213

Iva

преди 2 години

Не е редно аз да плащам скъп ток и парно, а тарикатите дето не плащат нищо , да си бъркат по дупките. Или за всички ще е скъпо, или за никой. Правете си сметките , да не ги направи някой друг.

212

izh

преди 2 години

Театрото във вихъра си. Имаме лошото ченге дето иска 50% , сега е ред на добрите ченгета да направят дунанмата и стопират временно оскубването на кокошчиците и накрая всички "експерти" ще вдигнат ръце и ще се съгласят на 25 %, както и бе заложено в споразумението между партнъорите още от времето когато Фуражката размахваше юмруци на политическите врагове. Когато има *** - нищо ново под слънцето. Само кокошчиците са нови и все още толкова МИСЛЕЩИ

211

Анонимен

преди 2 години

"Енергийните експерти" са ни ясни, толкова са прозрачни, че няма накъде. Когато трябва да се построи мощност казват ама не може точно сега, какво ще кажат навън ...А когато трябва да се повишава цената казват няма друг начин, ще се спука балонът...Трябва да им се иска документ кой им плаща заплата преди да дават каквито и да било мнения.

210

Анонимен

преди 2 години

Може ли да ми обясните- Аз искам да знам.

209

анонимен

преди 2 години

А газа? Аз се отоплявам на газ от тази година. Инвестицията ни беше 5500 лева, въпреки, че имахме радиатори! Дадохме своя принос в барбата за опазване на въздуха чист, но нито държавата, нито общината помагат на такива като нас! Сега няма да можем да си плащаме сметките за топлото и заема за тази инвестиция!

208

Неук

преди 2 години

Искам всички, които им харесва решението, да ми платят газа. Него не намаляват, за да може софетата да ходят на море в Гърция, а не да плащат реалната цена на парното. Хайде ако има много желаещи ще преразпределя парите на съседи, които платиха по над 500 лева за газ за ноември. И всичко това, защото в София трябва да им е евтино и да се чувстват важни.На онези, които ще скочат с минусите им казвам, че напуснах София преди 20 години след 8 поколения преди мен истински Софиянци.

207

Shark

преди 2 години

Ами браво. Точно така!

206

Алооо

преди 2 години

Браво на тия *** свършиха нещо градивно, но дано да е за постоянно намиране на решение, а не прах в очите на хората. На доган ТЕЦа му ще секне съвсем и американците е време да си ходят. От най-бедните в ЕС смучат, айде бегайте си зад океана.

205

Анонимен

преди 2 години

До Експерт 235 - E как! Искат да помогнат на хората!

204

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЕнергията си беше българска, може СССР да е помогнал за построяването, но собствеността и енергията си бяха български, СССР е помогнал на България да се модернизира, но всичко беше българско и сами си произвеждахме, СССР ни помагаха само да си продаваме стоката и ни даваха нефт и газ на изключително ниски цени уж заради икономиката, толкова ниски, че нашите тарикати са препродавали част от газта и нефта тайно на запада и са печелили пари и от това.

203

Експерт

преди 2 години

Балонът с цените на тока и парното продължава да се надува. Колкото повече се надува, толкова по-силно ще гръмне. Самият фат, че се предлага от ГЕРБ означава, че имат някаква задна мисъл. Не виждам причина да "помагат" на ПП да задържат цените изкуствено. Явно се надяват, че този балон ще избухне на малко по-късен етап и с много по-силен ефект.

202

П.К. инк.

преди 2 години

Изглежда, новите управници получиха удар по главите с *** предмет. Но, преди това опозицията нанесе по-тежък удар въху депутатите, които преди да се опомнят, гласуваха всички ЗА. Че, как иначе. Ха не си в тон с този на потребителите на ток, ха си дал знак на хвъргачите да мятат замръзналите по тържищата домати и запъртъци... по кого мислите? Ами, вие си знаете по-добре от мен - по кого???

201

CriticusMagnus

преди 2 години

Да се стягаме ли за режим на тока тази зима тогава?

200

стар комунист

преди 2 години

Ха ха ха ха ха! Бързат да ви успокоят и послеее до гърлотоооо! *** номера !

199

Гражданин

преди 2 години

Т ъ п п о. Върнахме социализЪма.

198

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Много пазарна. .... никой никгоа не е минавал, чащото законите са писани, след монопола!" ......... БРАВО, точно така е!

197

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 226 - Беше 2 стотинки, защото СССР ни сипваше с чирпака.

196

Анонимен

преди 2 години

До Един - Много пазарна. Кажи ми, ако не е тайна, може ли да си вържа към другото разпределително? О не, не мога. Не мога, защото е на 120 км от мен. Ам ... мОЖе лид а се връжда дирекнто към ТЕЦ/АЕЦ? Не, и това не мога! А мога ли ... да горя газ и да продавам ток! Пак не! Да внасят гориво и да ог продавам? Ооо, трябва да мина 200 нива на регулации, които ... никой никгоа не е минавал, чащото законите са писани, след монопола! Брат - тоя услуга е абсолютното противополоцно на "пазарна"

195

Анонимен

преди 2 години

До АХ, ТЕЗИ МРЪСНИ КОМУСпомням си, че беше 0,02 лв., т.е. 2 стотинки на киловатчас през соца, проблема е, че нямаме собствена държавна енергия с която да се регулира цената за вътрешния пазар, домакинствата и българския бизнес, затова Белене трябва да се построи с държавно участие и дял 51%.

194

Анонимен

преди 2 години

Стога с тоя монопол!