82

Христо

преди 2 години

Добре де, Рашков от 1981 до 1991 е комунистически следовател, по време на създаването на мутрите е шеф на следствието, до 1998 шеф на НАЦИОНАЛНАТА СЛЕДСТВЕНА СЛУЖБА, до 2005 депутат от БСП, ПОСЛЕ ПАК ШЕФ В НСС, до 2018 шеф на контрол специални разузнавателни средства / подслушването / да се сега министър на МВР. И ние му се радваме. Аз лично го обичам. Е няма хванат убиец на мутри, на луканов и много други ноооо...любов какво да правиш. А дано не ме подслущват...

81

Анонимен

преди 2 години

Славчо още ли е водещ, питам щото отказах да плащам 78 стинки да му гледам кабеларката :))) Тоз направо му дадоха властта в ръцете, той се уплаши и се скри, сега само се изявява по Фейса :)

80

Анонимен

преди 2 години

дон Чалгаре признай за шоуто "дон Чалгаре в парламента" колко ти платиха, единственото, което трябваше да направиш е да промениш изборния кодекс и ти го направи, то си личеше, че нямаш никакво желание да поемеш управлението. Всички партии ти предложиха подкрепа, събра над 160 депутата и какво отиде на избори, много добре знаеше, че не можеш да се справиш с тази задача

79

Стефан

преди 2 години

До Анонимен Не разбрах, шегувате ли се / иронизирате /, или го мислите сериозно. Не зная какъв палец да ви сложа. Поздрави.

78

Анонимен

преди 2 години

Кво стана с мажоритарните избори,бе шмекерче?

77

ИМА ТАКИВА ИДИОТИ

преди 2 години

СЛАВЧО, ЩО СЕ ГУШНА С НИНОВА.....ИЛИ ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА

76

До 81

преди 2 години

Не само ти ами поне 90% от любителите на чашката и кръчмите

75

Катерина

преди 2 години

***! Да опитва да се задържи на сцената като шоумен! Нищо друго!

74

Бай Онзи

преди 2 години

Славуца вече е бита карта. Сам си сложи въжето на врата. Сега КиКорчо ще му ритне табуретката.

73

4epa

преди 2 години

КИР4О И КОКОР4О РАЗДАВАЛИ МИНИСТЕРСТВА- НА СЛАВ4О ДАЛИ 4 И ТОИ КЛЕКНАЛ !!!ЗА ПОЛИТИКИ НЕ Е СТАВАЛО И ДУМА- ТАКА КАЗВА СЛВ4О !!!!! С ЕДНА ДУМА ДЕЛЕНЕ НА ПОСНАТА ПИЦА СЛЕД СЛ. ПРАВИТЕЛСТВО !!!!!!!!!!

72

Анонимен

преди 2 години

Мен ако ме питате то по хубаво сега е да не си в управлението в тази пандемия трудно се управлява държава.

71

Анонимен

преди 2 години

Ама пък хубаво пее Славито. Аз заради песните му гласувах за него.

70

ИТН

преди 2 години

Не съм горд че докарахме комунофашизма на власт. Плаче ми се като на баце в мазето. Ако не беше толкова глупав да изпусне властта сега и двамата нямаше да ревеме.

69

Анонимен

преди 2 години

Абе,ако някой хакер блокира профила на тоя във ФБ,как ще знаем какво се случва със Славуняка ??? Цирк ! Тоя една година комуникира чрез ФБ....3гати плачевното нищожество...ФБ управление ? Как така комуникираш с народа ? От къде да знаем,че Слави пише тея неща или му е хакнат профила.Майко мила....Интервю,дебат,изявление в национална медия кога ??? Бил написал във ФБ.Еми то и Желязко написа там,че влак блъсна самолет....***

68

Анонимен

преди 2 години

Въобще хич не си участвал, само дето ДС те избраха за първи избор, само ти дето не стана от диванчето :))) Резултата от това беше да основат набързо ПП, щото тебе те беше шубе :)))

67

ИТН

преди 2 години

В такава безизходица не съм се намирал от както стана перестройката. Сега ми е жал само за децата. Не знам какво да правя???

66

Анонимен

преди 2 години

Ей, гърбавите много активни, ама кючекчийте не им отстъпват. Страшен джангър тука, а се мислят за различни, ха ха ха

65

ИТН

преди 2 години

Просто бяхме отчаяни от управлението на ГЕРБ и глупави, но сега ще си платим с лихвите.

64

Александър Малинов

преди 2 години

26% от БГ народа повярваха на чалгаря и простотиите му. Видяхме го юо за стока е.

63

ИТН

преди 2 години

Продаде ни Слави, продаде ни. Сега ще ни изтезават комунофашистите с тия инджекции. Менгеле ще ни се види детски клоун. Идва ми да се самовзривя като талибан.