12

Анонимен

преди 2 години

Защо триете неудобни за ИГ коментари? Вие хора на Каскета ли сте?

11

ПореднияПушиляк

преди 2 години

Нищо няма да разследват - първо,защото по- голямата част от това звено са хора на един апаш с каскет и второ - защото са некадърници .

10

Напротив

преди 2 години

Казали са им да възпрепятстват разследването и да не позволяват сделки със задържания, които могат да доведат да крайния поръчител, капо ди тутти капи.

9

Анонимен

преди 2 години

Иначе вече петима прокурори си дават самоотвод по разследването за парите от Хемус. Явно не ги интересува в чий джоб да заминали тези 55 млн

8

Анонимен

преди 2 години

Атаката е срещу Караганева. Докато не озаптят прокуратурата, в държавата ще се водят пунически войни.

7

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно как все държавни предполагаемо обществени органи каквато е КПКОНПИ и държавната прокуратура и държавни обществени организации как ДКК с техните юрист консули и адвокати от ранга на владеещи държавно корпоративни право,които трябва да се съдят пред държавно обществен съд за нарушени държавно обществени интереси и задължения на държавно корпоративни компании как консолидационни компании организирани на държавно общестетвени начала с задължения към тях ще се съдят от СГП,че в СГС навярно.

6

Бонго Бонго

преди 2 години

Лешперунгела Радев иска да махне спец.прокуратурата и съд и Божков, Защото ще го осъдят.Работата е ясна. Края на март очаквам протести. Тока още поскъпва, Рамазан и каиши. Пролетта, ще изметат всички.

5

Империята

преди 2 години

Отвръща на удара. Бой по протежетата на Петков и жена му.

4

Серго

преди 2 години

Значи румен радев гешев цветомир наиденов и шефа на гдбоп срещу цялото управление.

3

Ачука пингяс

преди 2 години

Жяла българия иска закриване на специализираната прокуратура.

2

Анонимен

преди 2 години

Таина ли е за някои че шефа на гдбоп е от троината коалиция.

1

Анонимен

преди 2 години

2021ва е годината на промяната. Под мъдрото управление на президента Радев се роди коалицията на промяната между Слави Трифонов и Ицо Хазарта. Тежките времена на глад, корупция и несправедливост вече са зад гърба ни. Промяната най накрая дойде.