42

Анонимен

преди 2 години

"Май черните полковници са отново на власт в Гърция" - ако бяха черните, това нямаше да се случи, ама са червените

41

Анонимен

преди 2 години

"Само две дози и нещата ще се върнат като преди и ще бъдете отново свободни". Кога ли го чух това?

40

Додо

преди 2 години

Разбира се, първите две дози са меко казано безполезни, но пък третата със сигурност ще е ефективна! Така каза Бил Гейтс, а той знае най-добре!

39

Геометър

преди 2 години

До Какво стана с"Мантрата: Набодете се с бъркоча да си върнем свободата?!"=/=/Ако под "свобода" разбират да им вле зе чет вър тит, значи са си върнали свободата, че и отгоре. Сега вече е наред осмоъгълния.

38

Тука има тука нема

преди 2 години

До Ужас"Е как ще ги смятат за неваксинирани като са се ваксинирали хората!"=/=За властите, които искат да хакат все нови и нови дози, те са неваксинирани, в смисъл недостатъчно ваксинирани.А фактически те са ваксинирани, в смисъл вкарали са вече отровата в организма си.В такъв смисъл са двойно пре е бани.

37

Дедо

преди 2 години

Жив си , здрав си - ГЛОБА !?

36

Прецакани

преди 2 години

До ЦАРЯТ Е ГОЛ"...значи реално никога не са били ваксинирани. Само набодени."=/= Били са само на еб ан и и то по собствено желание.

35

Много се изложиха

преди 2 години

гърците, мноого. Язък, че се имаха за толкова хитри. Оказаха се освен алчни, но и т/ъпи и страхливи.

34

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До38 "Намираме се в надбягване с вируса"?? Какво надбягване с обикновената настинка КОВИД, чиято нова версия е определена като ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕКА? Надбягваш се със психичното си заболяване само. Спри медиите и ще спечелиш надпреватата. Ковидизмишльотината е само в телевизора.

33

Анонимен

преди 2 години

До 40 "потенциалните заразни" - тоест набодените с произволно число дози от неработещите терапии, които могат да се заразяват и да разпространяват вируса точно колкото и нормалните, неподложили се на безсмислен експеримент хора? Тях не трябва ли да ги ограничаваме също?

32

Анонимен

преди 2 години

Не е въпросът в сертификата, а в предпазването от инфекцията. Човек се ваксинира за да се защити. Сертификатът е само начин за мотивиране при неграмотните и страхливите от ваксинация, както и начин да се ограничи движението на потенциалните заразни.

31

Гил Бейтс

преди 2 години

Кунчев последно с две дози (неваксиниран) ли е, или си е нормално ваксиниран с трета доза? Що не излезе по телевизора да обясни ситуацията?

30

Анонимен

преди 2 години

Намираме се в надбягване с вируса. Имунитетът е нетраен, и след ваксина, и след боледуване. Затова е важен бустера и за двете групи.

29

Анонимен

преди 2 години

А у нас кога?

28

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

"за които са изтекли 7 месеца от поставянето на втората доза и не са си поставили трета, ще бъдат смятани за неваксинирани" значи реално никога не са били ваксинирани. Само набодени.

27

Ковидиот

преди 2 години

Най-важното е, че гърците си върнаха нормалния начин на живот! Сигурно и тук трябва да засилим ваксинацията!

26

Евроатлантик

преди 2 години

Браво който без трета доза е заклет антиваксър.Четвърта доза след нова година ги чака.Урсула тъй нареди.

25

Анонимен

преди 2 години

Комшиите да се стягат и да ги почват! Имали са си и преди фашизойдна хунта, знаят за какво става въпрос

24

Ваксиниран

преди 2 години

Това не може да е вярно! Това са теории на конспирацията!

23

Анонимен

преди 2 години

нашите депутати нямат и по една доза ,без сертификати и без маски ,Ко става Кунчев ,май вируса не важи за тия тарикати ,а народа ще се глобява и не можеш да влезеш да пиеш един чай )Кучев пращай им глобите