65

...

преди 2 години

Тоя "програмист " със сигурност не е излизал от дупката си вече 2 гдини и е загубил връзка с реалността ... за него медицината е безсилна ... не ваксина му е нужна , а мозъчна протеза ...

64

Анонимен

преди 2 години

Аха, програмиста си купува по два афро-американеца наведнъж да го обладават. Има пари човека, купува си.

63

Анонимен

преди 2 години

До Програмист Човек, пий си хапчетата, не заразявай пространството с менталната си болест. Тя е по-страшна от ковида.

62

Анонимен

преди 2 години

До Програмистимаш нужда от двама афроамериканеца да те притиснат в някой ъгъл и да ти цъф-.нат знаеш какво .Имаш дългогодишен опит при бай Юсуф от дюнера

61

Марта

преди 2 години

Надявам се,че знаете какво е CRISPR ? Със сигурност не е ваксина.

60

Анонимен

преди 2 години

До Програмист Човек, имаш нужда от сериозно психиатрично лечение. Ходи се лекувай възможно най-бързо.

59

Анонимен

преди 2 години

Овцeте може и да са мислещи, но страхуващите се да се ваксинират едва ли са мислещи

58

анархист

преди 2 години

Алоо, Програмиста - И овцете са МИСЛЕЩИ : Какви добри овчари, хранят ни, пазят ни от вълци, водят ни ветеринар, ВАКСИНИРАТ НИ, докато ги доят, стрижат и накрая им теглят ножа.

57

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости!! Осъзнайте се, че онези които са организирали този сатанински театър искат да гледаме на всяко едно човешко същество - ваксинирани - неваксинирани, преболедували или не- няма значение, КАТО ПОТЕНЦИАЛЕН ЗАРАЗИТЕЛ - ПРИНОСИТЕЛ на вируси : във всяка една секунда, всеки момент, всяка ситуация! И трябва да бъдем следени, подозирани обвинявани, затваряни, изследвани.... - защото ТАКА СА ГО ИЗМИСЛИЛИ СЦЕНАРИЯ! Така ние се превръщаме от хора във вируси!

56

Анонимен

преди 2 години

има будни, мислещи хора, може да са малко но има - значи и надежда има

55

до 59

преди 2 години

Щом така ти харесва-скрил съм се и съм заразявал,защото РЗИ-та са другите мошениеци след пропагадаторите. А ти БЕЗ ДА СЕ КРИЕШ,съвсем ЗАКОННО ЗАРАЗЯВАШ....Каква е разликата?Може в закона-аз незаконно,а ти законно.......

54

(-_-)

преди 2 години

До програмистъ: ху да фак ар ю да казваш кой какво трябвало!? Пиши си там кода и не се прави на интересен. А как трябва и как не трябва всеки ще реши сам за себе си..

53

До 68

преди 2 години

А ако го е изкарал без да е разбрал, че го е изкарал пак ли трябва да бъде санкциониран?

52

До 59

преди 2 години

Казваш, че трябва да бъдеш санкциониран, защото си скрил, че си бил заразен и си заразявал други хора докато си го преболедувал. В нормалният случай преболедувалия има сертификат.

51

Фалшива новина

преди 2 години

" В момента Германия е сред най-тежко засегнатите от пандемията държави в Европа ". Германия е на 24-то място в Европа по брой на новозаразените на човек от населението за последните 7 дни с около 3 пъти по-малко нови случаи в сравнение с най-засегнатите държави в Европа. Въпреки това, наистина в Германия случаите са много.

50

До 59

преди 2 години

Не му задавай такива сложни въпроси на този. Ако можеше да разсъждава логично, нямаше да е спамещ из интернет ***. Или е ***, или е тежко комплексиран от живота хамалин.

49

до програмист

преди 2 години

Това вече е друг отговр.Едно е "мислещите" се ваксинират,друго е ,че задължат всички,защото така е решено на най-високо ниво.

48

Анонимен

преди 2 години

Програмистът да спре да дудне. В Европа не са будали и скоро ще разберат, че принудата е майка на анархията. Дано го осъзнаят преди да са преминали точката на ноу ритърн. И дано скромните балканци този път да сме по-прозорливи от някога просветения запад.

47

до програмист

преди 2 години

Наистина ако си мислещ може ли да ми кажеш какво мислиш по следният казус:Аз не съм вакиниран,но преболедувал,без серт. и заразявам.Ти си ваксиниран,със серт. и също заразяваш.На мен не ми е позволено да влизам в затворени помещения,щото съм "опасен".Ти влизаш навсякъде и съсвем законно си сееш заразата,защото за сбе си ти си "безсмъртен".Въпроса ми е как искате да спрете епидемиията с ваксини,след като НЕ СПИРАТЕ да сеете зараза всички вакинирани?Не знам колко си мислещ,но шизофренията те гони

46

Анонимен

преди 2 години

Кукумявката джурналистка е пропуснала умишлено няколко нули в бройката на протестиращите.Явно за фалшиви статии надника е двоен.