30

До АНОНИМЕН

преди 2 години

"Как така!? Нали всички са фак_синирани!" - - Е, то баш зарад туй де...

29

АНОНИМЕН

преди 2 години

Как така!? Нали всички са фак_синирани!

28

Анонимен

преди 2 години

Започва да става досадно с тая настинка.

27

Анонимен

преди 2 години

Спортистите *** като мухи от тези ваксини...

26

Док Алекс

преди 2 години

До АнонименНапротив, излязоха публикации за индуциран от ваксината миокардит при млади хора, предимно мъже до 30 год.възраст, който е преходен, но физическото натоварване по време на прекарването му може да е фатално. Същото важи и за преболедувалите от КОВИД, но там няма възрастова предилекция, а полова - засяга предимно мъже.

25

Hoho_Boho

преди 2 години

Да си сложат четвъртата доза! К'во чакат? Да пламне цяла Англия ли?

24

Анонимен

преди 2 години

Да за антитела беше теста. Струва 29 лева. Взимат кръв. Познавам много хора които имат антитела без да са боледували сериозно. Мой познат го изкара средно без болница. Внучката му не се разболяла. При теста за антитела се оказало, че го е преболедувала без да знае. На 9 години е момичето. Нямало е никакви оплаквания детето но има антитела.

23

Анонимен

преди 2 години

Антигенният тест показва дали имаш инфекция В МОМЕНТА . Ако е минало вече месец, можеш да пуснеш за антитела.

22

Анонимен

преди 2 години

Изкарах преди два месеца една настинка. Започна леко да ме дращи гърлото сутрин. След обяд вече ме болеше яко. Така три дни. Имах и хрема. На третия ден болката в гърлото отслабна. Започна кашлица. Умора. И така цял месец почти с много хрема и кашлица. Оправих се. Вече два месеца са изминали но сърцето ми "прескача". Не е постоянно но сърцето работи неравномерно. Не съм "ваксиниран". Това не са ваксини.Ще пускам антигенен тест да вадя сертификат защото не пускат в магазините искат да съм набоден

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19По твоята логика излиза че на всеки с по сериозно придружаващо заболяване при заразяване с ковид смъртта му е гарантирана. Тоест Кунчев трябваше три пъти до сега са си е заминал, защото самият той изреди едно ремарке придружаващи заболявания които има, кое от кое по сериозно.

20

Анонимен

преди 2 години

Все едно. Развили сте когнитивен дисонанс. Неспасяемо е.

19

Анонимен

преди 2 години

Тълкувате си фактите изкривено и според антиваксърска логика. Да припомня ли , че Кристиян ериксон не беше ваксиниран, а е имал "лек ковид" , след който получи сърдечен арест?

18

Анонимен

преди 2 години

Инфаркта е в топ причините за смърт. Невероятно удобно е да кажеш ми той преболедувалия е застрашен после от инфаркт. Еквивалентно е да кажеш който се е возил някога на автомобил после е застрашен да бъде блъснат от автомобил. Съвсем грешен статистически извод. Както и да е - който му се вярва.. нека вярва.

17

Анонимен

преди 2 години

До (-_-)Ваксиниран футболист или който и да било друг човек да е умрял от ваксината, абсурд. Ваксинираните умират само от придружаващо заболяване, без значение дали изобщо са имали такова, виж ако не са ваксинирани и умрат и са с положителен тест за коронавирус без значение дали той е верен или не, тогава задължително са умрели от ковид.

16

Анонимен

преди 2 години

Половината от болните в момента на боледуване развиват миокардит,аритмии, високо кръвно или инфаркт.Тези, които не са имали тези проблеми по време на боледуване , въпреки това, за застрашени до 1 година след това от сърдечни заболявания, включително инфаркт или сърдечен арест.И тона е само за сърцето. Не говоря за бъбречната недостатъчност , чернодробните проблеми, и изобщо с проблеми заради засягане на всички кръвоносни съдове в цялото тяло. А мозъка? Психичните разстройства?Хем нищо не знаете

15

(-_-)

преди 2 години

Тази година има 18 професионални футболисти, които са умряли на мач или малко след това. В сравнение с минали години - между 2-6 човека.. Това само футбола! Всички са със сърдечен арест или неизвестна причина за смъртта. Иначе всичко е наред - ваксините пазят!? Кого и от какво е друг въпрос..

14

Анонимен

преди 2 години

Третата доза работи. Особено за тия дето получиха инфаркти и тромбози още на първата доза. Хахахха.

13

Анонимен

преди 2 години

Аз и семейството ми не сме ваксинирани и сме здрави. По- здрави от Кунчев.

12

Мдаа

преди 2 години

Те там са ваксинирани що такаНещо ваксината

11

Анонимен

преди 2 години

До АнонименХайде да се изясни, по долу твърдиш че ковид засяга сърцето дори на тези с леки симптоми, тоест на всички. Сега обърна палачинката, не било при всички а само при половината. Едно вече се изясни със сигурност, най големия страничен ефект на ваксината е тотално о гло пя Ване прин 99,9 от ваксинираните.