233

Анонимен

преди 2 години

Вносната фирма КиК /Кривчо и ***/ май се оцапа с недообмислени решения.

232

До 252

преди 2 години

Ей, ***, санкциите по програми ги налага ЕК, не ГЕРБ. Бюрократите следят спазват ли се правила и процедури и като видят мазалото - санкционират. При това досега администрацията беше недосегаема за грешките си, само бенефициентите наказваха.Корупция е другото име на ГЕРБ.

231

анонимен

преди 2 години

Решението е просто. Променете законите и махнете безумните цени за изкупуване на зелена енергия. Спрете спекулациите с купуването на електро енергия от конвенционални производители и последващата продажба на тази енергия като "зелена енергия" на по-висока цена. Ще го направите ли бе бомбета?

230

анонимен

преди 2 години

Колко"лошо" беше при Бойко - спокойствие , предвидимост , почни никаква инфлация , изплащане на всичко изработено , добросъседство , а сега е толкова "хубаво" с предколедни финансови изненади и непредвидимост на инфлацията, всички сме на нокти и чакаме новите изненади в утрешния ден , а бе емоции на много малко със знак + , на болшинството със знак .

229

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме промяната от демокрация към клептокрация.

228

анонимен

преди 2 години

Какво има да си говорим като новоназначен говорител на една институция взима повече от един френски парламентарист. Има една сентенция която гласи: срамно е да си беден в богата държава и богат в бедна .

227

Анонимен

преди 2 години

Големите харвардски икономисти много прости, пардон, семпли излязоха.

226

промо

преди 2 години

евала, боко щеше да излезе и да каже, миии масчицата свърши - дигат се цените

225

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 262 Сезона на големите кражби започва!! Заеми позиция за старт!

224

w

преди 2 години

Вече се доказа, че ГЕ РБ не е никаква дясна партия

223

До 226

преди 2 години

Тока бе 2ст.ама нещо го нямаше. През няколко часа ни го пускаха и спираха. Сега минимум 20%от произведента ел.енергия в България изнасяме. И няма режим на тока. Питай ги зелените зелници дали си направиха елементарна сметка преди да наложат зелената енергия?

222

Анонимен

преди 2 години

До ЕкспертЕдинствено си прав за "задната мисъл"на ГЕРБ. Отпериха им го с 200. Разпраха ги отгоре, до долу компетентните и учените. И това е само началото. Не, че ГЕРБ са много добре. Просто тези са ама много зле.

221

Анонимен

преди 2 години

"Калинките"на ГЕРБ опишкаха честните, компетентни с перфектни CV-та и гоооолеми топки, и т.н. Направиха ги да си забравят мисълта. Сега"харвардите" пищят по студиата, че това било чист популизъм. А кой гласува единодушно и се плъзна по банановата ***? ГЕРБ са опозиция. "Петорната"имат мнозинство в Парламента!!! При това ДПС бяха против! Де факто кой гласува мораториума? А "почтени"?

220

Анонимен

преди 2 години

Някой следи ли какви почна да ги върши Нинова - едно от първите неща е било да намали санкциите от неизпълнени европрограми и то драстично. С една дума "корумпета та" от ГЕРБ са въвели драстични санкции през 2017, а чистите антикорумпета неясно защо ги отменят. За мен това значи кражбите да почнат сега - старт...

219

Анонимен

преди 2 години

ПП ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОТЪВАНЕТО да не се правят на ударени с мокра кърпа! Няма основания за повишението. АЕЦ Козлодуй не продава директно ток, а чрез посредници. Единият посредник е НЕК, а другият посредник са частници, които също като стават посредници увеличават цената на тока. Изкуствено е завишена цената в интерес на един кръг от хора, които имат акции в тези дружества. Олигарсите клиенти на прокуратурата много бързо реагираха на мораториума за цените на тока. Става въпрос за милиарди печалба.

218

Маските или ОСТАВКА1

преди 2 години

Чакаме да МАХНАТ маските и Сертификати за българи като влезеш в МАГАЗИН......Всякакви педдерази, педдеруги, пси.хо.п.ати да се МАХАТ от Парламента и Министерски СЪвет !!!Зараби маските ПОСКЪПВА всичко и българите НЯМАТ пари..... Вместо да си купим ХРАНА и Дрехи, педдеразите на Б.Борисов и Сужебните Мошеници искаха да купуваме китайско- турски МАСКИ, тестове и ВАКСИНИ.ТИя мошеници

217

Анонимен

преди 2 години

Да ви е честита зелената сделка, драги зрители. И общия пазар на тока. Кажете и на двете да си е... м.... изкарайте България от там и кретенията ще спре. Не се плюйте едни други, защото така само плюнчите дебелия. който ще яде народа. Опомнете се, че първо сте българи, после мислете за европейските ценности с американска глазура. Иначе ще озаптите цената на тока, колкото комшията оправи спада на лирата с алогични действия.

216

Накратко

преди 2 години

ГЕРБ подадоха на "новичките" въженце, а те го грабнаха и хукнаха да се бесят. Щеше да е смешно, ако не беше за наша сметка.

215

бай Хуz

преди 2 години

Абе нали смехурко щешеда оправи работата за 24 часа? Какво стана, ни гък ни мък?

214

Анонимен

преди 2 години

До CriticusMagnus Да се стягаме ли за режим на тока тази зима тогава? - .... - Иска ли питане! Щом се издърпа кокала на "търговците", ще дръпнат шалтера и ще заиснасят ток на провала!