29

Анонимен

преди 2 години

И какво сте казали ? Да доопозорите страната и да доразграбите задаващите се 20 милиарда от Европа ?

28

Анонимен

преди 2 години

Мошенгиите дотътриха крушевската *** до министврския пост. Абе май наистина всички сме от онези прословути 80 процента, щом допускаме загубилата изборите партия да се намърда охолно във властта и да граби от народа за да си пълни гушата!!!

27

До Старчок

преди 2 години

Само ,,малка " поправка Костов завари една обрулена, фалирала държава ,фалирали 16 банки и празни хамбари и едни фирми и предприятия с огромни неплатени дэлгове ! Ако ти подарят Ролс Ройс или Майбах с години не плащан пътен данък ,гражданска отговорност и нужда от,,лек ремонт и поддръжка,какво ще го правиш? А още през 90те парите изчезнаха във външнотърговските дружества и фирми и в кредитните милионери !! Ако Виденов беше останал още месец-два нямаше да ни има !

26

Старчок

преди 2 години

Помните ли ли Лукановата зима? После Виденовата зима, с другаря Гечев отпред. После костовата приватизация, тук вече виждаме Нинова. После Станишев ритна Кори и Р. Овча. за корупция. Сега е ред на петковата зима и юриста Кори ще оправя икономиката. Смяяяяяях.... Енергийната мафия вече владее държавата. Ура, другари и другарки!!!

25

Гостенин

преди 2 години

Желая само да изпълните обещанията си за заплатите и пенсиите.Защото е много лесно да обещаваш! А и твоя Созциален министър започна да мънка вече - как това, как онова, как пък едикво си.!

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Васил БожковТака е, нека върнат търкащите билети, те поне даваха надежда на хората.

23

Анонимен

преди 2 години

На времето Масларова направи промени и ограничи пенсионирането на ранна възраст с мотив, че стандарта на живот ще се повиши и средната възраст на смъртноста ще се повиши. Сега ефекта се оказва, че е отрицателен, корона, рак, инфарт, катастрофи и прочие обърнаха тази статистика и прогнози на опъки. Защо не се предприемат обратни действия и не направим крачка назад?Никой не говори за това.

22

Анонимен

преди 2 години

кажи ни защо подкрепи Шиши за шеф на ДАНС, причините за уволнение, т.е. корупционните практики, как убеди Макс и Мориц, които обещават нулева толертност към корупцията, да назначат уволнена за корупция и разбила толкова много предприятия

21

анонимен келеш

преди 2 години

Дайте и още един Техноимпекс на краварката да го приватизира и него за 5000 $:)

20

Анонимен

преди 2 години

Само гледай да не гласувате задължителна ваксинация, че това не сте го обещавали.

19

Като гледам

преди 2 години

кои от хората на Нинова са ги сложили за министри - явно яко ще се краде за да се осигурят финасово на изпроводяк.

18

Анонимен

преди 2 години

Па време е наистина ... досега изпълняватe само обещанията пред семействата и приятелите си ... и пред банковите си сметки.

17

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

*** си заслужават съдбата

16

Анонимен

преди 2 години

Гласувахте за Кирчо и Кокорчо но получихте БСП и г-жа Лъжа Техноимпексова. Честито на загуббеняците които гласуваха за тези мошеници.

15

Бай Баяни

преди 2 години

Правиме правителство,махаме гл.прокурор и Васил Божков-Черепа се завръща от Дубай . Климатиците ще го съсипят там. Прибира се Цветан Василев-стига сръбска шльоковица, братя Галеви ще ги посрещне с хляб и сол лично Мая Манолова.

14

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НИНОВА МНОГО СИ МИ СИМПАТИЧНА ЗА ТОВА ТИ ДАВА 16 г. ИЛИ 4 МАНДАТА КАРБЛАНШ

13

НА ЧЕРЕПИТЕ

преди 2 години

ПРАВИТЕЛСТВО НА ЧЕРЕПИТЕ- МРАЗЯ ЧЕРЕПИТЕ!

12

Анонимен

преди 2 години

сценария е добър, но със слаби актъори , филма наречен живот ще е драма, трагикокомедия преливащо в ужас. Добре,че засега климатът в Бг не зависи от политиците, но и натам сме тръгнали да се месим..

11

Анонимен

преди 2 години

Нинова министър на икономиката, това е все едно педофил, директор на детска градина.

10

Майора

преди 2 години

Как ще борите корупцията Нинова , след като вие самата сте уволнена за корупция! А колкото вашата партия е била на власт , толкова пъти сте фалирали държавата , ограбвали парите на хората , направоли долара 3000 лв , създали мутри и олигарси! И избраните от вас министри компетентни лиса , или са избрани заради това че са ви верни? Жалко видяхме до къде доведе тройната коалиция , а сега може би ще е по лошо!