32

azz

преди 2 години

Баси наглия фандък!!!

31

Щирлиц

преди 2 години

Какво стана с любимите ви каруци?Мръсотията по Витошка кога ще почистите,заедно с грозните заведения,окупирали тротоарите?

30

ПроСоТо

преди 2 години

тая *** откакто я калесаха за "кметица" на София, ВСЕ СЪЩИТЕ МАНТРИ дъвче..А резултата е,че..ПРОСТО СИ ДЪВЧИ МАНТРИТЕ.."Гот блес столичани!"..

29

Анонимен

преди 2 години

В последните два месеца взе да говори много за зелени проекти.Колегите масони здраво я натискат.

28

Анонимен

преди 2 години

Тая кога?

27

Анонимен

преди 2 години

Тотален батак. С бюджет с колкото половин България, колко години подред си папкаха.Сега София изглежда като след ***. Нищо не работи и разбити улици прие и пак рабити ще остави

26

Анонимен

преди 2 години

А чист град кога? Като гледам кухата й физиономия няма да е скоро! Да се маха, опропасти София тази вече! Мутри вън, съд и затвор!

25

Умен Еврей

преди 2 години

На снимката виждам празен поглед на куха про3та женица.

24

ДУШМАНИТЕ народни са

преди 2 години

Във ВЛАСТТА !

23

ИЗХОДА е

преди 2 години

МАЙДАН или наш ТАЛИБАН !

22

Анонимен

преди 2 години

За тия словесни"своеизлияния",без някой да им ги е искал,на знакови фигури от миналото управление на ГЕРБи глав Прокурора,явно причината е поздравлението от Американския посланик в БГ,н.п.Херо Мустафа към М.С.Тя даде днес мощно рамо на новото Правителство и изрази недвусмислено подкрепата си за него.И нагаждането на герб калинките започна.Но май ще настъпят мотиката.Защото Посланичката на САЩ каза,че САЩ са проявили интерес към модернизирането на Топлофикация София и са открили 30 000 раб.места

21

мхм

преди 2 години

тази защо още е жива?

20

ЕКОЛОГИЯТА изисквала

преди 2 години

Намаляне популацията на Земята защото КИСЛОРОДА не е бил ДОСТАТЪЧЕН ! Ти да видиш и у нас има последователи и то във Високият ешалон ! Де " Шмайзер" де !

19

Смешник

преди 2 години

Поне софия да бяхте оправили то тя по зле от европейско гето.

18

Край

преди 2 години

Не знаех че такива били приоритетите на Фандъкова - за годините в които беше кмет града се зарина с коли

17

ЕКОЛОГИЯТА е ?

преди 2 години

ПРЪТ в икономиката на КОЛОНИЗИРАНИТЕ страни , за да " затъват" още повече ! Вън от Колониалният ЕС !

16

до 21

преди 2 години

То дабеше само община ''Витоша''..Я виж коя е кметица на ''Красно село'',трагедия!Ами на ''Триадица'' и там е ужас.Все от ДБ за нищо не стават!

15

Анонимен

преди 2 години

Хората масово купуват дърва и въглища с тия цени на газта.

14

5ь0

преди 2 години

До Анонимен 13Ха, хората от село нямат ли право на мнение?! И на такива като мен, живеещи на село все пак понякога ни се налага да идваме в тази мъглива смрад с повече кал, отколкото селото, в което живея. И това за съжаление доголяма степен е по вина на тази, дето в последните 3 мандата не си мръдна учителския *** за да направи нещи хубаво за тоя град

13

Анонимен

преди 2 години

А за "зеления"трамвай,колко пари"потънаха"в чекмеджето.А метрото се строи отдавна.А билетчето,колко ще е след нова година?След една знакова фигура и Фандъчкова обърна "палачинката".Сега остава и банкянския да си посипе главата с пепел и да се направи на ни лук ял,ни мирисал.А можеше и Варна да има метро вече с тия пари дадени за метрото в София.Кога ще има Ревизия и на голяма Столична и на всички други столични общини?Там се кутат едни играчи на тука има,тука нема.Еле в Община Витоша.