32

Русенка

преди 2 години

Помня като дете по времето на соца през лятото ходехме с бели чорапки, толкова градът беше чист.Сега и в центъра, и в кварталите, е толкова мръсно, кално и разкопано, че се чудя това моят град ли е, или НЕ.. И по времето на предишните демо кметове и при сегашния соц, положението става все по-отчайващо. А градският транспорт? А улиците, градинките? Затънали сме в мръсотия...

31

Анонимен

преди 2 години

то и в Шумен същото

30

Русенец

преди 2 години

Искам да отбележа, че сегашният кмет на Русе Пенчо дойде с големите обещания и заклинания, че ще бъде коренно различен-в положителен смисъл-от предишния кмет на ГЕРБ. Втора година Пенчо ни се чува, ни се вижда нещо да е сторил. На мен още ми е мътно как победи на балотажа, не че кандидата на ГЕРБ беше стока, но разликата малка и то гласове все от анти БСП, а как отидоха при Милков, Господ знае, но това е, де, кметуване до тук нищо и полвина. Само дет се чува, че кметчето си падал по тънката част

29

Анонимен

преди 2 години

Светът няма нужда от промяна! Човекът трябва да се промени. - Петър Дънов

28

Клошар

преди 2 години

Те тези ровещите по кофите са повече от работниците сметките оставям на вас.

27

Анонимен

преди 2 години

Българи незнам да запалим една свещ за вас ели да се моля.

26

Евреин

преди 2 години

Знаеме кои държи казината в българи еф бет са на цветомир наиденов Win bet са на румен радев още ли има заблудени хора в българия.

25

Паруш

преди 2 години

Започнат ли хората да ти казват какво да правиш човек се е самозабравил от всякъде.

24

Анонимен

преди 2 години

Гешев вън.

23

Пуч

преди 2 години

Междо другото коя я създаде тази прокоратура висша за какво да рекетира и изнудва един човек божков е пич мъжко момче цяла българия иска оставката на подкупния и коромпиран гешев за кво на цветомир наиденов да му вървът казината и бизнеса за никои не е таина че налива пари на гешев този господин гешев седи на два стола тече на няколко стана дано боико осъзнае грешката си и да не се повтаря.

22

Анонимен

преди 2 години

До ЦхууиигфрреАз живея в 100 к квартал на Варна, не съм видял некаква анархия :))) Може некой клошар да е разхвърлял, но си идват по два пъти на ден тези които отговарят, нема драми :))) Да не забравя, сложили са контейнери, не кофи за отпадаци както е показано на снимката :)))

21

Асен 3

преди 2 години

Само ме ми стана ясно бойко какъв го играе между двамата посредник има една поговорка кога двама си мерят достоинството не заставаи между тях не реви на чужди гробища но за боико е нормално така са му овъртели главата не знае за кво става на въпрос анатемосали са го много отдавна хората му намекват и му правят намеци да снеме обвиненията срещу божков тои не чува призивите.

20

Анонимен

преди 2 години

РусИ си избраха за кмет мракобесен комунист в лицето на пенчо милков, това заслужават да им се случва!

19

Цхууиигфрре

преди 2 години

Тя цяла България тъне в *** Варна където и да се обърнеш има препълнени кофи и разхвърляни чували това с разхвърляните чували се получава заради многото клошари и заниженият контрол от страна на общинатаОбщината трябва да има някъкакъв контрол върху казаните за смет

18

Лукашенко

преди 2 години

За никои не етаина в българия че гешев е подкупен и получава пари от няколко места всички знаем че цветомир найденов му плаща и получава пари от още няколко места огромна заплата за да репресира и рекетира един човек васил божков в никакъв случаи не е изнасишвач и убиец мъжко момче това са пълни глупости къде ги пише в интернет гешев ако има достоинство трябва да си подаде оставката.

17

Прокурора на Пелишат

преди 2 години

Русе направо блести от чистота,ако го сравним с Плевен! Плевен е най-пропадналото селище на стария континент...

16

Анонимен

преди 2 години

Ха нека сега Хел бука ви изпразни кофите. Поредната безмислена "платформа", от която нищо не зависи и нищо не прави.

15

Софиянец

преди 2 години

Ние си имаме къща в квартал Драгалевци от 100 години. Тук си ни е супер, далеч от безмозъчните ***! Чисто е, чист въздух!

14

Герб

преди 2 години

Не може да се справи новия кабинет - отставка, импийчмънт и нови избори 2 в 1

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7Голем е за стандартите в БГ, живееха навемето близо 900 к. сега са към 700 к., мейби ти е малък града още шопе :))) Естествено не можем да се мерим с бъркотията в Софето, там си е за психиятрия :)))