18

Майна

преди 2 години

Как изчислихте че е 4.48% ????? Как ? На база записани на отчет в бюрата по труда ? Ми те от 10 безработни реално 1-2 се водят там.Останалите безработни къде са ? На Марс ? Смешници жалки ! Реалната безработица в Бг е между 35-40% а тук дори не броим емигрантите българи живеещи временно в чужбина !

17

Анонимен

преди 2 години

Ако така ще ни залъгват с фалшиви прценти, по-добре да си събират багажа и да си ходят!

16

Анонимен

преди 2 години

Почнаха с лъжите от първия ден.

15

Анонимен

преди 2 години

Гошо, ти си момче лошо.

14

Комбайнер

преди 2 години

Този нискочел другар цял живот си люлееше краката като шеф на бюрото по труда в Стара Загора. Търтей с главно Т.Тази институция не намира работа на хората. Единствената и функция е да издава едни бележки, които в НОИ обработват още два-три месеца, за да се получават някакви помощи за безработица. Естествено племето команчи са с приоритет, защото те по принцип не работят.

13

Анонимен

преди 2 години

Много е лошо още от първия ден се взеха на сериозно и се разприказваха и разработиха по най неправилния начин. Пак почнаха да мачкат образованите хора защото подобни изказвания ще рекушират точно в тях.

12

Шах

преди 2 години

Два милиарда лева за наши хора .Голям резерв .!

11

Анонимен

преди 2 години

Не се съмнявам че комунистите ще изпратят безработните висшисти на непривлекателните работни места на които ромите, които са напълно неграмотни. не искат да отидат.Политиките на левите са такива априори.

10

отрегистриран

преди 2 години

аз съм от екстра-продължително безработните докато цк си дундурка статистиките за по половин процент от процента:) *** така и със средната заплата то на документи да го пише па останалото все тая нещата ще се наредят сами

9

Анонимен

преди 2 години

От 09. до сега са повече от 200 000 души за 3 месеца само, а реално всички са около 1 милион. Увеличават се, а не намаляват, както лъжат от властта.

8

Анонимен

преди 2 години

1 милион скандинавци - 4,82% от наслението ли правят?

7

Анонимен

преди 2 години

Стига сте лъгали бе! Ниска безработица, ама друг път. Знаете ли колко много безработни не виждат никакъв смисъл да се регистрират в бюрото по труда? Особено пък младите хора, които изобщо не знаят че съществува такава институция?

6

????

преди 2 години

Сериозен резерв или сериозна тежест................това е въпроса!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Ъъъ, извинете, у нас кой е безработен?! Вече складовите работници взимат по 3500 с малко извънреден труд по чуждите компании, какво остава за квалифицираните кадри. Имаме вила на 40км от София и в селото местна ферма предлага 1600лв. заплата за шофьор. Шофьор, дами и господа. Шофьор на село на 6-часов работен ден.

4

Анонимен

преди 2 години

Поне 200 хиляди са на държавна помощ по 100 на 0 или 60 на 40 и безработицата скача над 20 %.

3

Анонимен

преди 2 години

Агенцият отписва безработните, които не могат да намерят работа, ие испадат от списъка и така пада и безработицата. Накрая те се отказваъ да търсят сами работа, защото е много скъпо за кандидатстване като транспорт, интервюта и край.

2

Грешка

преди 2 години

Много грешен извод. Трайно безработните много трудно могат да бъдат ангажирани по две причини- или не искат или не стават. Така че процента на трайно безработните само може да расте.

1

Анонимен

преди 2 години

4.82% И кво? Социално слабите от маалата на работа ли се водят?