165

епидемиолог

преди 2 години

И спрете да наричате това нещо 'ваксини'. Някакъв инжектиран илач боза, чието съмнително действие изветрява след втория месец. И въпреки рекламата и гръмките обещания и заклинания, доказано не създава колективен имунитет дори при 100% 'ваксинирани', които заразяват и се заразяват. Разбира се има и истински ваксини наистина работещи но не и тези. За сега само естествено създания имунитет срещу ковид работи. Но пък, по 'незнайни' причини искат да го спират с локдауни. И всичко това са факти.

164

до 180

преди 2 години

Обяснявам: Има едно чудо наречено ковид фондове. На практика почти бездънно, имайки предвид огромните държавни разходи за ваксини и безумни приходи. И всеки иска да захапе кранчето на ковид фондовете. Те се раздават за забита ваксина, хоспитализан от ковид, и тройна далавера при интрубиране. Реклама. Парите се усвояват първо от правителствата източили данъкоплатците за "безплатните" вакси. От там се разпределят по пътечките. Каква е точната цел на тези "ваксини"-добър въпрос? Но не е за имунитет

163

обективен

преди 2 години

Безплатна реклама няма така ,че относно ваксините сами си правете изводите и като са толкова хубави защо са задължителни в някой държави.Ако пуснат хубав безплатен хляб дали няма да има желаещи как мислите .

162

Анонимен

преди 2 години

до 176 - вирулентност и леталност са две различни понятия, недей да ги бъркаш. Например Делта е по вирулентен от Алфа но е и по летален - така че първо чети после пиши...

161

Анонимен

преди 2 години

"Справянето" на Кацаров се вижда.

160

изборите отминаха -

преди 2 години

и отново комунистическата пандемия на БКП-ДС дойде! Да живее СССР...

159

До 188

преди 2 години

То оня дето се опитваше да ни манипулира със Сенегал ли беше? Пиша бавно, за да схванеш. В Африка климата е друг и хората масово спят на открито, където е трудно да се заразят. В Африка на всеки 15-25 години държавите удвояват населението си, т.е. средната възраст е много ниска и са предимно млади хора. Сенегал е типична африканска държава. Там починалите са 2,55% от приключилите с вируса, което е много за толкова младо население. Дължи се на само 5,6% напълно ваксинирани.

158

До 162

преди 2 години

За особено пискливи ваксомисирки като теб, в коментара ми има линкове.

157

До 184

преди 2 години

От живота ,как от какво !

156

До янко антивакс

преди 2 години

Да ама за ваксинация апелират не техници,а именити български и световни лекари-вирусолози,микробиолози и епидемиолози.....И хич не са малко ,което изключва любимото ви клише "купени от биг фарма".Странно как постоянно конспираторите излизат все с разсекретени документи или изтекла информация по различните казуси,а за Пандемията вече две години нищо не излиза.Е как пък са замесени толкова хора и всичко да е потайно??? Няма как ! Трима не могат да пазят тайна,камо ли триста хиляди !

155

Анонимен

преди 2 години

До До янко антивакс 95% отчетени тук. Пробвай Ук, Германия, Холандия и т.н. Там 70-80% са ваксинирани.

154

Анонимен

преди 2 години

Още 152 починали, от които 141 страхували се да се ваксинират. Да им се чуди човек от какво са се страхували?!

153

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен 180-ЕМИ ТЕ ЗАТОВА ОТВОРИХА УЧИЛИЩАТА-АМА АКО СТАНЕ ПОКАЧВАНЕ НА ЗАБОЛЕВАЕМОСТА ЩЕ СА ВИНОВНИ ТЕ.ПУСНАХА ГИ ЗА 10 ДНИ-КАТО ЗНАЯТ ЧЕ ИДВА КОЛЕДА И ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПУСНАТ ВАКАНЦИЯ.

152

Янко Антивакс

преди 2 години

Няма такива филми. Приемаме, не приемаме. Много по-висок процент от заразените с варианта Ухан умираха. Виж статистиките от Китай и от Бергамо. После вируса се разви. Има едно нещо наречено вирулентност, което математици, техници и всякакви други лаици не знаят. Той се стреми да не убива приемника, а да се разпространява. За това всеки нов вариант е по-малко патогенен. И така достигаме до делта и до омикрон, за който учените в ЮАР за ужас на Бигфарма твърдят че бил със симптоми на настинка.

151

До янко антивакс

преди 2 години

Само,където 95% от починалите са НЕваксинирани....Явно си крайно невменяем !Такива като теб едно време са твърдели,че кинескопа е радиооръжие на Хитлер,а още преди това хората са смятали,че земята е плоска.Лекували са хипертония с лук и мед,врачки и баячки са отстранявали тумури,а родилките са били шити със свински черва.Преследвали са алхимията и са я обявявали за ционизъм и вещерство.Така сте и вие сега с ваксините.Льольовци,тоя свят се развива и еволюира,правете го и вие !

150

Анонимен

преди 2 години

От другата седмица започва ново покачване. За причините се стетете сами. Пикът ще бъде в края на януари.

149

Истината

преди 2 години

Така де. Приемаме, че от Делта варианта умира същия процент от заразените, както и при предишните варианти, но като има повече заразени ще има и повече починали, освен ако не са се ваксинирали. При предишните варианти още нямаше ваксини или ваксинирането едва започваше.

148

Янко Антивакс

преди 2 години

До анонимен 171. Абсолютно съм съгласен. Именно за това фармамафията драпа да ваксинира принудително и преболедувалите. За да може да припише тяхната придобита по естествен път резистентност на вируса, на провалилия се ерзац пенкилер и да ползва това за маркетингови цели.

147

Анонимен

преди 2 години

Интересно как хората, които не са умни доста лесно се подлъгаха да не се ваксинират.

146

Янко Антивакс

преди 2 години

В статистиката промяна -/+1 % не се взема под внимание. Води се в рамките на статистическата грешка. Делта варианта може и да е по-заразен, но не и по-патогенен от английския вариант, да не говорим от първоначалния вариант Ухан. Впрочем дори Ухан го водиха уж за няколко пъти по-заразен от грипа. За проблемите с българското здравеопазване и фалшификациите на медицинските документи с цел усвояване на златни Ковид пътеки хич не ми се и говори.