.Да научат тоя правилник ,ако трябва да спят там ,щом са влезнали в народното събрание ,да спазват правилата !

72

Анонимен

преди 2 години

Ще има още цял вагон сол да изядете, докато поне се изравните с Бойко. И пак не е сигурно. Доказва го начина по който постоянно го плюете.

71

Анонимен

преди 2 години

Питай жена си, или друг близък.

70

Деса милета

преди 2 години

Един споделяш, че в определени ситуации, носът на тая му пречел...

69

Анонимен

преди 2 години

Хахаха симпатична била.Тая Пенка ли е ЛеНка ли е има по дълъг мустак от Филип Тотю и лъже повече от Пинокио.Още ли консултира ББР където я спусна Кирето? Топ юристка стана за 6 месеца преди това целия и стаж е да поръчват тоалетна хартия за офиса.

68

Анонимен

преди 2 години

Ако не друго поне ще играем джобен тенис с тез

67

Анонимен

преди 2 години

Моля да се спазват законите на държавата! Ако не искате да ги спазвате в този им вид, първо ги променете по законовия ред и после взимате решения. Нарушаването на законите не може да доведе до законност. Но пък може да даде основание на всеки един от нас да откаже да изпълнява закона, само защото смятаме че не ни харесва. Осъзнавате ли, че си играете с огъня? И нещо още по-лошо, че нямате пожарогасител?

66

до 86

преди 2 години

Гиньо, само 4 различни IP-та ли можа да намериш, че коментарът ти получи 4 плюса за 15 секунди? Айде по-сериозно! В часовете по информатика учениците осми клас знаят как да сложат по 30!

65

до 92

преди 2 години

Не разбирам, на теб ти се виждат 8000 евро много ли?! Защо всичките бедняци наблягате на заплатите, бе мама му стара?! Заплатата е в резултат на капацитета на дадено лице. Само беднякът в обшия случай капацитет няма и затова е бедняк. 8000 евро взима външен консултант у нас в ИТ сектора, ама на седмица. Хубава вечер.

64

Ай Сиктир

преди 2 години

И да добавя, че вина за това положение има единствено и еднолично президента Радев. Хвърли в дълбокото и на практика похарчи абсолютно неподготвени хора, включително Кирил и Асен. Той да се обяснява нататък кой го е подвел и на кого е подгънал крак. Резултата е, че няколко поколения кадърни и вдъхновени образовани деца ще прегорят и ще ги изгубим не само за политическия живот, а и въобще за управлението на България. Това, Радев, е невъобразимо подло и непростимо престъпление - срещу нацията.

63

Анонимен

преди 2 години

Ленчето не беше ли тази, която Кирчо назначи като външен консултант?!? на ББР от Да, България( докато и той беше в тая партия) на заплата от 8000 евро. Точно тя е! Поредната безгласна буква, която ще изпълнява каквото бате Кико нареди и каквото на него му наредят. Апропо в тая банка отново са назначени некадърници - един отявлен комарджия и един уволняван вече от тази банка поради непоправима тъпота. Някой каза ГЕРБ са престъпници - така е, лошото е че ги подмениха с други престъпници.

62

Анонимен

преди 2 години

Лена била вече шеф на ПП. Да се смееш ли , да плачеш ли

61

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, всеки би трябвало да може да коментира, както решенията на НС, така и на МС, КС, Петков, Гешев, Борисов и т.н. Герберите до такава степен са деформирани, че се опитват да превърнат неспособността си да се осмелят да коментират решенията на вожда в норма в обществото.

60

Анонимен

преди 2 години

Покъртително беше, когато преди изборите Асен Василев искаше дебат с борисов за парите за магистрала хемус и едно чиче от герб го поучаваше, назидателно: "ти си много малък за дебат с него. Той не може да слезе до твоето ниво и да води дебат с тебе! Трябва да се съобразяваш!" В бандитската организация герб борисов, миризлив селянин от банкя, е царот. Щом не могат да водят цивилизован дебат мястото им не е в българския парламент.

59

Ай Сиктир

преди 2 години

Тия ПП всичките са рулбрейкъри и направо ебват майката на дъртите политици. Това при всички положения няма да свърши добре. Или дъртите ще нашбат младите и ще ги счупят или превъзпитат, или ще ги отсвирят тотално, давайки им яката възможност да е усрат здраво и невъзвратимо. Според мен младите талантливи и страшно образовани кадри на президентската партия да се посъберат малко, че бобените зръна не вещаят нищо добро.