20

РАН - ЪТ

преди 2 години

Може и още...още...още...иощеее...

19

Анонимен

преди 2 години

Хунтата на радев и бсп грабят България!

18

Sostin

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА

17

овца чака промяна

преди 2 години

Очаквам премиера Кирил Петков да се намеси и да спре повишаването на цените, а също да увеличи заплатите! Ахахаха..

16

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ще управлява още дълго време.Всички комисии за ценообразуване са тяхно,имат много кметове,имат топлофикации имат си електроразпределителни дружества,във всички частни фирми имат назначени хора на високи позиции(под натиск от ГЕРБ),за да може спокойно да се раздават подкупи и да се смуче от фирмите,имат си прокуратура имат си хора и в съда,за медиите не ми се говори.На нас ще ни е необходимо повече време да се освободим от тях

15

Анонимен

преди 2 години

КЕВР=ГЕРБ+патриоти.Коогато преди КЕВР искаше да вдигне цена,Бойко излизаше по телевизията и цената спадаше А сега КЕВР е независима институция.Как При предишните беше зависима от Бойко им беше шеф,а сега не може да се каже нищо,понеже е независима.Ило независим си когато си зависим само от ГЕРБ.

14

Анонимен

преди 2 години

Цената на тока се влияе от международния пазар на ток и потреблението му.А в комисиите по ценообразуване има само членове на ГЕРБ и е логично при ГЕРБ да са задържали нивото на цените,колкото може ,за да се вдигнат сега.Пазара на пролет ще се регулира и цените ще тръгнат надолу.А като направят конектора за газ с Гърция и ако подкрепим приема на Македония в ЕС,пазара на газта ще се освободи и цените ще спаднат.Политиката е много лошо нещо,тя вреди много,когато имаш продажни политици.

13

Асан

преди 2 години

Ленин напрай електификация ..... При Тиквата и Урсула минаваме на свещи като у Средновековието :)))

12

Асан

преди 2 години

Кой ти плаща % бе ..... Колко е парата за 1 KW .... 1 ЛЕВ ли стана, при бай Тошо беше 2 ст. :)))

11

Анонимен

преди 2 години

Не може ли да махнете тези хора от ГЕРБ,които са в тези структури за регулиране на цените.Трябва да се избират само експерти без политическо и мафиотско влияние.Същомтака да им се предложи охрана на тези хора,защото съм сигурен,че живеят в страх.

10

До 10

преди 2 години

Прав си, те даже и задължителна застраховка плащана от потребителят точат лиги да добавят във фактурите.

9

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Браво, така се Вари Жаба, вече с години, но краят е скоро...

8

Анонимен

преди 2 години

Накратко казано управляващите и всичките им приближени ще продължат да се водят на мощните служебни лимузини, а народа ще плаща и цената на замърсяването им.

7

Кефче

преди 2 години

ми е - Малко е! трябва да се увеличи бройката на умрелите от Глад и Студ и да ги пишеме КОВИД-жертви!!

6

Анонимен

преди 2 години

Всъщност КВЕР не са виновни, те просто трябва да се съобразяват с актуалните цени иначе, ще докарат до фалит електро и ВиК дружествата. Темата е защо продължаваме да говорим за зелени сделки, Грета, и т.н. Имайте предвид, че вече сме със зелено-либерално правителство, което още повече ще навреди с неговите солари, слънчева енергия и прочие глупости.

5

не разбрал

преди 2 години

А защо всъщност трябва да поскъпва, някаква суровина от друга планета ли внасяме и има забавяне или..........?!

4

Обективен

преди 2 години

В една друга статия пише,че АЕЦ Козлодуй в момента работи за Румъния и Сърбия. И за нас няма ток,затова трябва да поскъпне. Това ни донесе демокрацията - геноцид над българския народ.

3

Sofia Centre

преди 2 години

,Викам да отидем 1000 човека да видим защо поскъпва цената всеки месец, скоро коментара ми ще бъде изтрит!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Публикувайте им заплатите и бонусите

1

Алооо

преди 2 години

Ако дебелата ***, беше престанал да харчи нафта и държавни пари по ку р ви и се беше съсредоточил в изграждането или на Белене или на някой блок в Козлодуй до сега щеше да е готов и нямаше да се вдига тока.