12

Ми добре

преди 2 години

До вуйчо.ваньо: не, не знам колко данъци се укриват по този начин, защото не е моя работа да го знам. Това, което казвам е, че не е това начина да се справиш със спекулата. Ще го разбереш когато един ден се събудиш и осъзнаеш, че продавача в строителния хипермаркет на поляната пак ти дава бележка със свъсени вежди, но освен това още една камара бизнеси просто са се изнесли. Заради своеволията на НАП-аджиите.

11

Бачкатор в склад

преди 2 години

Шефа рече край на премиите, те отиват за данъци сега, айде пак гласувай за промяната. Викам не бе шефе аз туй го знам, гласувал съм за баце от банкя.

10

Целуй

преди 2 години

До анонимния 5: да, а накрая идва Дядо Коледа с пълен кош, води Снежанка и завалено припява "Йо-хо-хоо и бутилка роо оммм..."

9

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

До Ми добреИмаш ли идея колко данъци се укриват през тези складове? Всички продажби на дребно до крайния потребител стават без касови бележки. Така работят всички строителни борси които не са част от голяма магазинна верига. Няма търговец който да издава касова бележка ако не му поискаш, а когато му поискаш ти я дава със свъсени вежди, защото го лишаваш от 20% чиста печалба.

8

Кирчо

преди 2 години

Така като ме гледате да ви приличам на - балаче

7

Бою Ибричето

преди 2 години

Абе оставете хората да работят бе, все ше капе нещо и за мойто чекмедже.

6

Вие си ги избрахте

преди 2 години

До хаха: Нещо такова. Насочват таксите спокойствие в правилните хора.

5

Ми добре

преди 2 години

Перспективата някакви чиновници да могат произволно да ти тарашат складовете и да ти дават съвети колко наличност в материали и стока да държиш, за да си правиш бизнеса, е силно стимулираща и ще подобри значително бизнес климата в Татковината.

4

Анонимен

преди 2 години

Онзи от Банкя кога ще плати данък върху пачките с евро и кюлчетата в чекмеджето?

3

от опит

преди 2 години

Работих в един склад и един ден от счетоводството чу казаха че по документи му се водят над 150 000 евро складова наличност, ката това е горе долу годишният му оборот и че или да си вдига оборота или да започва да изписва фиктивната наличност. През 2 склада от нас подобен склад го "обраха", като през нощта задигнаха един камион (3,5т) '"пълен" със стока , камиона намериха празен в съседен град и така оправиха наличностите

2

Ха ха

преди 2 години

Още една герберастка далавера пропадна , що ги мислят за балами - кирчо и кокорчо , герберите незнам

1

Вие си ги избрахте

преди 2 години

Вони на полицейщина.