62

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам плюещите по жената - ако някой мазен чичка хване щерка ви на работното й място за зад ника, без да му е дала и най-малък сигнал, че е привлечена от него, пак ли ще кажете, че проблемът е в нея? Тука не става въпрос за някоя, дето е искала да е известна в шоу бизнеса, не е успяла и след 30 години "се сеща", че е била сексуално тормозена от някой известен и богат; става въпрос за интелигентен, образован човек, който е постъпил на работа да изкарва пари с интелекта и знанията си.

61

Анонимен

преди 2 години

И какво като е избран човек на годината на TIME? Видяхме им колко са им правдоподобни изборите на хора на годината и за нобеловите им измислени награди. И Хитлер е бил човек на годината. Кога ще спрете да ни натяквате че това сатанистко издание и някакво мерило за нещо?

60

човек

преди 2 години

И аз съм чувал подобни ужаси за компанията на Илън Мъск.Журналисти от Дойче Веле под прикритие разговаряха с бивш служител на Тесла.Може би само работниците в концлагерите работили по ракетите ФАУ на Вернер фон Браун са били с по-лоши условия! А Мъск е пълно куку!

59

Жена

преди 2 години

Това е ужасно, ако истина. Но от статията личи, че при първия инцидент, тя не е съобщила за тормоза на HR, а след това е пращала анонимни съобщения. Е, това е несериозно, от компанията как са виновни, че тя не ги е уведомила адекватно?? А по-късно, когато анонимния й имейл, всъщност се оказало, че не е анонимен, се оплаква че HR-ът се свързва с нея и й задава "инвазивни въпроси относно естеството на тормоза". Поведението й в отговор на тормоза е неадекватно, а от компанията са взели мерки.

58

Лили Барута

преди 2 години

Няма как иначе да се държи - нали е рептил.....всички рептили са такива.

57

Анонимен

преди 2 години

"Там завъртането на едно болче отнема няколко месеца и поне 10-15 събрания преди да се вземе окончатено решение за процедурата." - Даже и шимпанзе моеж да завърта болтчета. И ти можеш да завърташ болтчета. Не те виждам, обаче да изтрелваш по 500 сателита на година.

56

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 60 - Еха! И? Това ли изкара след толквоа напъване? Сведе нещата до абсолютната им фундаменталност? И най-накрая си радостен! И те щели да умрът! Браво - намери някаква "равенство", но за теб всъщност е преимущество. Те падат от високо. Ти си си в гьола, така или иначе.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 - Кой филм си гледал?

54

Анонимен

преди 2 години

До Перничанин 68 - Не и в кеш. Бизнесите на Мъск, доакто вече са успешни, са доста трудно ликвидни. Безс има властта да си дава по 500 000 000 бонус, като консултант, кгоаот му кефне.

53

Анонимен

преди 2 години

Журналистиката изисква да се показва повече от една гледна точка. Последните 50 статии за Мъск са винаги с негативна конотация. Върпосът е защо? Защо винаги са негативни статиите за Мъск и защо има толкова много статии за Мъск?

52

Перничанин

преди 2 години

"есето, написано от служител на Blue Origin". За незапознатите това е фирма на Безос, който никога не е имал капацитета на Мъск, а вече е и след него по богатство.

51

Право в целта

преди 2 години

Представете си какви изчадия на сатаната управляват смета. Този другар на снимката, Гейтс и още няколко психопата.

50

някой

преди 2 години

Интересно, че не видях нито ред за професионални постижения. Само оплаквания, че тоя пипал по *** а оня и правил намеци. Какво всъщност е работила тази жена? Да се оплаква всеки може. А да върши работа?

49

Анонимен

преди 2 години

Слаби инжинери, ядосани от собствената си некомпетентност я оправдават с всичко друго, но не и с това, че не стават за топ ракетна компания. За това сега искат да куснат няколко стотин хиляди като разправят глупости. Тоя филм сме го гледали.

48

Анонимен

преди 2 години

Аман от побъркани феминистки лесбийки жадни за бързи пари!

47

Анонимен

преди 2 години

някой я барнал по *** и евече оревала света...

46

пияница мистик

преди 2 години

Ами като ти трябват бързи пари, а не става със заплата и си жена, така се получават най-лесно нещата :))) Дума срещу дума. Сега ако Мъска каже, че тая си измисля, понеже той е боса никой няма да му повярва. Вече стана така, че шефовете да говорят със служителките си през плексиглас и по телефон, като в затворите :)))))))))))

45

Анонимен

преди 2 години

Леле един я пипнал по дупето. Какъв тормоз! Ми шлевни му две яки и ням да те пипа повече. Лигла!

44

анонимен

преди 2 години

И Мъск, и Безос, и всички милиардери не са безсмъртни! Дори са нещастни, защото не могат да си изхарчат парите!

43

Анонимен

преди 2 години

zashto kato?!