26

Народът

преди 2 години

"продължаваме да сме фокусирани изключително върху фактологията и върху възпроизвеждането на факти, и това ще трябва да се промени"Фактологиятя НЕ възпроизвежда факти, фактологията изучава фактите. С фактология от фактите се стига до Истината, а тя на вас ви пречи. Няма как да заблудите човек, който знае Истината, така че ако обичате недейте да подменяте фактите и фактологията!Помолени сте най-любезно! Второ предупреждение няма да има.

25

Анонимен

преди 2 години

С кого ще се правят промените в образованието с учителите и ДИРЕКТОРИТЕ от времето на баба ми? Ха-ха и как ще стане като ги пращате на курсове за да отбият номера? Младите учители,които могат и знаят за какво става въпрос напускат системата,защото иначе трябва ба си чупят главите от блъскане в стените,те са никой,а от това страдаме ние учениците.Учил съм няколо год. в Европа и видях как преподават и каква техника имат.Да ли някога ако стана учител ще видя и тук това.

24

ЕМА

преди 2 години

Харесвах.правителствто което се излъчи до момента в който видях стария - нов министър на ОБРАЗОВАНИЕТО и разбрах,че отново съм се лъгала,защото в сл.правителство това беше най-слабото звено.Обещаваха ни че образованието на децата ни е приоритет,но се оказа друго,решения се вземат от днес за утре.Говорим за дгитализация за иновативност а прщаме 30% в клас,а другите кучета ги яли - колко училища имат техниката да се преподава и на едните и на другите? Колко преподаватели могат да го направят?

23

Intel Inside

преди 2 години

Отдавна пиша, че присъственото обучение ще остане в миналото до няколко години. Събирането накуп, присъствието в огромни сгради, безкрайни разходи за отопление, ток, вода, дезинфектанти, а сега и тестове...няма как да остане. Учителската професия е на доизживяване. Обучението - през облака и изкуствен интелект. Да видим мързеливите *** как ще си търпят разглезените ле.кета и ще реват за присъствено.

22

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли капана,дето тъкмо хлопва?

21

ПОТВЪРЖДАВАМ:

преди 2 години

1. Купени конкурси2. Системен тормоз над ръководените колективи3. Назначените за ръководни кадри са индивиди с болни мозъци$ 4. $ ---> КОЙ, КАКВО ЦЕЛИ?? ВОДЯТ НИ ЗА НОСА, А НИЕ ГИ ТЪРПИМ!

20

Тихонов

преди 2 години

Тоя с какво се е захванал, децата ни 3 години не ходят на училище, резултатите са буквално плачевни, граничещи с катастрофална неграмотност, а тоя ми говори за облаци и дигитализация. Правилно, и той като предшественика си трябва да "усвоява" милионите. Така като го гледам докато не изяде боя няма да се успокои. Интересно ми е той как е станал академик-с онлайн обучение и електронни облаци??? Надали...

19

Анонимен

преди 2 години

Такъв министър не е имало от 30 г.много не компетентен човек при това академик

18

Облак, мъгла

преди 2 години

Облак и след облака - мъгла. МОН готви облак, а ние мислехме, че искат да ги връщат на училище.

17

Анонимен

преди 2 години

Изхвърлете всички неграмотни директори на училища, които бяха назначени с купени конкурси през последните 7 години и тероризират денонощно колективите си!!! А не могат едно изречение да напишат, без да допуснат грешка!!! Положението е страшно в много училища!!!

16

876

преди 2 години

Голям облак излезе това, направо въздух под налягане. Бог да прости образованието!

15

17,

преди 2 години

Че тя, вратата, не само, че е отворена, ами е изкъртена от пантите от години!

14

Анонимен

преди 2 години

довиждане на нормалното присъствено хартиено обучение. нека широко да отворим вратата на затъпяването

13

Анонимен

преди 2 години

"всеки иновативен учител" като чуя "иновативни" учители и ми се повръща вече. Много "иновативните" учители пускат у*а.се и си вирват краката, пък въпросите в учебниците де са след уроците нямат нищо общо с учебния матер`ял - пълна анархия. Облаци ще ми правят, гласите край на присъственото ли кво?

12

Анонимен

преди 2 години

Мозъка на министъра е облак.

11

Анонимен

преди 2 години

Първо да си оправят учебниците от хартия, че такива глупости понякога пишат вътре, пък след това да мислят за облаци.

10

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами нормално е правителства с Мега министерства и Супер министри, да Ви обвиват и в електронни облаци ... Както каза Любен Дилов-син липсва ни само и министър на Вселенското равновесие и тъмната материя за да ни вкара в някоя Черна дупка и избави от тоя свят ... !!!

9

от 7

преди 2 години

Дали децата ви са в добри ръце, май бед. Днес не ми е ден, откакто избрахте измамниците нещата изобщо не вървят. Радвайте са на електронния облак, министъра ще подпечата договор за облачни услуги без грам да разбира за що иде реч, но да видим на какви цени. Ейййй още от първия ден почнаха да крадат дори капчица срам и уважение към хората нямат.

8

бай онзи

преди 2 години

за мен мастика и мента само, мерси ...

7

Анонимен

преди 2 години

Една шепа луди, отново се събират и плещят безумни неща