26

Лекар ихтиманец

преди 2 години

Злобни очички, ехидна усмивка!

25

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 26: Какво БКП те гони? Комунисти в България отдавна няма, освен в някой и друг пенсионерски клуб. Кадър на БКП е бил бат'ти Бойко, някои даже казват, че не си бил върнал партийната книжка (за всеки случай).

24

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев как има очи да говори днес. Народър ще те такова, ако разбираш. Иначе предведливо си взел апартамент в Белгия, скоро БГ ще му се вижда малка

23

Анонимен

преди 2 години

РистЮ шо стана така, че хората гласуваха за демокрация а им натресе БКП и *** за вицепремиер? Нали нямнаше да се коалирате с БКП, бе умни и красиви демократични ментета? Тебе на следващите избори (които с тия ментета от Харвард ще дойдат много скоро) няма да те изберат и за общински кучкар...

22

4epa

преди 2 години

СТАНИ ГЕШЕВ АЗ ДА СЕДНА !!!!!

21

баба мара

преди 2 години

сдс иордан караджов е равен на сдс кацаров наи лошото попадение на новиякабинет трябваше комитова да си остане

20

Какво

преди 2 години

..щастие отново , за Ристю Трътката и прокурорчето Танас ? ГЕРБ вече ги няма във властта, и могат спокойно ще се прегърнат и цункат с Партията-Майка! Ако Кирчо и Кокорчо се оа*кат, те ще се отдръпнат навреме, и ДС-сектата зад Радев ще ги назначи отново за ..."десни" ! Ченгеджийски сценарии от селски вечеринки!

19

Анонимен

преди 2 години

Другаря Христо Иванов, да опита чрез министъра на правосъдието да връчи предизвестие за уволнение на гл прокурор! Тогава ще го призная! Но тъй като конституцията е предвидила това да е невъзможно и добре че е така, всичко останало е бля бля бля, заплата на депутат и на топличко през зимата! Щъркелите идват напролет, така че тогава ще броим пилците!

18

Анонимен

преди 2 години

Много хубави коментари дава Хр.Иванов, ама ако не ги донася до нашето знание - ще е още по-хубаво! )))

17

Анонимен

преди 2 години

Голям грабеж имаше!Голям градеж имаше/не ни харесва/ СЕГА ПРЕДСТОЯТ БУРНИ ГОДИНИ НА БЛАГИ ПРИКАЗКИ,МНОГО ХВАЛБИ И ЗАСЕДНАЛ КОРАБ В БЛАТОТО НА Радев, НО ЖАБИТЕ ЩЕ КРЯКАКТ !

16

Анонимен

преди 2 години

Ристю абдикира отвсякъде. Скри се от Гешев, направи се, че Пеевски го няма в НС, при встъпителната му реч нито дума за Д.П. и ДПС. Пробута ни едно миловидно девойче за съдебен министър, нищо лично, но първият който ще напусне коалицията ще бъде той. ,,Показаха ни как се прави" , заявките и високомерието преди последните избори се върнаха с пълна сила.

15

Анонимен

преди 2 години

Да България трябва да му целуват ръка на Кирил, че ги прибра и ги прави част от това което по принцип не заслужават.

14

Анонимен

преди 2 години

Ами, толкова си можете, дечица на ултралеви комунисти, терористи, от 9 септември 1944. Това е краят на ДБ. Която и без друго, не може да се похвали, с богата и съдържателна история.

13

Анонимен

преди 2 години

Пинокио Бойкикев, носът ти вече се влачи по земята. Дали още има заблудени от т.н. градска десница, които още вярват на червено-мутренските ти лъжи? Ако има, значи в България наистина има такива, за които говори проф. Иво Христов....

12

Анонимен

преди 2 години

Под лозунг за демокрация лъсва червената петолъчка! Най-после !Събрахте се!

11

Анонимен

преди 2 години

За разбираме:" стани, да седна".

10

Анонимен

преди 2 години

ДБ е безпринципна партия, която скоро ще изчезне. Мечтата на Иванов, да стане главен прокурор, ще изчезне заедно с нея.

9

Майора

преди 2 години

Абе Христо , абе Пинокио , ти не разбра ли че си има пргаи , които могат да искат оставката на Гешев! И с какво може да помогнеш на премиера , с "Ало Маджо"! Засрами се ти си защитник на мафията!

8

браво

преди 2 години

Христо Иванов, ДБ: Кабинетът Петков позволява управление без ГЕРБ и ДПС. Гешев, освободете България от себе си!

7

мери

преди 2 години

Абе момче обрасни се жалко за образованиети и интелекта ти Приличаш на някой турчиннебръснат неизмит Млад си каква е тази брада от 16 век Бориш се за промяна а си с брада от времето на баба ми