44

Я, па Я

преди 2 години

Не, че нещо но това много ми прилича на смесица от фашизъм и комунизъм. Дето се вика, "Въртя *** и пак тука". Всички свръх богати трябва да се изловят, да им се конфискуват богатствата и да бъдат екзекутирани публично за заговор и престъпление срещу човечеството. Ако това не стане, сбогом човечество и цивилизация.

43

Прекрасен Нов Свят..

преди 2 години

С унищожаване на средната и дребна класа и все по-голямата пропаст между свръхбогати и свръхбедни Трансхуманизма който ще последва в бъдеще се очертава много ясно..... Биологични чипове за свръхбогатите за да бъдат все по-интелигентни и все по-здрави за да се наслаждават по-дълго на богатството си и .... ниско качество механични чипове за бедните за да ги направят по-издържливи на работа и да не доживяват до пенсия за да служат преданно на господарите си и да бачкат яко за тяхното благоденствие

42

ism

преди 2 години

Много народ разбира превратно трансхуманизма.Трансхуманистите са комунист- сатанисти те нито искат да ви подобряват нито ще ви искат живи .Те искат глобална ликвидация на човечеството и оставане на една шепа хора. Безос, Гейтс едни по 100 тина богати фамилии от всеки континент и това е. От 8 милиарда на 500 милиона само деца за педофилия и храна на богатите.Трансхуманизма като концепция е краен сатанизъм той постулира физическо унищожение на човека и преливане на флашка на вашето аз.

41

89

преди 2 години

ГАТАКА

40

Бож.

преди 2 години

Богатите и качествени хора сиреч искат всички да станат като тях т.е.- да си отимат силна конкуренция :)

39

Бож.

преди 2 години

Трансхуманизмът е трансджендърски транскомунизъм и комай нищо друго! Той е и форма на нацизъм,понеже повтаря част от идеите на Хитлер

38

Анонимен

преди 2 години

Повечето хора са жалки и слаби ... защо ще иска да се запази тази форма със всичките й проблеми е неразбираемо ...

37

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че е мнгоо вероятно да успеят. И е проблем, защото няма да е за всички, а за малцина. Представете си - детето ви отива на училище, а на 7 години, "модифицираното" детя, е вече 180 санта, вдига 300 от лебжанка, няма никакви болести, може да провери всички отговори в 5-те терабайта памет, дето ги има на чип на главата и никога няма да ползва калкулатор и IQ-то му е над това на Айнщайн. Колко време, преди на тея децата да се наговорят и да кажат на другите - аре! Толкос!

36

Анонимен

преди 2 години

До И.Б. -39 - какво общо има трнасхуманизма в този му вариант с изказвания на Ницше, а дори и да е така, не всичко в теориите му е абсолютно грешно и трябва да бъде отхвърлено (иначе нямаше да го разглеждат като философ, както никой сериозен академик не счита Аън Ранд за философ).

35

И.Б.

преди 2 години

Ницше е бил невероятно грозен мъж. Искал е да стане свръхчовек, че дано го хареса някоя жена. Всичките му теории се дължат на самотата, която го е съпътствала през целия му живот.

34

Анонимен

преди 2 години

Насилствената ваксинация е пример за трансхуманизъм.

33

Анонимен

преди 2 години

До Таня "Не разрешавам на Facebook или свързаните с Facebook лица да използват моите снимки, моята информация, моите съобщения или моите постове, минали и бъдещи. С това изявление предупреждавам Facebook, че официално е забранено да се разкриват, копират, разпространяват или предприемат други мерки срещу мен въз основа на този профил и / или неговото съдържание" Късно, моме. иНформацията ти изтече 200 пъти вече. На FB може и да "забраниш", ама файда нулева.

32

Анонимен

преди 2 години

До Кой ще плаща? - САМ ЩЕ ПЛАЩАШ, как кой? Ок, ето няколко "неверни неща", поне в края на 2021 - МОгат да коригитра "крив нос", но е много турдно, да го направят "красив". Кривите ти зъби са много трудни за наместване, щом минеш 15 годишна възраст. "Присаждането" на коса работи само и единствено със собствената ти коса. Т.е. - не може да се присади коса от друг очвек, дори от близнак. "Корекциите" (грешна дума) свързани със здравето ще са по-евтини, защото евентуално ще се предлагат повече.

31

Анонимен

преди 2 години

До юбералес - Бертнранд Ръсел имаше някой неща, да каже за Ницше. Предлагам ти да прочетеш История на западна философия (работа, за която Ръсел получава нобелова награда) и ще видиш, че Ницше не е чак толкова "невроятен" и идеята му за свхърхчовека, работи само ако никой друг не иска да е "свръхчовек".

30

аман

преди 2 години

от цитирани само в БГ "автори". Всъщност платени дописници на руската пропаганда.....

29

Darth shadow

преди 2 години

Човечеството отдавна щеше да напредне в еволюцията, ако не бяха хилядилетните намеси от страната слугите на тъмнината, окултни ордени и братства на дявола..

28

Асан

преди 2 години

Силиконовата долина..... е на гейпарада :))))

27

За автора

преди 2 години

Иван Спиридонов - бивш активист на СДС, писал за вестник Демокрация, бивш Атакист, сега настоящ член на Възраждане и човек на Костя Копейкин! Сами си преценете дали можете да вярвате на такъв хамелеон! :)))))))))

26

трансхуманист

преди 2 години

Кичат с различни наименования стремежа на човека да живее по дълго и по добре. Аз лично бих си сложил чип, веднага. Защото това би помогнало за здравето, за общуването с техниката и ме облекчава при носене на различни бумаги и картички. Всеки трябва да има парво на избор. Не съм съгласен, че свободата ми ще бъде ограничена с чипосването.Та нима преди електронната ера да бяхме свободни? Нима забравихте желязната завеса и нуждата от пари за да си свободен изобщо?

25

Анонимен

преди 2 години

До инж.ГаневВижте линка на пост 14Много добре е обяснено кой е на върха!Доскоро нямах ни най-малка представа за това и бях шокиран!