94

7

преди 2 години

Ако през следващите 50 години хуманоидни роботи започнат да живеят между нас, и поради естественият ход на правото тези роботи си извоюват правото на 100% равноправие с хората, най-вероятно ще видим и Джеим Бонд супер робот един ден, а ако доидат и извънземни да живеят тука може да видиме 007 и като травестит извънземен, Абе що невървите намайната си със следването на трендовете.

93

охлюв ,медуза,пъдпък

преди 2 години

те са безполови

92

Читател

преди 2 години

007 е запазена марка. ТОЙ е мъж, ТОЙ е секси, ТОЙ е шик! ТОЙ е човек!!! Той ехе : )Обърканополовите да си измислят НЕЩО, което да ги кефи, и да броят лайковете.

91

Krom

преди 2 години

До Waffen SS - поне на мен не ми е интересно! Неолибералните възгледи отслабват връзките в обществото, като ги подменят с псевдо такива. Като цяло - отслабват обществото. За това някой по тоталитарни /в случая в добрия смисъл/ общества, просто преследват тая проказа и не позволяват задълбочаването и. Например Китай. В арабския свят е направо недопустимо. Сорос преследва някаква цел, но тя със сигурност не е добруването на бялата раса или поне на европейската такава.

90

Waffen SS

преди 2 години

До Krom// Има интересно неолиберално виждане за фюрера.Там Хитлер е изобразен като негА-р с всичките регалии, а на ръкава лентата не е със свастика,а с онова пъстричко знаменце с цветовете на дъгата.Има картина,на която Юрий Гагарин е негА-р.Не Ви ли прави впечатление,как в рамките на един месец във всички телевизии се появиха неКри,че даже и в разни журита.Все едно България се намира в централна Африка.В България ,едва ли има повече от 50 постоянно пребиваващи неКри.

89

@

преди 2 години

И ще си го гледат "те" : )

88

Анонимен

преди 2 години

Аммчи евроатлантически ценности

87

Поручик Ржевски

преди 2 години

Значи Цецка Цачева има шанс да вземе главната роля.

86

Бай Тараба

преди 2 години

Ами че той винаги си е бил такъв. Само изкудкудякал ум може да изтрае филм от тази поредица. Аз досега не съм гледал нито една серия от начало до край.

85

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има тотален бойкот на тези бози от целия свят. Да не се дават пари за това. Холивуд е една голяма измама и пропагандна машина.

84

Некъф

преди 2 години

и ще си го гледат само джендърите

83

Анонимен

преди 2 години

Само по-простите организми са безполови. (например бактерии и вируси).

82

Света се обърка

преди 2 години

На къде отивал светът ? На любопитните препоръчвам новата Норвежка реклама за Дядо Коледа и хомосексуалния Хари, който посреща добрия старец с песента " Всичко което искам за Коледа си ТИ.... " Следва Хепиенд и палавника Хари получава дядо Мраз , облечен само по брада и завързан с белезници за леглото му....

81

Анонимен

преди 2 години

Ами пиши го вече Гей Бонд.

80

Анонимен

преди 2 години

"За първи път актьорът излиза на екран през 1962 г."-----------------Джемс Бонд не е актьор, а е литературен и филмов герой. И тъй като е вдъхновен от живота на истински шпионин, който е и мъж, всякакви безполови извращения са всичко друго, но не и Бонд. Просто гавра с продукцията.

79

Моше Холивудов

преди 2 години

Съгласно изискванията на Комисията на наградата "Оскар" , които са в сила вече 2г. един филм , колкото и изключителен да е и колкото и голям рейтинг да има АКО НЯМА В СЪСТАВА СИ ОПРЕДЕЛЕН БРОЙ ЧЧЕРНИ И ХОМОСЕКСУАЛНИ АКТЬОРИ ТО ТОЗИ ФИЛМ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НОМИНИРАН ЗА "НАЙ-ДОБЪР ФИЛМ " и да получи награда ......

78

Дааа

преди 2 години

Ужас неандерталец-черен се оказа забранена?

77

Мяу

преди 2 години

Явно е нужен нов Хитлер!

76

Анонимен

преди 2 години

Наистина, звучи отблъкващо, но като се позамисля, един подобен реален агент, би бил много успешен в работата си.

75

ДДРОнег

преди 2 години

Едно врме соц.другарите искаха всички да сме еднакви ... Новият комунизъм - либерализЪмът продължава традицията за обезличаване - всички сме еднакви, безполови, безцветни (може да сме черни, но никакъв друг цвят) нямаме традиции (освен еврейските) , нямаме националност (освен еврейската) , нямаме вяра ( може юдаизъм или муслиманство) , абе пълно нищо сме !!!