78

Младен

преди 2 години

До Щерю - Да, с една добавка - От 2024 г. БКП милионерите ще трябва да връщат дълговете си от милиони в ПРОСЛЕДИМИ евро, а не с мафиотските си пари.

77

Щерю

преди 2 години

Ако се чудите защо българските олигарси всячески се стремят да създадат инфлация в БГ с все по- високите цени на всичко, от-до, отговорът е много ***: - През периода 2022 и 2023 г. на БСП и ДС милионерите им е нужна хипер-инфлация за да си погасят дълговете от обезценени милиони към банките. 2024 г. БГ приема еврото - и тогава ще трябва да връщат всичко в евро. Затова червените милионери нагласиха изборните резултати в полза на Радев и Кирил Петков, защото те са техните кукли на конци...

76

БГ ДЪРЖАВА НА ЧЕРЕПИ

преди 2 години

ОТВОРЕТЕ KAUFLAND.de И ВИЖТЕ ЦЕНИТЕ В ГЕРМАНИЯ ТАМ МИН ЗАПЛАТА 1580ЕВРО, СЛЕД НОВА ГОДИНА ТАМ УВЕЛИЧАВАТ МИН ЗАПЛАТА С 25% И СТАВА 4000ЛВ, ТУК С 10% ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ХЛЯБ 1КГ- 2ЛВ ТАМ, ТУК ВЕЧЕ 3.60, ОЛИОТО ТАМ 2.20ЛВ, ТУК 4ЛВ- НО ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ НИ СЕ УСМИХВА И ЩЕ НИ БАСТИСВА ПРЕЗ БУЕН И ИСТЕРИЧЕН СМЯХ.

75

Вьзмутен

преди 2 години

Баче кики и корнела ще ни оправятПарите за тях - бьркоча в вид на инжекция за насЕстественно ако има усложнения са за наша сметка

74

Анонимен

преди 2 години

По скоро две седмици...

73

Светата Инквизиция

преди 2 години

Ловът на вещици започна! Този парашутист, къде си мсли, че се намира? Ти си Public Servant и ще изпълняваш волята на народа - а тя е, че 80 % не искат ваксинация! Много логично и нАучно е - щом всички правят така, значи и ние трябва. Знаем истинската причина - ще ви спрат кранчето, нали? Ти си пътник, само посмей да направиш ваксинацията задължителна и сме на улицата! Инфлацията *** на вратата, догодина не искам да си представям какви ще са цените, тоя се загрижил да ни боде..

72

Анонимен

преди 2 години

Прогнозите бяха, че ПП ПП ще са с 18%, но видяхте как нито една социологическа агенция не позна. Интересно как познаха резултата за президент,. а за парламентарните избори нито една агенция не позна. Изпраха изборите с измислените Мадурски машини, сега внушават нереални хипотези, които никой не може да докаже. Чешат си езиците само. Истината е, че всяко нещо заченато с лъжа ще се срине по-бързо отколкото очаквате.

71

Анонимен

преди 2 години

Нямало мнозинство но народа нямало да издържи на нови избори и ето ви на за това трябвало да има коалиция, на ви сега. Лъжа и измама.

70

Мутафчийски

преди 2 години

Кабинетът няма да бъде устойчив в следващите две години.

69

Анонимен

преди 2 години

В четвъртък Урсола ще ни каже какво да правим, за да настигнем германците по процент ваксинирани.

68

Пандемик

преди 2 години

И мутрите не бяха цвете, Нощ, КППта, къртиха пейки по парковете, но тия новите ще ги надминат.

67

Анонимен

преди 2 години

Две години ли и два месеца няма да изкарат с тия цени, забрани и лъжи.

66

ИТН

преди 2 години

Славито се гушна с *** = лъжец, Кирето реши да ни ваксинира = лъжец. Корнелата е комуниска, на нея нищо не би трятвало да се вярва, а ДБ не ги знам въобще какво излъгаха. Тия надминаха ГЕРБ и патриотите ама с 200.

65

Анонимен

преди 2 години

До Ко ? "С големите камъни ще ги гоним, няма с яйца !" Рашков се е приготвил. Вече си прокара да може да използва сълзотворен газ срещу протестиращи.

64

Ко ?

преди 2 години

Политолог ли ? То и социолози имаше и те даваха некакви прогнози, ама нищо от тези прогнози не излезе вярно ! Та , Йорданова, кой те е набедил за политолог ??? Напролет тези са аут !!!! С големите камъни ще ги гоним, няма с яйца !

63

Кирчо

преди 2 години

И тоя джендьряга ще избьзди като прокисналите ваксини на файзер като излязат гладните по площадите

62

Анонимен

преди 2 години

Българинът, както много пъти в хилядолетната си история, пак се озова в куркапaн от хитрост.

61

Анонимен

преди 2 години

Да търпим Корнела за министър 2 години??? Тия май са лyди...

60

Анонимен

преди 2 години

Какво казва някой си политилог изобщо не е важно и вярно. Всички си правят вятър на езика.

59

Анонимен

преди 2 години

Разликата от очакванията на народа и лъжите на властта ще доведат до революционна ситуация, научно е доказано това. Одеве защо ме изтри.