18

Якоб Кройцфелд

преди 2 години

това е луда крава от иглата

17

Анонимен

преди 2 години

А аз се чудя защо се изпускам в градския транспорт.

16

Анонимен

преди 2 години

"Има и други признаци, по които ние, като лекари, разбрахме, че очевидно COVID-19 по някакъв начин засяга мозъка. Но това е условно, не можем да кажем дали вирусът прониква там или не. Тези данни не са налични и най-вероятно няма да бъдат налични в близко бъдеще" По някакъв начин ,условно ,най-вероятно и т.н. Все предположения ,нито едно доказателство .

15

ха наздраве

преди 2 години

Верно е ,,***,амка м,у ! Все забравям нещо..и жената ме гълчи..а аз щракам с пръсти,търсейки думата..и след това се ядосвам. Това е ! Но щом не ме изнесоха от болницата в "чувал"..много важно,че съм забравял по нещо!!то такова време настана,че е по-добре нищо да не помниш...Те за забравяне ми говорят.Не Амнезия...а. Аналгезия трябва. С двойно препечена..анасонлийка. Аналгезираш се докато се амнезираш.

14

Дора

преди 2 години

То разсеяност (и оттам забравяне на някои неща) и раздразнителност има и при/след грип, повишаване на кръвното налягане и др., не е специфично за ковид.

13

Анонимен

преди 2 години

Искате да кажете "сред симптомите на ПОСТ ВАКСИНА - синдрома "?? Объркали сте се нещо.То не е само амнезия между другото.!

12

Анонимен

преди 2 години

Ужас! Около нас масово измират ваксинирани!

11

Анонимен

преди 2 години

Защо не напишат и възрастовата група на алцхаймерите?

10

Тъй ли

преди 2 години

А на постваксинационния синдром какви са му признаците.

9

Анонимен

преди 2 години

Да. Аз от както го изкарах, все си забравям, къде съм оставил ключовете

8

Анонимен

преди 2 години

Какво ли не измислиха. Карлуково за какво е направено по Тошково време.

7

Хаха

преди 2 години

Освен ваксаняците няма други с болни мозъци. Наистина трябва да си изключително пpocт за да продължаваш да вярваш на ежедневната пoмия с която "медиите" заливат българина. Между другото една наистина добра новина - всеки ден все повече и повече намаляват желаещите да си сложат отровите. В момента тези "ваксинации", които ги обявяват ежедневно са 90% за 2-ра и 3-та игла, което всеки сам може да си изчисли. Изглежда, че aнтибългapинa Сорос Петков от самото начало на задниколизането ще е в шах.

6

Абе

преди 2 години

Аз сутрин и вечер все съм си надъ..ен. И това години наред. Това постковид синдром ли е или предковид синдром е? Моля тия доктори да ми разяснят?

5

Брях

преди 2 години

Значи съвременната медицина е в невъзможност да разцепи черепа на починал от ковид 19 и да види аджеба дали в мозъка му има или нема вируси??????????????Били в "невъзможност"?

4

Бизнес-за-милиарди

преди 2 години

"Има и други признаци, по които ние, като лекари, разбрахме, че очевидно COVID-19 по някакъв начин засяга мозъка." ... Няма да уточним какви са точно признаците, но бяха под формата на плик с пари и бележка, на която пише "измислете там още някакви страшилки за кови"

3

Анонимен

преди 2 години

Е, това е така. И те знаят защо. Но нали всички трябва да се правим на изненадани...

2

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Вече ми е трудно да коментирам все по-безумните статии... Имам пост-ковидпропагандна-травма сигурно... Ама все пак да кажа ХЕЕЕ ХЕХЕ

1

Анонимен

преди 2 години

Ще си забравяме презимето и ще я караме само на име и фамилия,ну ето за повечето е достатъчно