170

анонимен

преди 2 години

Абе ти му говориш ,а оно рупа ли рупа. Комшийката след втората доза сега е с К*К`ви ваучери? К`ви пет лева?

169

Беден

преди 2 години

Цена за басейн преди -20 лв, след намалението на ДДС -пак 20 лв. Пита се в задачата: в кой джоб отиде разликата и не беше ли идеята друга? И като сте толкова загрижени за бизнеса си намалете цените!

168

Беден

преди 2 години

А защо да не се използват за книги ?!

167

Бустерче

преди 2 години

За Бога братя, не се боцкайте- така ще разобличим узурпаторите !! Съпротивата ще започне от България !

166

Анонимен

преди 2 години

На живота си няма да посегна и 10 златни планети да ми предлагате

165

Анонимен

преди 2 години

Заврете си "ваксините" в гзааа, заврете си "ваксините" в гзааа, заврете си "ваксините във задното отверстие, заврете си "ваксините" в гзааа!

164

Валери

преди 2 години

Мисля си за няколко идеи относно съпротивата срещу ваксинирането и скритите зад нея световни цели. Ясно е че ние като народ трудно ще бъдем витамизирани. Със сигурност ще има и няколко други такови държави в европа. Но от къде ще тръгне съпротивата ? Как ще се обединим малкото остнали такова държави ? И ми идва на ум Беларус. Та там има страхотен отпор към СЗО и към МВФ. Знам че ще бъде трудно дори с цената на военен конфликт но си заслужава да се опитаме да се отскубнем от пипалата на ЕС и МВФ.

163

Инспектор Ангелов

преди 2 години

С п пръчка Шпек в ръка 3 банана ,пакет захар ,брашно олио и 2бр. фафли мура може бая пенсионер да факсинирате ударно.

162

Валтер Швепс

преди 2 години

Ваучерите като форма за измама на работника бяха създадени от престъпните мултинационални вериги , които и малката оставаща заплата на касиера,която оставаха в България след цялото,крадене биваше прибрана отново във веригата под формата на ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА.Впоследствие куцо и сакато от т.нар комуно бизнес елит имплементира мярката и взе да укрива данъчни приходи и да ограбва служителите си под формата на Ваучери.

161

промо

преди 2 години

браво на новото правителство , трябва да се мотивират хората, а не като германия/австрия да се карат насила

160

Това вече

преди 2 години

го предлагаха Кирей!Вземи измисли нещо по-оригинално.

159

Анонимен

преди 2 години

До Германец - А теб как те ваксинираха? Срещу един Wurst може би? Или един ти беше малко и си поиска още един за по-голямо удоволствие хахаха ... БEгай си на село (Герман) и не коментирай теми, които далеч надхвърлят умствения ти капацитет... И на разбрах, за 24 години в Германия научи ли немския или още се мъчиш? Сигурен съм, че не знаеш немски, затова висиш по цял ден в български сайтове... du Arschloch хахаха ... Моля се наистина да живееш в Германия, за да усетиш напълно случващото се...

158

Анонимен

преди 2 години

И после умните се ваксинирали... ако умните се ваксинираха щяха да предложат по 2-3 безплатни книги, по някой билет за театър, безплатен курс по език или нещо друго, а те какво... хотели, ресторанти и екскурзии... Като гледаш какво предлагат, се сещаш коя група от хората се опитват да зарибят хахаха

157

дедо от село

преди 2 години

А бе ,що не си .....................!!!!!! Я си пийвам и хапвам и хич не ми трябват вашите простотии!Ако ще мра ще си умра от мойта си смърт а не от вашите м.иазми!

156

До 171-Германец

преди 2 години

И след това доста, с като твоето мислене ще дадат ,,фира",бъди сигурен!Може, и та да намажеш.

155

Анонимен

преди 2 години

До Минах се!, не! За тях ще има бустерна, и после бустерна на бустерната и на пролет пак! Никой не планира това извращение да има край!

154

Минах се!

преди 2 години

А които вече са се ваксинирали, са се минали!?

153

Анонимен

преди 2 години

До Дедо, именно! Имам нужда от нова бяла техника. Един ваучер от 500 000 лв. ще ми дойде добре. Да, срещу тази сума ще си сложа ваксина. За по-малко идете в ппарламента да ги боцкате!

152

Ъъъъъъъ

преди 2 години

и що да ми пука за туризма? За да идват англичани и германци да се раздират от пиене? Не, мерси! Не са ни нужни пропаднали индивиди. Имаме си достатъчно. Време е да се видят какви са националнте приоритети: ИТ, високи технологии, телекомуникация, образование. Останалите са обслужващ персонал. Или нефункциониращ отрасъл. Време е да се влагат пари там киъдето има смисъл. Туризмът е загинал такъв.

151

Анонимен

преди 2 години

//до изпаднал германец-кой ви ражда такива национални предатели?Значи за да върви туризма(което не е сигурно)трябва да се набодем с експерименталните бо.кл.уци с графеновия оксид? и то както се очертава на всеки няколко месеца,хем ще продължава печелбата на фармафията(бионтех -7милиарда евро за 9 месеца)Между другото от руските и китайските ваксини не падат ли комисионни ,или от козяк не разрешават;)