31

Тервел

преди 2 години

Нямам вяра на ДБ, които говорят едно, а всъщност вършат това, то което те имат изгода.

30

Марти

преди 2 години

ДБ само се правят на загрижени

29

Анонимен

преди 2 години

Герб и дпс са пълни със зелена енергия и сега гледат как да нагласят себе си. Кога НЕК ще спре да изкупува на космически цени тока от перките на частниците от властта. Никой нищо не говори в тази посока.

28

Хйнккк

преди 2 години

ГЕРБ искат нови избори затова трябва да се внимаваИ ДПС е на същото мнение

27

Петър

преди 2 години

ДБ са евтини популисти, ето поредният пресен пример за това!

26

Анонимен

преди 2 години

Зелените талибани са при вас, бе другари марксисти. Какво се правите на дръж ми шапката?!? Кой *** обща да затворим въглищните централи до 2026-та, след като няма с какво да ги заменим?!? После, защо поскъпвал тока. Да докарате до фалит система, която има гатантирано милиони клиенти не е лесна работа, ама се справяте особено успешно гледам.

25

беля

преди 2 години

хахах Панев в селфитата го бива, но не и в това да анализира адекватно ситуацията хахахах

24

Ми добре

преди 2 години

Тия смърфове до вчера сутринта около Марс ли се въртяха? Или толко се бяха улисали да договарят баницата, че не са разбрали какво се случва в страната последните месеци? Да ва информирам: днес товарен влак е дерайлирал на гара Мездра. Тъкмо дъвка за Еконт Събев и фронт за работа по осъвременителните реформи в БДЖ.

23

333333

преди 2 години

Я тази комисия да изчезне. Те щели да определят цените спуснати от Овч и Дог и други типове с по пет централи.

22

Анонимен

преди 2 години

Много умна тая кpaтyна, направо е за селфи. Прилича на шеф на ТКЗС без каскет.

21

Анонимен

преди 2 години

500 мегавата ВяЕЦ от АЕS, 800 мегавата от една китайска компания бяха спрени и после изтеглени от България. Караме на ТЕЦ ове, които правят Ко-генерация и ги водят зелени ама пред ония от ЕС не минава. Всички в България, които плащат ток дотират топлофикация София и парното на софиянци. Има ли пари за загробването на блоковете от АЕЦ-а, които са спрени? Още колко каши има. Водните централи, слънчевите такива и т. н.

20

Фончо

преди 2 години

ДБ го играят популисти, така че не им се връзвайте много на тва дето говорят

19

Анонимен

преди 2 години

До 24 Майтапа на страна ама ако си правиш собствена централа със соларни панели ти искат една сума която се плаща на митниците. И това не е за да си вземеш товара ами е месечно като зависи какво си произвел независимо дали ще си я ползваш или продаваш енергията.

18

Анонимен

преди 2 години

Положението с енергията е като положението с водата.Вода газим и се давим в нея,а жадни ходим.Сега,ако се изтъпанчи някой и каже че е доставчик на слънчеви лъчи и КВЕР-ра им сложи цена,вече ще има и гражданска вой........Майтапа на страна.

17

Анонимен

преди 2 години

Тия не знаят в каква каша се забъркаха с думите че няма да затварят мариците и тн.... Не само ще ги затворят ами ще се налоби и нов АЕЦ да правят. Ако спрат 2 гигавата с какво ще ги заместят? От години има мораториум за строежа на вятърни централи. Големите проекти от преди 10 години отдавна са изнесени. А като изхарчите 2та милиарда ккво ще направите? А като фалирате НЕК нали се знае че народа ще плати цялата цена... Ама как само сладко приказват....

16

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от КВЕР щом има енергийна борса.Няма нужда от Държавни структури,който противоречат на пазараИма нужда от механизъм за компенсации в случай на шоково поскъпване,което ще го обезсмисля,защото поражда хипер инфлация и губят всички.А така се"саботира"и пазара.Принципно,политиците,не трябва да"държат икономически лостове в ръцете си а да предлагат политиките си в НС,за да бъдат обсъждани и вземани правилните решения от законодателите.Затова и napaзитни държавни структури са излишни.

15

Анонимен

преди 2 години

На свободния пазар на частни производители не са нужни никакви държавни регулатори и държавни посредници. Единствено трябва да се следи за появата на картел- но това става със съответен закон и съответни контролни органи. Освен това, държавните производители на ток не може да са на свободния пазар на частниците.

14

Анонимeн

преди 2 години

Не разбирам защо всеки депутат се чувства подготвен да говори по всичко. Няма такъв смях - да махна органа който регулира тока и ще спре да поскъпва, е като да махна електромера и вече няма да плащам ток ! Цените на тока за бизнеса са на свободен пазар, като смениш хората от Комисията със свои, те какво ще правят, ще регулират свободния пазар ли? Пази Боже от енергиен министър който днес е разбрал, че енергията поскъпва стремглаво цяло лято.

13

баба мара

преди 2 години

тези от дб много охранени няма ли малко да поотслабнат

12

Анонимен

преди 2 години

НЕК също може да бъде ликвидиран. АЕЦ и всяка производствена централа да си имат търговски отдел.