25

Анонимен

преди 2 години

Еми нали е сербез

24

баба

преди 2 години

Децата, които влизат да учат в специалностите: медицина, фармация и дентална медицина са с отлични дипломи и полагат изпити по химия и биология. Адмирации към тях.

23

Обективно

преди 2 години

По- голям проблем са получените ИЗВЪН ЗАПЛАТИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СТИМЕЛИ ЗА НАД 800 000 ЛВ. ВКЛ. ПО 12000 ЛВ БОНУС ЗА ШЕФА, КАКТО И ЗА АДМИНИСТРАЦИЯТА ИМ!

22

Анонимен

преди 2 години

Ко става сега Лозенец с огромните заплати разбрахме ,а болниците търговски дружества кога бря !

21

Мнение

преди 2 години

По - добре е мъж да бъде министър на здравеопазването. Същото се отнася и за министър на икономиката.

20

Анонимен

преди 2 години

Киркор лъжеца ще ни набоде като Райна Княгиня знамето на Априлското въстание.

19

Анонимен

преди 2 години

До 22 А нещо за престъпните трансплантации и търговията с човешки органи в Лозенец нещо да кажеш а калинке от Лозенец??? За това ви се полага доживотен затвор бе изверги.

18

Анонимен

преди 2 години

Болницата в Лозенец много отдавна не е Правителствена болница. Като плюете, поне пиназнайвайте това и онова.

17

Анонимен

преди 2 години

Всички сгради от капитализма преди 1944 година падат и се рушат. Сградите от социализма не падат. България е построена през социализма.

16

Анонимен

преди 2 години

Значи според тази жена най-големият проблем в българското здравеопазване е да не се пипа статуята на Лозенец като правителствена болница, първото и решение като министър е точно това. Това че няма НИТО една специализирана детска болница в България НЕ я интересува изобщо. Това говори много зле за тази министърка, започна от първият си ден, с първото си решениес див лобизъм. Лошо Седларов, лошо.

15

Анонимен

преди 2 години

Човек би си помислил, че първата работа на фармацевтаката ще бъде да спре паралелния износ на лвкарства, но вместо това тя решила да прави дискусии за нещо, което ще стане след 10г. Много любопитни първи стъпки на министърката

14

Анонимен

преди 2 години

Тая охранена крава ли сложихте за министър?

13

"сумалиец"

преди 2 години

Слети три болници, платени 100 (сто) милиона лева хай така за да "довършат" нещо и айде юруш! Всеки от вас като е избирал кола, телефон или каквото и да е прави проучване - с неговия бюджет какво да купи. Накрая остават 2-3 и се сравняват - съвсем нормално е да иска да се прецени нещо недовършено. гробаджиите като бламираха военните за кой самолет да се купи - изпаднахте в екстаз. Сега като се спира нещо толкова недомислено - баучите на умряло.

12

Анонимен

преди 2 години

А високите огромни заплати кога ???

11

"сумалиец"

преди 2 години

Вие акъл имате ли? Как така просто да дивърши една сграда, която 30 години стои с открити носещи конструкции? Виждали ли сте изобщо какво представлява тоя мастодонт? И като се срути и затрупа 600 човека персонал и пациенти - кого ще обвините? Комунистите или Харвард? И как така някой решава и слага на 1 място царевица, сушени сливи и бананов чипс защото така го кефи?

10

House M.D.

преди 2 години

Асенке, ще бъдеш ли толкова сербез и спрямо престъпника Глинка?

9

Искам детска болница

преди 2 години

Така се прави - замразяваш решение докато проучиш фактите. НО обществото очаква бързи и решителни действия. Ако се откаже или забави ще изгори. Имаме ОГРОМНИ ОЧАКВАНИЯ, които ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВДАЯТ!

8

Ужас

преди 2 години

Пред новите има явно само една цел - пьлно доунищожение на - бьлгария

7

Анонимен

преди 2 години

Тая мълчи за запатите в Лозенец ,а от там се оправдават как мислили за студентите ,ало докторята там хем студените хем огромни заплатки

6

Анонимен

преди 2 години

Борисов и ГЕРБ предложиха най-добрият вариант за децата - съществуващата сграда до Майчин дом да се дивърли в рамките на една година.Но глупавите лумпенизирАни майки някой им внуши, че нещо разбират от усъройство на болници и строеж и сега децата им ще ги надживеят, но няма да има нова болница, поне доката Радевите пионки са на власт.