27

Красен

преди 2 години

Всичко в политиката на "Демократична България" е "АКО"... при тях няма експертен капацитет, а само догадки и стремеж към пари!

26

Мили

преди 2 години

От ДБ вече не знаят какво да кажат ...

25

Разследване

преди 2 години

Трябва си истински разследващи журналисти и със специални разузнавателни средства да разобличат и разкрият положението с тестовете, парите, вариантите, какви безобразия правят от центъра по зарази и ***.

24

Шокова Новина

преди 2 години

Медиите могат да направят сензационно откритие да РАЗДУХАТ нещата ОКОЛО тестовете. Например за децата тестовете НЕ МОГАТ да ОПРЕДЕЛЯТ никакви ВАрианти на вируси и Омикрона си минава напълно незабелязан. ДРУГОТО ШОКИРАЩО И СЕНЗАЦИОННО ЕЕЕЕ СЕКВЕНИРАНЕТО в България НЯМА ЛАБОРАТОРИЯ нито СПЕЦИАЛИСТИ да ГО ПРАВЯТ. Всичко се праща по пощата с куриерски фирми в чужбина и се чака с месеци докато пътуват пробите се увреждат и замърсяват.

23

Смях и за смях

преди 2 години

Секвенирането това изследване за определяне на варианта на вируса НЯМА НИТО ЛАБОРАТОРИЯ нито СПЕЦИАЛИСТИ в България. Всичко се праща по пощата в чужбина и се изпращат ужасно малко на брой проби че Омикрона дори и с месеци да е вече в България НЯМА как да го регистрират. Вижте им мизерният сайт на центъра по зарази и *** смешните таблички колко малко на брой хора взимат проби и колко време се чака за резултати от пробите пратени в чужбина щото нашите са НЕКАДЪРНИЦИ

22

Децата

преди 2 години

Децата като супер инкубатори на всякакви вируси и бактерии ще поемат Омикрона и ще го мутират в Балкански вирус. Като няма грипна или зимна ваканция така ще да е най-голямата катастрофа ще дойде от децата.

21

Ще мутира

преди 2 години

Омикрона ще стане Българска Карачанска порода и ще мори европейците с нетрадиционна сексуална ориентация.

20

Анонимен

преди 2 години

Симит колкото по тежко протича омикражбата толкова повече имоти ще си напазаруваш. Как се не наяде.

19

Симид

преди 2 години

Ако Д-р Симидчиев продължава да дрънка врели некипели, имаме проблем! И за жалост не се решава с бустери, а с гьостерица на голо.

18

Анонимен

преди 2 години

Ако на тоя Симид баба му беше мъжка щеше да му го натръшка..............АКО !!! Разкарайте тия ПИШМАН докторя че ми се драйфа !!!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Тоя Симидчиев е долен продажник.

16

::"

преди 2 години

Верно ли,че Кирето ще ходи при баш диларката на вакси.?💉💉💉

15

Да

преди 2 години

А нас ни умориха без мерки. Базгръбначните от Харвард не посмяха една кръчма да затворят. Оставиха ни на Дарвин. Кой колкото... Хубавото за сега е,че и вируса не ще България.

14

Фют

преди 2 години

Те му викат слънцето изгрява от изток ,той от партията финансиран от Фондация " америка граби България " вика ,ако слънцето изгряваше от запад.Ако ако акотое цапа гащите и кара мама да пере " учен" "доктор".

13

Анонимен

преди 2 години

Тоя новия ни шеф на държавата нещо много се отплесна да говори само за игли. Говори за реформи и бизнес. Да не стане най бързо падналото кабинетче. Не ни занимавайте повече с тея ваксини и сертификати . Това е нарушение на конституцията. Всеки сам да си решава. Вече стана банално...

12

Тъпанар

преди 2 години

Тоя па все не разбрал. Какъв професионалист си бе??. Оди да печеш самуни. Всички вече разбраха, че това е лека настинка и нема един умрел от нея

11

Нане

преди 2 години

Паникьорите по време на война се разстрелват за малодушие! Я симидчиев и другите докторя да кажат дали сме във война...)))

10

ъъъ

преди 2 години

На теб пък какъв ти е проблемът? Топли си там столчето в парламента и си трай! Надяваме се, че си се подсигурил с няколко бустера, да не те мислим.

9

Анонимен

преди 2 години

Симидчиев, ти имаш проблем. Ние нямаме. Проблема си е твой. Ако искаш и цяло буре на Пфайзер си боцни

8

Анонимен

преди 2 години

Да се бустирираме, нали? Това ли е решението?