108

Анонимен

преди 2 години

Тези не трябва изобщо да се слушат. Изкарайте им липсващите пари по документи и да ги връщат или в затвора.

107

Анонимен

преди 2 години

В ЗАТВОРА !

106

Възмутен

преди 2 години

Едва я изтърпях. В тази госпожа всичките ѝ приказки са измишльотини и фалш, така както лицето ѝ е фалш, намазано с дебел пласт мазила. Герб още в първите си години нарасна инфлацията над заплати и пенсии неколко кратно. Те просо немогат да уравляват, вързаха държавата за Германците, избиха животни в тяхна угода. Никакво национална самочувствие. Милиони напуснаха България. Селата опустяха, без медицина, трудно същаествуване . Най добре да се пръждосат.

105

АКО

преди 2 години

не се скрие тази миризлива от дулово.герб ще се скрие.

104

Л.Иванов

преди 2 години

Ако имахте/ имам предвид ГЕРБ/ поне малко морал и достойнство, бе следвало да признаете, че вие се провалихте тотално, във всички сфери!Но..... да се търси морал и достойнство от герб.......... Досега за 12 години няма такъв случай!Просто вие сте си една долнопробна крадлива и особено корумпирана мафия, начело с комуниста от Банкя!

103

Vas

преди 2 години

Кое? Първото или второто, или и двете? Загубата на изборите въпреки 12 години окопаване във всички посоки е повече от ясно! Но на вас не ви е ясно, защото нямате потенциала да мислите! Защото слушате полуграмотен пожарникар, който входно ниво за четвърти клас не може да покрие.

102

КОЙ НЕ Е СЪГЛАСЕН..?

преди 2 години

НОСИ СЕ СМРАД НА ДЕСИСЛАВКИ, ДЕНИЧКИ, ДАНИЕЛКИ, БИКОВКИ, ГНИЛИ ТИКВИ И КРАТУНИ, ГЕРБЕРАСИ...

101

Логичен край

преди 2 години

Радев ще умре в самолетна катастрофа, Рашков от цироза, а Борисов от преяждане

100

Анонимен

преди 2 години

До НТНСТСТСТ Според Вас:"АТАНАСОВА ДА СИ ЗАТВАРЯ ПЛЮВАЛНИКА"?????? Явно в вашето семейство сте "добре" образовани и наричате с думата плювалник човешката уста. Значи ли, че наричате така и родителите си???? А, себе си?

99

Анонимен

преди 2 години

Твърде грозно изразяване на мнение от твърде слаба фигура, добре че не се разрева миличката. Личи си възпитанието и първите 7 липсващи години. Откъде се пръкват такива самовлюбени хора самочувствие ли е, да го опишеш Думи, грозни като изричащия ги.

98

Анонимен

преди 2 години

Деси Деси, скрий се и не се излагай повече. Днес на извънредното заседание на НС ти просто удари дъното. Не се ли усещаш като една въшка, която обича да излиза на чело, с тайното желание да смучи още кръв.

97

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство ще го запомним с реваншизма и омразата, по която беше ги избрал шефа им Радев. АБСОЛЮТНО НИЩО за народа! Къде са протестиращите? Оправиха ли се? Бяха им платени жълти стотинки и ги изпързаляха... но това си заслужиха!

96

КОЙ НЕ Е СЪГЛАСЕН..?

преди 2 години

НОСИ СЕ СМРАД НА БАБИКЯНИ...

95

ОЛИГАРСИТЕ В ЗАТВОРА

преди 2 години

КОЙ НЕ Е СЪГЛАСЕН..??......... ГАДЕВ.. ЧАШКОВ.. КИРЧО.. КОКОРЧО........??ОЛИГАРСИТЕ СИ ИМАТ ИМЕНА......... СЪС 103...КУФАРЧЕТА.....

94

НТНСТСТСТ

преди 2 години

АТАНАСОВА ДА СИ ЗАТВАРЯ ПЛЮВАЛНИКА

93

Анархист

преди 2 години

Оф *** Десо сприса ***, свърши се ... знам че е болезнено *** няма вече и в склада няма и страшинката не дава ... стига ла

92

НТНСТТССТКГЖЩГЖК

преди 2 години

БОРИСОВ КАТО ЖИВКОВ СИ МИСЛИ ЧЕ САМО ТОЙ Е НАЙ МОЖЕЩИЯТ ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА И СТАНА 150 КИЛОГРАМА

91

Анонимен

преди 2 години

До Дико СашевСикини амжик

90

ГГЖОООАОАААА

преди 2 години

ГЕРБ СА ПРЕД ЗАЛЯЗВАНЕ

89

Дико Сашев

преди 2 години

Интересно, след като служебните правителства на другаря Радев са се справяли добре, защо тогава новото тяхно издание твърди, че трябвало да решава кризи. Сами си признават за пълния провал.