30

до 32

преди 2 години

Много ме е страх, да знаеш. Имам авоари и спестявания да не пипна повече работа в живота си, ама някак ме интересуват близките ми и моето и тяхното здраве. Роднините ми всички са подобни- заможни хора. Е, до един сме ваксинирани вече от 10 месеца. И не е от страх, а от чувство за отговорност.

29

до 32

преди 2 години

2 реда не можеш да напишеш правилно, ама сееш акъл. Погледни се, бе. Нямаш идея къде се слага запетайка, къде се пише пълен член. И седнал акъли да дава и да развива теории... Лек жокер- на високите нива на средната класа в ЕС месечената вноска на всички кредити им е окол 10% от приходите... Както и у нас е така. Високите нива на средната класа, където ваксинираните са над 95%, могат да живеят години без доходи. От ваксините бягат бачкаторите, на които няма дори кой да им даде кредит, освен бърз

28

Хахах

преди 2 години

Първите 3 дози са безплатни - стара наркоманска поговорка! Честито на новите ваксонаркомани. Това ще продължи до плюс безкрайност. Ние, простите, седим и гледаме сеир - хахах.

27

Анонимен

преди 2 години

То и тук казваха че имало засилен интерес и на снимката опашка от 4 човека. В днешно време не се вярва на голословия.

26

Дедо

преди 2 години

До 28 . Ти сигурно си единствения европеец , дето вярва във ваксината !!! Защо си мислиш , че тези хора се редят по опашките защото вярват !? Страха ги реди на тези опашки , страха ! Всички на запад живеят на кредит , всичко им е на изплащане , като почнеш от дома , минеш през колата , та чак до скапаната микровълнова ! Загубят ли си работата край , на друга много трудно ще ги вземат ! Защо си мислиш , че някой като се ваксинира , ВЯРВА ???

25

Анонимен

преди 2 години

Така, така, да побързат да си боцнат бустерчето сега, че Бил Гейтс обеща скоро нова тридозова ваксина срещу омикрон.

24

Анонимен

преди 2 години

Къде са снимките от опашките ?

23

Айде

преди 2 години

след 3 месеца пак!

22

Анонимен

преди 2 години

Харесва ми как пpocтият българин нарича тези, които са светлинни години пред него, роби и овце... Ех, мили смехурковци, в работа сте по-ниски от тревата. Не смеете да се борите за по-високо заплащане от страх, но на най-тестваната ваксина на всички времена нямате доверие... Тъжно ми е за тези, които мислят така. От друга страна достатъчно ги е наказал животът и те сами са си виновни.

21

Анонимен

преди 2 години

Бустерната ще ги спаси от омикрон! Или може би няма?

20

Свидетел

преди 2 години

Тука в Англия повечето от хората са като овцете един да тръгне и всички след него. Яко се агитира по вестниците и по телевизията направо им е промит мозакът. Големи пари падат от ваксините, хората си мислят че са безплатни но накрая се видя че данаците се увеличиха за да може да се платят ваксините.

19

Анонимен

преди 2 години

Тези си осакатяват населението под строй, само дето няма кой да поеме отговорност за това което си причиняват.

18

Анонимен

преди 2 години

Незнам, ама Ейпъл издават по-рядко нови телефони, отколкото Майкрософт пускат вируси, на годишна база!? Разсипаха го тоя бизнес!

17

Анонимен

преди 2 години

Англия почна масовата ваксинацията декември 2020. Ясно е, че трябва бустер. Мина 1 година за първите.

16

Анонимен

преди 2 години

"Безумие. След 6 месеца ще търчат за 4-та ли? ***" ...по-скоро, след 4 месеца ще търчат за 6-тата

15

Били Овчаря

преди 2 години

Ухх Брее, ухххбрее, стрижи, дои ги, коли!

14

Не е за вярване!

преди 2 години

От Велика Британия до Стадна Британия! Хем излязоха записи от миналата Коледа, как обкръжението на рошавия им се присмива и подиграва за локдауна, а те купонясват и правят оргии, те овцете пак по опашките...

13

фелдшерЪ

преди 2 години

А, Четвъртата, Петата, Шестата.... кога???

12

Анонимен

преди 2 години

Е то има избор - или бустер, или концлагер.

11

Капитан Блъд

преди 2 години

От тоя остров сега може да се избяга само с плаване. За всичко друго се иска ваксина.