76

Диана

преди 2 години

Самодоволното изражение на тази министърка е много характерно за розовите прасенца, особено опечени... Гледаш лицето и виждаш същността й...Кой знае какви прасешки истории ще ни поднесе?!..Вероятно ни очакват много весели трагедии...Нищо ново под небето...Всеки си плаща за ъкъла, и ние също...В БСП всичко е ***, няма значение къде е цапал - дали в Харвард или във Филиповци..Вярвайте им!..Какво ли още има да гледаме?!..Трагедия..

75

Хаха

преди 2 години

Тая система (съдебната) е задръстена от десетки години, а ти твърдиш, че той я задръстил - навярно с лопатата, с която започна да я чисти ! Май всъщност твоята е задръстена, но мозъчната и на съвестта ти !

74

¶¶¶

преди 2 години

Ама моля ви се махайте го тоя Главен Прокурор и да си дойде на мястото след Конго, Ботсвана и така на татък.

73

Morski

преди 2 години

Спец прокуратурата и спец съда, както и КПКОНПИ по закон се занимават с разследване, обвиняван и съдене на :олигарси, политици, висши и не толкова държавни и общински чиновници! НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН! Е сега да погледнем кой най- много се стреми да ги премахне! НА ОБИКНОВЕНИЯ НАРОД НЕ МУ Е ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ, А НАПРОТИВ ДАЖЕ ГИ ПОДКРЕПЯ! Нали всички сме съгласни, че ЩЕ СЕ БОРИМ С КОРУПЦИЯТА!

72

Весела

преди 2 години

Лайте си,ще чакате да му свърши мандата,сам реЗилдента му подписа заповедта за назначаване,тогава нямаше против,сега като му разрови л та стана лош!Май много удобно забравяте че без президентски подпис няма назначаване на гр.прокурор.Ех гиди неуки ***!Спрете да четете само Фейсбук!

71

Фастер

преди 2 години

Променаджийската банда и радев помнаха задръстването от 7 месеца!Обърнете се,навсякъде се вижда и в сметки и в магазини ,навсякъде задръстиха с растящи цени,а вие ще довършите задръстването !Още от първите нни се вижда че сте омотани като пилета в калчища ,тръгвате с червените с най -отговорни постове,защото сте едно,*** народа тъъъъъъп......

70

Анонимен

преди 2 години

Към края на режима имах роднина - депутат. Младо момиче, от село работеше в завод докато я приемат да следва. Та по някаква квота за млади работнички баща и я включи и я избрахме за депутат. Набързо я приеха и в БКП, записа Рабфак за следването. На 10.11.1989 г. първа се отрече от соца и започна да организира митинги и бдения на СДС....

69

Анонимен

преди 2 години

Никому неизвестната секретарка на Христо Иванов се мисли за голяма работа, а на нея дори не мога да да кажа хубавото Наде.

68

Анонимен

преди 2 години

най-голям интерес от свалянето на Гешев имат олигарсите(божков, баневи, стайкови, арабаджиеви и др подобни)разчовърка им вмирисанитее бизнеси и сега са впрегнали всичките си скрити миризливии пачки в премахването му!

67

Анонимен

преди 2 години

Петя а ти да кажеш нещо за Тиквата ? Многоли хубаво беше 12 години да сме управляани от шоф.на Тошо , милиционер и мафиот в последствие.Покровителствените фирми на Борисов колко бяха !! Когато Борисов влезе в затвора ,тогава ще ми говорите за справедливост ! за др. мошеници ,защото царя е един -царя на мошениците Борисов и всички други са след него п.с ; Втори е Доган паша следван от Пеевски и т.н

66

ТРЪБАТА ГЕШЕВ ПУШИ

преди 2 години

Иван Гешев задръства системата. Така е - по-голм от него селски *** няма ,задръства се след като боко е при него ,а да не говорим за другите тиквуни от бившите гробари като се изходят какво става.Тръбата Гешев ти пуши от задръстване ! Долен фашага !

65

Петя

преди 2 години

Надке, я първо докажи парите за имотите в Брюксел на твоя съпартиец безделника Ристьо и 19 имота с 12 клозе...та на Рашков ,па тогава се фиксирай в Гешев.А стига с тия номера от селски вечеринки , ако обичаш.Нали всички трябва да са равни пред закона.А нещо да кажеш за Киро лъжица дето си го избрахте за мин. председател, нещо за мошеника Асенчо, нещо за нарушаване на Констинацията от фигуранта.Я се разкарайте бе - мошеници като вас ще раздават правосъдие.0 корупция а?!Самозабравили се ликета

64

Анонимен

преди 2 години

Гешев ще избяга в Турция. След бягството ще пусне оставка по туитър.

63

Анонимен

преди 2 години

Радев задръства държавата с наведената си стойка на Путин. Да се маха.

62

!

преди 2 години

Така е. Правилно се изказва. Колко трябва да си кух, че да не го проумееш българино?! Колко скрити покрити далавери се потулват и се затварят очи от престъпни действия?! Само за да служат на Великият вожд!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Цигли и турци избраха червената промяна на Радев и Корнишона

60

Далай Лама

преди 2 години

Другарке Надежда, с тази селска физиономия и лекия багаж в тиквата си, няма да те огрее ниощо ! Защото и ти , и твоите вождове,Кокорчо и Кико Канадеца сте аут напролет ! Дори няма да ти дадат да видиш документите в министверството ти !!!

59

Жиб.

преди 2 години

Задръства ти главата Надо, па и нещо друго май!

58

копейкин

преди 2 години

за да васксинират дори и кравата в левия ъгъл

57

Ха ха

преди 2 години

Герберастията е в потрес, има голям шанс да бъде сменен главният прокурор на ГЕРБ Гешев. Гешев избирателно не проверяваше Борисов, Пеевски и сие. Пък и как да ги, след като те го инсталираха да е ръка на Бог. Дано успеят да го махнат и тогава наистина да дойде някой, който да разследва хунтата гербдпс.