Не знам дали е толкова полезна. Но знам че не е вкусна! Хич! По какви ли не рецепти съм я приготвял. Руснаците и викат сельодка и умитат за нея. Е не толкова колкото за борощник и Тройний, де!
*** Балкански все търси конспирации във всичко или някой иска да го пре..цака ..ген е това и няма лек .. Това го чета вече в две чужди различни медии .. Хората Ви казват ..а вие се мислите ,че искат да ви прецакат,това че вие прецаквате,не означава ,че и другите искат да ви прецакат(не българри..те не влизат в класацията)()
най-опаснаха риба, замърсена с Диоксин, един от най-силните канцерогени - укрепете си уминитета с херинга!
За мен прясната риба е тази дето я свалям от куката и още мърда.Херинга тук няма къде да хвана,а да пътувам чак на север за да я ловя ми излиза златна.Такива от развъдници,замразени и консерви ги избягвам.Най-лошото е,че всички фекални води се вливат в морета,реки и океани.Рибата започна да вони на каналин!
Аз харесвам на рибата рибиците с хубаво домашно червено винце и викам на зимата да заповяда.Пък той-имунитетът автоматично потегля нагоре...
Напълно съм съгласен. Това като, че ли е последната риба, която става за ядене. Търгашите в цял свят с техните ферми за риби направиха сьомгата пък най-отровната храна само за десетина години. Рибата тон ми беше най-вкусна, но за сметка на това е пълна с живак.
Черният хайвер и трюфелите също били много полезни. Ще отида утре до магазина да си купя 1 кило.
Особено полезна е ако е от Литва,Латвия и Естония защото залежава тревожно на склад понеже Русия си намери други доставчици на същата!Ех,реклама,реклама.........
Консумацията на херинга през зимата укрепва имунитета