27

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство, назначено от Румен Радев, увеличи българското участие в банката на страните от бившия Източен блок. За това пише брюкселският сайт Eureporter.co.Медията уточнява, че България е увеличила вноската си в Международната инвестиционна банка с 42 млн. евро и това е решение, взето от правителството на про-руския президент. Подчертано е, че гласуването е било на извънредно заседание в неделя вечер.

26

ГЕРБАДЖИЯ

преди 2 години

Няма да изкарат и месец и ще падне правителството ,язък за тези момчета ,ченгетата ги измамиха яко и сетне няма и къде да се скрият .Лошото е ,че и ние не можем да се върнем .Горко Ви Българи ще ревете и ще си спомняте за нас.

25

Анонимен

преди 2 години

Още по-зле звучи. Да си го наречем и тук директно фашизъм и да приключваме с правдивите наименования.

24

Анонимен

преди 2 години

Тоталитарен контрол над масите, нали?!

23

Фгхххх

преди 2 години

Гешев да изчезва Гешев е нагъл като Борисов не иска да пусне поста

22

Анонимен

преди 2 години

Започвайте арестите на гербавата гмеж! Няма време!

21

Анонимен

преди 2 години

В България всяко ново управление обяснява колко лошо е било предишното. Излиза че народа е вечно измамен и е най-добре да се изнесе доде е време. Защото който и да управлява, ще се окаже един ден че е бил злонамерен към него. Борбата с Култа към личността при комунистите няма край, както и всичките им останали лъжи.

20

Ами контролът е пълен и е от оня с вдигнатия юмрук и ДС кадрите му, те си назначиха калинките в новото правителство и им осигуриха дружинен председател в лицето на другарката Импексова, както и квартален милиционер в лицето на другаря чашкоФ, така ни върнаха там откъдето тръгнахме, при другаря Виденов при който Мутрите си имаха държава ... !!!

19

Анонимен

преди 2 години

Да почерпят, ако изкарат до края на март! Жалки мoшеници...

18

Анонимен

преди 2 години

Киро факиро ни прецака всички.Ваш ГЕРБ

17

УЧИНДОЛСКИ КЕЛЕШ

преди 2 години

>Слушайте! Аз ви обещах никога да не влизам в коалиция! Аз ви обещах, никога заедно с БСП! Какво друго ви обещах, не помня! Но държа на думата си! Сега пийте една студена вода слушайте акъла на Румен Гечев и ме благославяйте!!! А аз ще ви поздравя с песента :ЕДНО ФЕРАРИ С ЦВЯТ ЧЕРВЕН, ЕДНО ЗА ТЕБ ЕДНО ЗА МЕН..............<

16

Глупости...

преди 2 години

Корнелия Нинова е известен пират в приватизацията. Това са силните герои на деня, обаче и за тях ще има присъди.

15

Още един идиот

преди 2 години

Ще контролират някой да не им пречи в далаверите.

14

Анонимен

преди 2 години

Оставка!

13

Анонимен

преди 2 години

Аз съм завършила даржавна администрация и не сам оче не мога да си намеря работа по спезиалността защото такова е само по избрани вътрешни хора.И би трябвало да работя там. Ицо Хазарта ще ми седи в парламента и какво разбира той от политика. Да ходи да си пее песните .

12

Анонимен

преди 2 години

"И заключи с това, че започва нещо ново в българската политика." Хихихи. "Новото" е, че вместо комунистите подкрепени от ДС, на власт дойдоха децата на комунистите, подкрепени от ДС.

11

Анонимен

преди 2 години

Нинчето ако развираше нещо от БГ икономиката добре, ама нищо не разбира :)

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 "Контрол над какво ? Ако е за корупцията, защо сложихте Нинова за ИКОНОМИЧЕСКИ министър :)))))" Контрол над инакомислещите. С най-гадните ДСарски методи.

9

Анонимен

преди 2 години

Новото правителство не е дало никакви КОНКРЕТНИ ЦЕЛИ, които смята да постигне. Само общи приказки за едно "друго" бъдеще. Не ви казват, че това бъдеще хич не е розово, но и на това ще му дойде времето. В момента цялата държавна машина плюс медиите са впрегнати да обясняват каква прекрасна компания са тия, а всички нормални виждат, че става дума за особено гнууусна сбирщина от ДСари, мутри, роднини, лобисти и комунисти.

8

Анонимен

преди 2 години

Контрол над какво ? Ако е за корупцията, защо сложихте Нинова за ИКОНОМИЧЕСКИ министър :)))))