26

м,да

преди 2 години

Работил, не работил- 380 лв пенсия!?! И защо да се осигурява човек????

25

Габи

преди 2 години

До 30-Всеки пенсионер има право да работи. А това, че някой иска цял ден да седи на пейката и клюкари съседите не трябва да бъде облагодетелстван. Бонусите трябва да бъдат за всички. Трябва да се престанете с непрекъснатото увеличаване на минималната пенсия. Пенсиите да са обвързани единствено с осигоровките.А на 28-ще кажа-не завиждай на загубилите близък.

24

Анонимен

преди 2 години

А на тея дето работят за високи заплати и взимат пенсия, защо им се полагат 50лв. Имам много познати пенсионери, работещи в Ковид отделения и в имащи и бонуси и пенсия и работещи и на още едно място.

23

Анонимен

преди 2 години

Социалната справедливост, която новите рекламират, е да дадат 60 лева на пенсионер с 1440 лева пенсия и 70 на такъв с 300 лева пенсия. Да напомним: повечето, с максималната пенсия, са държавни хрантутници от миналото ни (комунистическо). Та, така, ДС се грижи за "социалната справедливост".

22

...

преди 2 години

Вдовишките, трябва да се премахнат.

21

ОТ УМРЯЛ ПИМО!!!

преди 2 години

ТЕ ИЗМРЯХА! - ваксинирани

20

Мое мнение

преди 2 години

Кирчо като ги ваксинира ще намалеят

19

Човекът

преди 2 години

Цеца на Савка вече да не се явява пред дома на Семейство Недкови във Сл.Равно Поле Лилия #14 забравяте го Иван на Недко синатму нито го споменавате повече щом бетина е виновна сама ще си сърба попарата *** а Сл.Равно Поле много им здраве на хората да се хилят на изгорялата къща Лилия 14 щом им е весело със Стефан заека така да бъде чао ви завинаги и не стъпваите вече на прага на къщата никога повече на правихте достатъчно повече от достатъчно

18

Анонимен

преди 2 години

това че в Сф има една прослойка от около 50000 човека с заплати над 5000 и тези ги срещаш пи ресторанти молове с пълните торби не значи че останалите 1,2 милиона са цъфнали финансово.

17

до 6

преди 2 години

ама ти и 10 бона да взимаш пак ще кажеш не стигат. човек знае и 2 и 200. Така че свий си разходите и ще стигат.

16

Разправям им

преди 2 години

аз не децата, че парите има т две страни - от едната страна вземането от другата харченето, обаче, те не ме слушат - махнаха Бойко, дето през три кризи мина без да трепне в цените и сложиха тея мушмороци, дето ще ни направят милионери, ама тока и парното на гарсониерата да не можем да си платим с тея милиони. А утре като тръгнат и бирниците на Асен и съдия-изпълнителите по домовете - ей тогава щема рев и скърцане със заби, ама кой да слуша дедо си!!!

15

до до 6

преди 2 години

хайде хайде я писмали, Аз работя в складова база на Интерлогистика в София и бруто ми е 1870лв. Къде ги видя тез 2500 на склададжия. А сина ми и дъщеря ми са студенти пак тук в София и бачкат единия колцентър другия техн.офис сътрудник в Монсанто България, ,е с повече от 1300 кинта не са приключвали месеца. Не ми приказвай че средната зАплата в Сф е над 2000 лв. Хах ако правиш просто осредняване най висока и най ниска може и 5000 фа ти излезе

14

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми е бил 20 г. минен инженер. Взимаше 1300 лв. пенсия. После му я увеличиха на 1500. Сега казва, че ще махат тавана и ще му я правят 2000 лв. А баба ми била начална учителка 35 г. и получава 350 лв. пенсия.

13

kirasirrav

преди 2 години

Моята заплата е м/у 400 и 450 чисто. Премии и бонуси няма. Платени отпуски също. Ама има глоби и наказания - най-вече парични, така че като се осредни, взимам и под 400.Това е вече 3 години едно и също. Само цените се вдигат но на шефовете не им пука.

12

Евроатлантик

преди 2 години

Каква в тая алчност от страна на пенсионерите че 300 лв минимална пенсия им било малко,че трябва да стане 370лв?!

11

софийски селяни!

преди 2 години

До ТЕ ИЗМРЯХА! - това остана във страната. Миграция от много хубаво тук!

10

Анонимен

преди 2 години

Моят баща като взима 1500 лв. ,сега сигурно ще взима 1700.

9

Йклейуууу

преди 2 години

Да като говорите за промени в пенсиите споменавайте и за хората с увреждане по рождение който нямат стаж

8

отново комунисти

преди 2 години

на власт под егидата на МВР и БКП-ДС при 30% избирателна активност СРАМ И ПОЗОР!30%-на България. Опустяло му съединението ни! Да си върнем Румелията с Филибето!

7

до 6

преди 2 години

Е на кой му стигат 2500лв.?! Извинявай това е заплата на студент в западна компания или на складов работник в София.