36

Анонимен

преди 2 години

тоя да не се готви да ни спасява от четворната коалиция??? от коя дупка изпълзя???

35

ББ

преди 2 години

До Анонименмали дианче...дърпаш дявола...пеевски ще бяга ако има акъл...и оставаш без заплата,османската не можа ни изколи...пеевски и доган с боко ни плашат и купуват...е и убиват...и заплашват...ще ви осъдим...и ще започнем с ен.чаря гешев...народа ни тук от скоро...1400 г...виждали сме ви...ние сме Народа на България...не ни е страх...не се продаваме,няма да умираме...ще убиваме за да оцелеят децата ни и Народа ни...това не е игра!!!

34

Анонимен

преди 2 години

прав е Серж, най-големите подводни камъни са уволнената за корупция г-жа Лъжа и любителят на чашка пРашков

33

ББ

преди 2 години

СтанеиШеф..се..жив бил...и ес...лицемерите и фашистите...изход от фашисткият съюз...платените от путин французи и германци!!!макрон превърна франция във...куртизанка на германия...позор...имат само печатници....ограбени източноевропейци ползвани като роби...нечовешки ЕС...фашискти по вебери юнкер....макрон и меркел...убиват човешки същества...работещи за възраждането на СССР...или райха...нечовешко...щастливи ли сте?някой да ви попита...как искате да живеете???...само данъци...и рестрикции!..

32

Щирлиц

преди 2 години

Една от трите глави на триглавата ламя се обади.Сега остава и другите две да си отворят устата,та да си спомним слааавното им управление.

31

Анонимен

преди 2 години

Станишев айде бегай у лево. При Йончевица и жеда си . Да ги дундуркаш и двете. В България нямаш работа.

30

Социалист

преди 2 години

България винаги е била добре като БСП управля по времето на другария Станишев и Парванов бяхме много по добре от сега!Ние социалистите скоро ще изметем си.сирките от парламента разни ПП, Демократични Българири разни Възражденчета

29

4epa

преди 2 години

БСП С ДЯВОЛА САМО ДА СА ВаВ ВЛАСТА !!!!!!!!!!

28

Социалист

преди 2 години

Другарю Станишев елате си в България и напролет на изборите да ги изметем тези м.и.сирки от парламента вие сте най достойния човек

27

Социалист

преди 2 години

Станишев беше най добрият министър прецедател на България по времето на Станишев и Парванов бяхме много по добре от сега

26

Мдаа

преди 2 години

Ех колко си мечтая да сьм отново под управлението на станишев - с онези цени и стабилност а мислех , че тогава сме злеЯвно след герб идат още по освирепели животни

25

Ха-ха

преди 2 години

Голяма досада е Сергей. И има завидна представа за собствената си значимост, която реално клони към нула.

24

До Другаря Станишев

преди 2 години

Който е изпуснал кокала така е. Гледа и много говори малко мисли.

23

Нема угодия

преди 2 години

Ей ако не намерите кусури на четирипартийната коалиция не може да сте!? И три партийна да беше пак така.

22

Край

преди 2 години

Те да те кръстят Сер Гей. Да нямаш един ден трудов стаж извън премиерстването и еврочиновничестването пък после някой да ти вярва.

21

Анонимен

преди 2 години

БСП ще излязат първи от коалицията

20

Шефа

преди 2 години

Господин Станишев Вашето мнение че БСП прави политическа грешка като влиза във властта , показва колко сте далеч от проблемите на страната ни!Да участваш в екип чиято главна цел е борбата с корупцията е огромна чест !Но Вие май пак сте от другата страна на борците като Нинова и Петков!Корумпе ли си Станишка?

19

3M

преди 2 години

украинския гей да не коментира България, той няма работа тук

18

Анонимен

преди 2 години

Къде са губиш Ве ми-шок?

17

Социаглиcт

преди 2 години

Не се тревожи Серьожа, твоите хора са опитни. Набързо ще опукат де що има бюджети и фондове за усвояване и имоти за присвояване, ще разтурят седянката и хайде по екзотични дестинации. Цял мандат не им требе за това, пък после който ще да управлява следващите 12 години.