37

Анонимен

преди 2 години

Този пост е от 5-6 дена и на него заради Волков от една стран и от друга заради Неумилатиновасе само 4-50 поста са се лепнали; по < 1пост на час!!! Дори щеркаНавалнюховская зарад кльокавите гащорюхи и келавите й млечни жлезухи лепна в пъти повече публикувани поста.

36

Анонимен

преди 2 години

Каква е тоя Вълков да не види че името на Навални е написано грешно. Волков,приятел и узорпатор на Навалното кресло, дане забележи че наместо Алексей е написано АлеСКЕй. Бръъъмм. Говорителката много сладичко изговаря рътатат Корхрхрхрупция. Оди на логопед да те от Рътят *** жухрхрхраналсизке.

35

Анонимен

преди 2 години

Навални личен затворник на Путин?! Много му вдигаш акциите, приятелю. Не струва толкова.

34

Боде му

преди 2 години

Стотиците милиарди от Русия при Горби и Елцин ги изнасяха рускити хазари и то не в България,а в Британия,Швейцария,Кипър,Лихтенщайн..... Сега е същото. Путин поосъди някои хазарчета. Леонид Волков е 100% хазарче. България му боде очите защото тук купуват средната ръка руснаци,а не хазарчета.

33

Анонимен

преди 2 години

60 милиона лева изнесоха от наша банка и никой не разбра кой и как ги изнесе. А Леонид Волков знае точно колко пари се изнасят от Русия, кой и къде ги изнася. Бре-бре!!! Ами обърнете се към него. Той ще ви каже кой изнесе нашите 60 милиона.

32

Анонимен

преди 2 години

Милена Милотинова е един български срам, докога ще търпим да ни я показват от Брюксел?

31

Анонимен

преди 2 години

Кой е този навални, че не мога да се сетя?

30

Анонимен

преди 2 години

Разчистването от русофоби на българската администрация ще свали корупцията в пъти.

29

Щерев

преди 2 години

Путин и партизанска бригада крадат от руския народ от природни богатства и от уж въоражаване на армията... и си купуват имоти и пращат децата си в ЕС и САЩ. Всички богатства на Путин са в ЕС и Америка. В Русия има само един дворец. Най -лошото е че краде руския народ и те се радват завалиите.

28

радикал

преди 2 години

Педерутин колкото и добре да си живурка и той ще умре и дано да е по-скоро!

27

Анонимен

преди 2 години

след месец да не ревете като цената на газа за БГ стане тройно, само казвам че резултат на толкова плюене и то без никакви доказателства води и има последствия.

26

Анонимен

преди 2 години

Само да питам а Асандж на кой е личен затворник толкова години? Нещо коментарче за това може ли?

25

Анонимен

преди 2 години

До немец Хихихи. Явно толкова и знаеш езици. Немският е в ПЪТИ по-прецизен от руския и българския, затова има толкова сложни съставни думи. Думата на немски, която си споменал, е диалектна.

24

немец

преди 2 години

Не съм русофил, но все пак лингвистично се натрапва един факт - сравнение между езиците: на немски се казва "Таузенфюслер" (буквално Хилядоножка), на български - Стоножка, на руски - "Сороконожка" (т.е. Четиридесетножка)... Справка с биологията... Единствено руснаците могат да броят... Българите са горе-долу ок, Немците определено не... Самото определение "немец" е славянско - "НЕМИ" - не могат да говорят човешки език... хи хи хи...

23

Факт

преди 2 години

До АнонименВолков е издирван в Русия за вътрешен тероризъм и присвояване на пари....

22

Ей мисирки

преди 2 години

Кой заповяда на медиите да се редят на опашка и да взимат интервюта от един лъжец и провокатор?

21

Анонимен

преди 2 години

До Ужас "от един издирван за кражби и предателство?!" Добре ли сте? Навални е в руски затвор.Волков е в Страсбург. Кой "издирват"?

20

Ужас

преди 2 години

Бтв в ефир пуска лъжи и обиди към президента на Русия,от един издирван за кражби и предателство?!

19

Анонимен

преди 2 години

Вчерашната статия с ново заглавие, поради засилен обществен интерес. Уважаема редакция, колко плаща Волков?

18

Анонимен

преди 2 години

Прави впечатление, как под коментарите червените са се развихрили. Статията е за Навални, но тролеите пишат за САЩ, ЕС и кой ли не, само не за любимото им Джудже. Не усещат те празничното настроение явно, щом и за джудже не искат да пишат.