173

Ъхъ!

преди 2 години

Също така факт са и : галопираща инфлация ! , галопиращи цени на храна , ток, вода ! , Галопираща вирусна епидемия.......! Галопиращи простотии на новите политици ! .... И галопиращо ,стръмно пропадане в пропастта на новата национална катастрофа !

172

Светослав Христосков

преди 2 години

Тук са се събрали "капацитети". Нищо не се е променило. Даже има индикации да става по зле. Корупцията не само, че няма да я няма, а ще се засили. Освен от ЕС, сега и от Русия. Всичко е пари. Трябва да докарваме целите на тези сили да са положителни за нас по всяко време и при всяка ситуация въпреки пристрастията на свикналите да командорят външни сили.

171

Анонимен

преди 2 години

чудно защо на това нещо казват четворна коалиция. Като броя в бе-се-*** са някъде 11 партии, в дъ-бъ са 3, в ПП са поне 3 и като сложим 2-та, премиера и финансовия, плюс и-тъ-нъ, станаха 20! Повече от ОФ!

170

Анонимен

преди 2 години

Чакайте нещо да се случи, след като Нинова госпожа лъжа е в управлението. Българите са един от най-наивните и глуповати народи. Единия заблуден като викне, чакай да видим какво ще направят и тия новите.... И айде пак заеми, 20 години назад....

169

Мъст

преди 2 години

Дано разкарат протежетата на ГЕРБ и ДПС от властта.

168

застреляй се!

преди 2 години

Г-н не знам от коя държава сте но в България комунизма не е падал. От 89-та насам няма една читава демократична партия всичко е ляво или "леко" ляво.

167

ВРЕМЕТО ЛЕТИ.

преди 2 години

ПЕНСИОНЕРИТЕ ИЗМИРАТ И БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НИ РАСТЕ ОТ ТОВА!

166

пълното единодушие

преди 2 години

на комунистите - крадци и убийци! ДУПЕ ДА НИ Е ЯКО!

165

КАТО ФАКГ СИ Е ФАКТ!

преди 2 години

Но 3 пъти по-малко си е избирателната ни активност и по-малко се говори за тов!ПЪЛНОТО ЕДИНОДУШИЕ НА БКП-ДС....

164

555

преди 2 години

Ако се напише сборник с обещанията на всички нови управляващи ще забележите, че дават едни и същи обещания с различни думи , а думите са за заблуда на масите и начин за постигане на лични цели. Не се заблуждавайте , че съществуват хора като Ботев ,Левски и Раковски . Съвремието изкриви висшите човешки ценности и ни постави в свят с криви огледала.

163

Real AK

преди 2 години

...20 години по късно "новата" ни история се повтаря. "Старата песен на нов глас" от новите "юпита". Царот обеща преди 800 дни, а сега Петков мечтае за 4 години "една друга държава". Блажени са верующите!

162

p

преди 2 години

OK хора , кажете кога след като БСП е била част от управление се е получило нещо добро . Като почнем от Виденов и стигнем до тройната коалиция ?

161

Анонимен

преди 2 години

О, българино, какво направиха с теб... наистина ли още жалиш за боко, тоя дето не се накраде за 12 г. и граби от теб с шепи, българино... докара те до просешка тояга, направи пътищата убийствени (буквално) с асфалт от алея за парка... унищожи образованието, здравеопазването, фирмите му строяха и продължават да застрояват градинки и междублокови пространства... какво стана с теб, българино, чак до такава фаза на мазохизма ли стига.... ех, българино, българино... овча душа, *** народ

160

Анонимен

преди 2 години

Яяя, Ицето Иванов не министър - горкият!

159

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство, назначено от Румен Радев, увеличи българското участие в банката на страните от бившия Източен блок. За това пише брюкселският сайт Eureporter.co.Медията уточнява, че България е увеличила вноската си в Международната инвестиционна банка с 42 млн. евро и това е решение, взето от правителството на про-руския президент. Подчертано е, че гласуването е било на извънредно заседание в неделя вечер.

158

Анонимен

преди 2 години

А само преди месеци ИТН и ДБ се заричаха, че няма да се коалират с БСП! Ква стана тя???

157

Анонимен

преди 2 години

Най-важното е че,Бойко е изолиран политически,икономически и във всякакъв друг аспект.От него вече нищо не зависи,което значи че и гереберуните са НУЛА!

156

????

преди 2 години

Кога ще видим крадците от ДПС и ГЕРБ в затвора???

155

Анонимен

преди 2 години

Хората, чакащи позитивни промени от БКП в управлението. Вие сте жалки, късопаметни едноклетъчни. Гнус ме е от вас, ***. Нещастни балъци!!!

154

Анонимен

преди 2 години

Новото правителство куцо и сакато събрани от кол и въже.