27

Гошо

преди 2 години

Абе вие като че ли за първи път вали ,опустошена пещерата То тая пещера ,да не я прокопаха вчера ,един Господ знае само колко пъти е наводнявана

26

Taню

преди 2 години

Това туристическо дружество прави маса пари от пещерата. 8 кинта за възрастен и все е фул. Дано са си застраховали подобренията, че много каси с бира имаше там последно :)

25

Bebok

преди 2 години

На снимка има едно голямо нищо! Скандално за една дупка някаде у село да се налива пари!Ние у Люлин имаме много такива дупки в асфалта, залепят ги с кал и кучешки ф.е.ка.лии и пак ги има.

24

Анонимен

преди 2 години

А казват една снимка струва колкото хиляда думи, а тази не струва и една...

23

Анонимен

преди 2 години

Голяма работа станало ! това е най големия проблем на държаната та ни занимавате с него. Природата е създала тази пещера и тя ще си я вземе

22

Ъ

преди 2 години

Аз не разбрах, възмущаваме се на природен процес, чрез който се оформя пещерата или на нанесени щети върху временни съоръжения изградени от хората.

21

КокаКол

преди 2 години

До Анонимен: --- Пич, ди много помниш! Метална беше преди две десетилетия. Беше подменена с бетонна от местния пещерняшки клуб, който я и стопанисваше. Като я стегнаха, пристигнаха девинци и с помощта и благословията на местното ДПС, предостави стопанисването на девинци без да са инвестирали лев. Нормален сценарий за България. Сега обаче, ще трянва да се бръкнат.

20

Неочаквано тъп

преди 2 години

Значи требваше да закара едно крайно квартал о г.... о на безплатна екскурзия, да дават кипапшита и кифтета, желаещи щеше да има много. Вкарват туристите вътре и заключват вратите. Свидетели няма, веществени доказателства пък ич.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "Чета пак за откраднати пари. Всеки 2ри окраден!" Първо трябва да вникнеш в психологията на самото обяснение: всеки, който реве, как някой бил крал, има предвид, че ТОЙ ЛИЧНО не е получил това, което МИСЛИ, ЧЕ МУ СЕ ПОЛАГА (и оттам, е "откраднато". Защото е "умен и красив". Не защото има качества. И така ревовете за "кражби", са неразривно свързани с това хората които като реват да се опитват да забравят, че са неграмотни, некадърни и мързеливи.

18

До Смешковци

преди 2 години

Формално си прав. Но явно и там има някаква врътка и заигравка, защото след като съдът е върнал собствеността през 2010-та и я е дал на БТС, няма и лев отчисления към местната власт. Поне такива са някои сравнително актуални (юли 2021) публикации в регоналната преса по темата. А е редно да се разбере и защо местната власт НЕ си е приходите от дейността, не ли?!!

17

Анонимен

преди 2 години

Чета пак за откраднати пари. На кого му откраднаха парите тия от Герб, да докладва на Рашков да му ги върне. Нещо, нищо не разбирам. Всеки 2ри окраден!

16

Анонимен

преди 2 години

Хубаво място! То не е пещера с сталактити и сталагмити, а прилича повече на името си. Дяволски гърло! Една кухина през която минава вода и излиза на повърхността без попадналите предмети. Само и единствено водата. При това наводнение е нормално да се напълни с вода, след което ще се от тече, и празни и ще се поправят отнесените от водата стъпала, пътеки, парапети.

15

Анонимен

преди 2 години

Ами това си е зловещо място.

14

До црвл номер 8

преди 2 години

Я пак си прочети опорките, пийни една вода и успокой лъжливата си гепи душа. Само един факт ще посоча - ако великият банкянски строител др. Кюлчев се беше забавил с половин час на откриването на ремонтирания лично от него пътен участък до рилския манастир сега щяхте да му правите панахиди.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 То както я подкара, ще изкараш, че при ГЕРБ нищо не е направено. А в такъв случай къде са парите? Ще кажеш: Ами шкафчето?

12

Анонимен

преди 2 години

До Доктор СънЕ ми да, има хора, които ги интересува само и единствено собствената им дупка. Такива вероятно са правили и инфраструктурата в пещерата...

11

Анонимен

преди 2 години

Станало е, което е ставало хилядолетия наред: влиза вода в пещерата...... Сега, като човека си е сложил там некакви жици и лампи - те са опустошени! Пещерата си е жива и здрава! )))

10

Анонимен

преди 2 години

Там идва една вода и като изллиза не се знае къде отива,в дън земя!

9

Анонимен

преди 2 години

Ама вярно, какви са тия глупости - пещерата била "опустошена". Това е природа бе, тя си знае работата. Какви са тия изказвания.

8

смях

преди 2 години

Ами много ясно, че са огромни щетите. Една стълба таксувана за 1 000 000 лв. Утре като дойде проверка, ще кажат, той дъжда отми подобрения за 1 000 000. Нищо че 999 000 са откраднати и са сложили стълба с няколко лампи. Все пак ще са прави - милиони оттекоха в канала.