12

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали е толкова полезна. Но знам че не е вкусна! Хич! По какви ли не рецепти съм я приготвял. Руснаците и викат сельодка и умитат за нея. Е не толкова колкото за борощник и Тройний, де!

11

Ром"с

преди 2 години

*** Балкански все търси конспирации във всичко или някой иска да го пре..цака ..ген е това и няма лек .. Това го чета вече в две чужди различни медии .. Хората Ви казват ..а вие се мислите ,че искат да ви прецакат,това че вие прецаквате,не означава ,че и другите искат да ви прецакат(не българри..те не влизат в класацията)()

10

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на бело.

9

Ямболски цървул

преди 2 години

Риба ям в годината един път.Пастърва.

8

Муахаха

преди 2 години

най-опаснаха риба, замърсена с Диоксин, един от най-силните канцерогени - укрепете си уминитета с херинга!

7

Анонимен

преди 2 години

За мен прясната риба е тази дето я свалям от куката и още мърда.Херинга тук няма къде да хвана,а да пътувам чак на север за да я ловя ми излиза златна.Такива от развъдници,замразени и консерви ги избягвам.Най-лошото е,че всички фекални води се вливат в морета,реки и океани.Рибата започна да вони на каналин!

6

Лорд Маймунчев

преди 2 години

Аз харесвам на рибата рибиците с хубаво домашно червено винце и викам на зимата да заповяда.Пък той-имунитетът автоматично потегля нагоре...

5

Дедо

преди 2 години

Па некой има риба за продаване , Аман!

4

Анонимен

преди 2 години

Напълно съм съгласен. Това като, че ли е последната риба, която става за ядене. Търгашите в цял свят с техните ферми за риби направиха сьомгата пък най-отровната храна само за десетина години. Рибата тон ми беше най-вкусна, но за сметка на това е пълна с живак.

3

Асан

преди 2 години

Риба ама цаца..... Цаца ама риба :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Черният хайвер и трюфелите също били много полезни. Ще отида утре до магазина да си купя 1 кило.

1

Анонимен

преди 2 години

Особено полезна е ако е от Литва,Латвия и Естония защото залежава тревожно на склад понеже Русия си намери други доставчици на същата!Ех,реклама,реклама.........