55

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези манипулации. Природата има цикли и тя си ги спазва. Сега е топло след 500 години ще е студено, имало е динозаври, сега няма, а тогава не е имало коли и всякакви уж отровители. Целия вой е за пари, капиталиста трябва да печели дори от въздуха.

54

Анонимен

преди 2 години

Защо се пропуска Друг важен факт ?Според Националния център за данни за снега и леда (NSIDC), зимата 2021 г. е сред най-студените досега, като температурите за юни, юли и август са с 3,4 C по-ниски от средните за периода 1981-2010 г., като регистрират медиана от -62,9 СРезултатът означава, че това е втората най-студена зима на Антарктика (юни-юли-август), която изостава само от тази през 2004 г. в 60-годишния метеорологичен дневник на станция Южен полюс Амундсен-Скот.

53

Анонимен

преди 2 години

Не мога да си обясня как тук успяват да се съберат да пишат всякакви клиенти на психиатрията ?!

52

да

преди 2 години

До полковник КолевТе затова гледат да ограничат населението на земята със съществуващите вече пандемии. Твърде много хора станаха на земята и ресурсите се изчерпват.. И на климата повлияхме с действията си..

51

Анонимен

преди 2 години

Град Верхоянск се намира на около 115 км северно от Полярния кръг и той заедно с Оймиякон са известни в цял свят като полюсите на студа в Северното полукълбо.

50

Анонимен

преди 2 години

Хвала на таква държава пълна с експерти по всички въпроси... да се чуди човек защо копаме дъното 30 години.

49

Анонимен

преди 2 години

Кажете колко дървета са отсечени и колко км асфалт са излети в ЕС през миналата година?!

48

полковник Колев

преди 2 години

Безконтролното увеличение на населението на Земятя с разширяване и уголемяване на градовете, изсичане на гори, строежи на цели квартали и пътища по планините ( виж БГ) войни, опити с ядрено оръжие, безбройни пътнически и военни самолети разрушаващи тънкия озонов слой, експлоатация на Земните ресурси и вредна човешка дейност нарушават и без това чувствителния климатичен баланс.....

47

Анонимен

преди 2 години

Сега е минус 40 , просто се увеличава амплитудата.Нещо да кажат за изригването на вулкана на канарските острови и там ли някой е виновен, че три месеца вулкана замърсява колкото , човечеството за цяла година

46

Асан

преди 2 години

Пингвините им е много горещо сигурно.... Това е тревогата :)))

45

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Искам Световната еврейска организация са се помещава в пещите на Кремиковци. Аз съм едно дете,което мрази вампирите,змиите и фашистите.

44

Анонимен

преди 2 години

Апокалипсис

43

Еurojender

преди 2 години

Защо сега казват от ООН а? Вече като е късно тогава, защо американците карат коли с огромен работен обем 100години ами китайци индиици араби, сега обикновеният човек ще плаща сметката.

42

Анонимен

преди 2 години

Плашете либерастията яко! То онова топене на ледниците дето ал гор го предсказа преди 30 години вече се случи и потопи половиния свят под вода. Само неговата къща на брега на океана в Ориндж Каунти си остана там. Та обонго взе и той че купи къща на бряг. Всите пророци на либерастията се оказаха с къщи по бреговете, и водата само тях щади. Брей да му се не види!

41

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Това се е случвало вече много пъти, за радост съм се интересувал от тези неща още преди зелената дезинформация :)

40

Анонимен

преди 2 години

Сигурно Путин е виновен ?!

39

Аман

преди 2 години

Хайде стига пълнихте главите на хората с ГЛУПОСТИ и ИСТЕРИИ ! И децата знаят че климата винаги се е променял с времето ! Ледниковият период да не е изчезнал от захлаждане - Нали именно такова затопляне е довело до това да може да се живее в райони по света където преди е било само лед и студ , а пустините са били зелени градини !! Като сте ***.И поне не го демонстрирайте толкова нагло , а вземете да прочетете нещо повече от Facebook !! Като се езатоплило на едно място ще захладнее на друго

38

??

преди 2 години

И сега какво - Ще скочи цената на леда за уиски на световните борси , или ще измислите нови санкции за Русия , че е зотоплила Сибир , за да прави мръсно на Украина ??

37

Анонимен

преди 2 години

Верхоянск не е толкова на север ,колкото искат да ни втълпят показвайки някаква карта без местоположението на града!Освен това във Верхоянск климатът е такъв от столетия ,от както руснаците владеят Якутия на света е известно ,че летните температури достигат до+ 35градуса,а зимните до -60,през 1988г.е измерена +37,3!

36

Въпрос

преди 2 години

Поне добре ли е платено това "признаване"????Минала някаква вълна и до сега никой не може да признае тая температура освен ако е била край камината на затоплист. А за минус 61 градуса преди няколко дни не споменавате.