35

Анонимен

преди 2 години

кром кои е тоя цар борис дето е изобразен отляво на охридската църква и дето в туристическите книжки вообще не го споменавате , е борис 1 покръсител минете само по църките където не сте заличили още бълг надписи и ще разберете какви сте печенези

34

Анонимен

преди 2 години

Трябва да признаят, че днешните северомакедонци произлизат от българския народ. Откъснати от Сърбия, след това от Кралството на сърби, хървати и словенци, от социалистическа Югославия, те са превърнати в еничари срещу собствения си произход и род. Северна Македония е еничарска държава..................Днешните северомакедонци трябва да мразят сърбите, които ги окупираха, биха и убиваха заради българския произход.

33

Колкото

преди 2 години

по-бързо албанците ги претопят, толкова по-добре! Да изчезват!!! Какъв ЕС? Те макетата ментално са в Средновековието.

32

До krom

преди 2 години

Те погодиа моите зборови , ***. Едно кажуване на вампирон горе побудува омраза што за 50 години божем Тито е крив. Ама,На ваша жалост , Тито го немаше ни у Грциа , ни у Албаниа ни каи вас , ни у емиграциата што 150 години иде по сите страни на Светот , а лугито се иавуваа за Македонци.

31

Сатир

преди 2 години

Така, да припомним. Макетата си припознаха Александър Македонски като техен. Гърците им триха главата 25г. и накрая признаха че не бил съвсем техен. Сега май ще събарят паметника в Скопие. Сега колко години ще им трябват за да разберат че "историята им" започва след 1945г.

30

Я дай линк

преди 2 години

До Анонимен ///// където това се казва - за фолклора.

29

Krom

преди 2 години

До Анонимен 29 - Отдавна сте познали вие рога на Тито! Нема "потреба" да виснеш по български форуми. За разлика от теб ние си имаме история - не крадем чужда, не чакаме сръбски главорези да ни напишат "великата" история и нямаме "потреба" от твоята или на македонските деца "обич". Такава не е имало и няма нужда нас за това да обвиняваш. Заври си "лиубов"-та където не те огрява.

28

Анонимен

преди 2 години

Спокойно! Кирчо е обещал до 6 месеца да махне ветото на България срещу РСМ. Още малко остана и ще клекнем. Щото те за 36 месеца не си мръднаха от позицията и ни горяха флаговете, как мислите че за 6 месеца ще излязат с позиция, която да ни удовлетворява? Ами - никак. Значи Кирчо ще ни продаде. Ей, трябваше да дойде някой от Харвард, за да реши проблема висящ от почти 140 години, хахаха. И то ще го реши ей така - с един подпис.

27

Руси

преди 2 години

Какво получи Гърция в 27-годишния спор:1. Бивша югославска република Македония - Република Северна Македония;2. Македонци - македонци (по споразумение от Преспа)3. Македонски език - македонски език ООН (по Споразумението от Преспа) е това, което Гърция спечели в 27 години спорове и това е факт, спорот со нас е нешто друго

26

Щапаров Младши

преди 2 години

Вярно е,че ние не искаме Македония,която е малка гръцка област на югозапад от Солун- ние си искаме Кутмичевица (Вардарска България)!!!

25

Щапаров Младши

преди 2 години

Каква "Гърция" и "Македония" е имало по времето на Самуил,Кирил и Методий??? Каква "Гърция" и "Македония" е имало в Солун 1893 г. ??? НИКАКВА!!!

24

Анонимен

преди 2 години

А КАК ЩЕ КОМЕНТИРА ТОЗИ ПРОФЕСОР,ЧЕ ПО НАЦИОНАЛНАТА ГРЪЦКА ТЕЛЕВИЗИЯ ФОЛКЛОРЪТ ОТ ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ Е ПРЕДСТАВЕН КАТО МАКЕДОНСКИ ОТ ГЪРЦИЯ...ЧАКАМ ОТГОВОР!!!

23

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНИКОЙ НЕ ТЕ И КАРА ДА ИМАШ НЕЩО ОБЩО С МАКЕДОНЦИТЕ...ВЪПРОСЪТ Е,ЧЕ СКОРО ЩЕ СИ ИМАШ МНОГО ОБЩО С ЮГОИЗТОЧНАТА СИ СЪСЕДКА И ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО...

22

Анонимен

преди 2 години

Преди повече от век пустата Македония ни изяде главата. Няма да имаме бъдеще щом постоянно гледаме в миналото и се подчиняваме на емоциите, вместо на разума. Гърците ни дадоха нагледен пример как се действа, но през 2017 г. двама шкембелии подписаха договор на юнашко доверие, а единият се изцепи - Историците да се разберат! Както виждаме те не са се разбрали, но клетият договор е подписан и все ще ни го навиран под носа. Сами се прецакахме, а сега търсим как да излезем от блатото.

21

Анонимен

преди 2 години

КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА МИНЕ,ЗА ДА РАЗБЕРЕ ТОЗИ НА СНИМКАТА,ЧЕ ВСЪЩНОСТ ТЕЗИ ДВЕ КОМИСИИ СПОРЯТ ЗА НЕЩО,КОЕТО ПРИНАДЛЕЖИ НА ГЪРЦИЯ;И ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И ВМРО (ОСНОВАНО В СОЛУН),И МАКЕДОНСКИЯТ ЕЗИК ПРИЗНАТ КАТО ТАКЪВ ОТ АТИНА,И ЦАР САМУИЛ И КИРИЛ И МЕТОДИЙ...

20

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 12 Ти ако се чувстваш едно с македонците си е твоя работа. Аз обаче ни искам да имам нищо общо с тия същества!!! Те не разбират от добро отношение! За тях само мачкане.

19

Анонимен

преди 2 години

НАЙ-СТРАШНИ СА ИМЕННО ОТРОДЕНИТЕ МАКЕДОНЦИ КАТО ТОЗИ НА СНИМКАТА С КОРЕНИ НЯКЪДЕ В Р.МАКЕДОНИЯ.АЗ ИМАМ КОЛЕГИ И ОТ ПЕТРИЧ И ОТ ДОБРИЧ(ТАКИВА,КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С МАКЕДОНИЯ).КОГАТО СПОРИМ ЗА ТОВА ДАЛИ ИМА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК,КОЛЕГАТА ОТ ПЕТРИЧ СКАЧА ДВА МЕТРА НАД ЗЕМЯТА И ТВЪРДО ЗАЯВЯВА:МАКЕДОНСКИ ЕЗИК НЯМА,ДОКАТО КОЛЕГИТЕ ОТ ДОБРИЧ И СИЛИСТРА КАЗВАТ:ДА РАЗБИРА СЕ, МАКЕДОНСКИ ЕЗИК ИМА...

18

ПроСоТо

преди 2 години

Не случайно е професор господин Топалов...Притежава необходимата логика,яснота на изказа, и..убеден съм,необходимото количество знания и опит...

17

Анонимен

преди 2 години

България трябва да приветства нашите братя македонците, че са признали нашият цар Самуил за техен цар и нашия просветител Климент Охридски за техен просветител. Остава само да ги накараме да признаят и паметниците на съветския окупатор за тяхни...можеме веднага да им подарим всичките !!!

16

Щ. Младши

преди 2 години

Във всяка една страна историците служат на този който им плаща,а борбата за истината е само параван. Не служеха ли на политическата конюнктура и "нашите" казионни историци,когато обявиха "пра"-Нългарите за тюрки и татари,а народа ни за "македонци"? Точно на нея служеха,така че не се учудвайте!