34

Анонимен

преди 2 години

Вече и за грип правим тестове, така ли? Сезонен грип има отдавна. Симптомите са гърлобол и главоболие.

33

Анонимен

преди 2 години

Я тази година ще има грип, за да могат ваксинираните да боледуват от нещо :)

32

Анонимен

преди 2 години

Не, че нещо но аз преди месец изкарах 3 дни на легло болен от грип.

31

дърт

преди 2 години

Грипът обикаля България поне от месец-месец и половина!

30

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ще слуша и изпълнява ,защото няма иначе да намаже от милиардите които обещаха.

29

Анонимен

преди 2 години

Тамифлу е против грип. Например.

28

Анонимен

преди 2 години

Този пък с действащите медикаменти против грип, хахах, ти си от тези дет си купуват парацетамол, защото в рекламата му казват с по модерно име и много лекува. Препарати против вируси няма, това с до 24-48 часа е напрактика малоумно, защото ти тепърва след толкова време вдигаш температура и след това отиваш на лекар, тепърва да ти изписва, че да вършат и работа, тинтири минтири. Няма доказано действащо лечение при никакви вируси. Даже ацикловира при херпес няма кой знае какъв ефект.

27

Анонимен

преди 2 години

За грип си има тестове. Да не говорим, че от миналата година направиха бързи тестове 2 в 1 - за ковид и грип. Просто грип нямаше миналата година. В цяла Европа се броиха на пръсти случаите. В Австралия бяха отчетени само 16 случая. Но явно тази година ще има. Вече дойде в Северна Европа .

26

Анонимен

преди 2 години

Тази зима ще е интересно . Как ще ги разделят болните или ще бъде 3 в 1. Делта +инфлуенца+ омикрон. Ужас!

25

до 28

преди 2 години

това че някой студент някъде си е намерил платена работа, чудесно, но никой не плаща за плаващо и непълно работно време повече от 1500 кинта. Стига си се правил на интересен.

24

Аде

преди 2 години

Сега и с грип ли ще ни занимавате?Освен Ковид и грип други болести вече няма ли?

23

Анонимен

преди 2 години

Днеса са по-уникални и от Пик!!! Първи случай на грип?!?! Леле, леле...

22

до 28

преди 2 години

Прощавай, не можеш да пишеш правилно, а се имаш за умен и адекватен?! Прочее, 5000лв. взимат студентите вече.

21

Анонимен

преди 2 години

До 22/24 - Разбирам, че искаш да изкажеш меннеи, но съвет от приятел - не обиждай хората на доходи. Това, че някой не взимат 5000 лева, не го прави неадекватен или ***.

20

Анонимен

преди 2 години

До до 18 - В Бългатрия не разбират маските, защото максите не пазят толкова индивида от другите, колкото другите от индивида. За съжаление, всеки си мисли, че е мега мачо, алгфа, барта, мутрогазе, а ако е жене си мисли, че е най-вървежнта прекрасна, непоторима, невероянта и иомайна ... Кка може, ТЕ да са проблем. Как може някой да смее, да им иска отговорност?

19

до 23

преди 2 години

А с тебе, миличък, животът доста по-сериозно се е изгаврил. Само, като си видиш фиша със заплатата, и е достатъчна гавра.

18

до 18

преди 2 години

Грип има и винаги е имало. Неслучайно от ежедневните бързи и PCR тестове само малка част са положителни. Останалото са сезонни грипове. Съвсем отделен въпрос е, че заради мерките всякакви зараси се ограничиха, понеже маските не пазят. Пазят и още как.

17

Анонимен

преди 2 години

Хаха тези как се гаврят сваксърите. :-)

16

Анонимен

преди 2 години

На простия бачкатор с 2000лв. заплата да обясним. Срещу ВСЕКИ известен грипен вирус на тази планета има действащ пряко върху него медикамент. Например, Ремантадин се справя 99% ефективно срещу този вирус от тип А и няма да развиете никакви сериозни симптоми, ако се реагира в първите часове на заразата. Срещу Sars-Cov-2 няма НИКАКЪВ действащ медикамент, освен новият на Пфайзер, който е в изпитателна фаза.

15

Анонимен

преди 2 години

Сбъркали сте се другари. Не е грип, КОВИД е. Грип няма от Ноември 2019-та. КОВИД го изяде. Не помните ли великата КОВИД битка при Ухан, където КОВИД победи грипа, взе му световната титла и заля света? Да живее шампиона, великия вожд, краля на императорите, император на боговете, бог на титаните и папа на поповете КОВИД, 19 от своето име, чума за увехналите бели дробове, плашилище на астматиците, чудовище под леглото на медиите и ужасТ за ваксаните либерасти!