54

Делфийският оракул

преди 2 години

По стара българо-съветска традиция виновен винаги е загиналият шофьор. Най-удобно е цялата вина да се прехвърли на умрелия, защото той нито може да се защити, нито да поеме отговорност. Честито, другаре комунисте, Продължаваме Промяната, пардон, схемата. Радев по същия начин накисна колегата си от Шабла, зер американските спонсори са по-важни от истината и няколко човешки живота.

53

Владимир Путин

преди 2 години

Доскоро се гордеех че имам хиперзвукови ракети, но сега след като разбрах че по българските магистрали се движат хиперзвукови автобуси направо съм съкрушен

52

Мдааа

преди 2 години

Абсолютно подвеждащо заглавие, читателят го разбира, че е карал с двеста!И как да няма връзка произшествието с маркировката и знаците! Тези хора минавали ли са оттам, както си караш в дясна лента изведнъж се озоваваш след завоя в лентата за аварийно спиране!И мантинелата, която беше там е паметник на некадърната българска инженерна мисъл, трябва да влезе в учебниците а човека, който я е проектирал там, в затвора!

51

е

преди 2 години

Подвеждащо и грешно заглавие, на статия, не даваща пъкна информация.

50

Мен

преди 2 години

Още една неграмотна статия със "скандално" заглавие. Май ще ви сложа забранителния списък.

49

Бетеро

преди 2 години

Боже опази България от неграмотни журналист. Амин

48

haha

преди 2 години

До Много коментират,така е и ти си типичен пример за това което си написал

47

Мико

преди 2 години

Калинки *** - и за една дописка не ставате

46

Анонимен

преди 2 години

Какви са Тиа глупости от Тиа уж журналисти 90 километра карал над разрешеното вие мислите ли малко как ще се движи автобус с Тиа километри явно повечето са *** драскачи

45

Анонимен

преди 2 години

Какви 90 километъра над разрешеното бе драскач на тъпотии? Събери си разхвърляния мозък от сметището! При разрешена скорост от 120 км. За този участък , той КАРАЛ с 90 км над разрешеното. Какво означава това? 210 км ти нормален ли си БЕ ? Автобусите са ограничени до 100 км максимална скорост. Виновника за катастрофата е : невидима маркировка при мокро време и мантинелата КОПИЕ! ОБИКОЛИ София и забележи колко капани има, ...плюс пътища с изтрита маркировка!!!

44

Камелия

преди 2 години

В заглавието пише едно в статията друго???

43

Анонимен

преди 2 години

Никой наистина лош не умира умират само, слабите, наивни и хора от които нищо не зависи. Измиите си ръцете с някой от горе изброените, сигурно жените на шофьорите са носили дрехи, и за това са карали с превишена скорост, а жжените на злото ходят и се снимат голи! При такава конкуренция сигурно баламурниците са карали с превишена скорост.

42

Анонимен

преди 2 години

Вас ви устройва ние да умираме! Дали ще е от ковид, катастрофи или други гадости, важно е да има повече за вас!

41

Анонимен

преди 2 години

Има нужда от реформа и тя засяга най- умните хора в държавата, защото постоянно се прави мръсно и не се осигурява най- добрите предпоставки на точно тази група пострадали хора, вие изкарвате виновни жертвите! А има хора в държавата, които правят всичко възможно да нараняват другите, за пример две дипутатки доста хубавички напускат партията на ПП и според мен е не защото не са полезни, а за да не бъдат полезна на другите, а да пазят себе си в тях си, а някой и така ще им плати подобаващо!

40

Анонимен до 48

преди 2 години

Аз отварям статията по заглавието, а то какво фалшива статия, като на онези от Блиц.

39

Анонимен до 48

преди 2 години

Виж какво пише в заглавието, оставям извода на теб "Шофьорът на автобуса факла карал с 90 км/ч - над разрешеното" колко е разрешената скорост плюс 90. Ама и ти се излагаш като кифладжия

38

Симитли

преди 2 години

Абе мишоците, като това не е магистрала и не може автобуса да кара със 100 защо плащаме тока такса като за магистрала, всички проектирали строили и неподържали пътя в панделата

37

Анонимен

преди 2 години

Ей и журналисти нема вече като 'ората, ръсят си глупости и 'ич не им дреме.Некадърни джурналя.

36

Много коментират,

преди 2 години

четат,но не вникват в прочетеното.Пише"90 км са били надхвърлени",не " С 90 км е била надхвърлена скоростта".Така коментарите за 180 км/ч са глупави и смешни,само показват ниския капацитет на коментиращия.

35

Кьосев

преди 2 години

Ами то там разрешена та скорост беше 120 или 130?????