148

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Всяко чудо за три дни.

147

Анонимен

преди 2 години

Прав е. Аз го видях пред хижа Мальовица. Обаче не му отворихме вратата, щот се бвхме запили и той май.... умря от студ навън. През нощта бе - 8. Ще изчакаме следващия вариант с друго гръцко име.

146

Анонимен

преди 2 години

Е за тоя,, математик"трябва да се изка завеждане на дело за фълшива информация.

145

Анонимен

преди 2 години

Живейте в БОГ В ЛЮБОВ В ХАРМОНИЯ !

144

Анонимен

преди 2 години

Така ли ти казаха да кажеш. Урааааааааааааа тука еееееееееее ! Колко сме щастливи утре ще си сложим 10 маски на лицата. НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ТОЯ ГЕНОЦИД ИЗМАМА НОВ СВЕТОВЕН РЕД СЪЗДЕДЕН ОТ БИЛ ГЕЙТС как може да вярват колко слабо развито е населението лесно за манипулиране и управление.Да приемаш някакв вируси вируси винаги е имало и ги създават. А ДА НЕ ПРИЕМАШ БОГА НАЙ-МИЛОТО ТВОЯТ СЪЗДАТЕЛ ЛЮБОВ ХАРМОНИЯ Да ама.. във ВСЕЛЕНАТА в БОГ нещата не са случват като в математиката господине.!!

143

Доко

преди 2 години

Новата вълна, дето ще я пускате след празниците, мериносова ли е или обикновена. Мисля да оплета за унуките по едни тарлъци. А кантарджията, ко ще кажеш, да им е топло зимъска.

142

Анонимен

преди 2 години

Чета и настръхвам.Разбрах ,че няма по-ужасна болест от безсимптомната болест.Разболяваш се и .... не разбираш даже ,че си боллен .Ние неваксинираните със сигурност сме обречени .Дано устискаме до Коледа.

141

Анонимен

преди 2 години

"Току що разбрах че в групата на детето има само 5 деца, всички други са болни. Не знам какво върлува, но е брутално. Яка кашлица и температура. Антигенния тест казва, че не е ковид, ама знае ли се."______________ Да, щото досега ВСЯКА зима през децата (и възрастните) не преминаваха неизбежните сезонни вируси. И все така с "яка кашлица и температура". Викахме му ... ГРИП.

140

Анонимен

преди 2 години

Ако човек само за няколко дни проследи внимателно всички новини, ще добие усещането, че от Карлуково е имало масово изпускане на пациенти, които се възприемат за математици и/или професори, и които по един или друг начин са се добрали до тв студиата.

139

Само питам...

преди 2 години

... Някой знае ли от какво предпазва маска закриваща брадичката ? Не че нещо, ама за един прЕател математик питам .

138

Читател

преди 2 години

Математик: Омикрон вече е в България .... Цветар : Намерих решението на Теоремата на Питагор .... Сервитьорка : Открих нов способ за термоядрен синтез .... Автомонтьор : Ще направя възможно спирането на конфликтите в Билзкия Изток .... ЛЕКАР : Абе що не се занимавате с това за която сте учили и не ме оставите да си гледам работата ...........

137

Анонимен

преди 2 години

" Имаме малко над 700 хил., които са прекарали вируса. Умножаваме по 5 - имаме 3,5 млн., които са се срещнали с вируса.... " По груби сметки в България сме останали между три и три и половина милиона човека. Според този "математик" умножаваш с лека ръка броя на заразилите се по пет, в България срещналите се с вируса са повече от живеещите в България.

136

то у нас е така

преди 2 години

математици се занимават с вируси, инжинери се карат такси, докторите са политици и всеки тъпан ар -генерал

135

Анонимен

преди 2 години

До 147,ти ако си от пфайзер, ще покажеш ли такъв документ, айде стига, чипове, 5 g мрежи и всякакви такива измишльотина, народа е ***, това е!!!

134

Астролог-метафизик

преди 2 години

Звездите ми говорят, че след омикрон остават още бая неизползвани дотук букви, за да се обоснове поставянето на още 1000 дози от експериментални препарати, продуцирани и продавани от световния елит и неговите марионетки.

133

Хоп

преди 2 години

Аааа не така... Я вземете се разберете с Витанчо,той каза чаааак февруари ще има Мегатрон...

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 Е, не е вярно вече. Джонсън е обявил, че имат един умрял с омикрон вече. Сега, че е 1 на 100000 заразени, не е важно. Важното е, че е ужасно страшно и ще се умирга без бустер на бустера на бустера. 40% от заразените в Лондон били с омикрон. И от 27.11 досега имат точно 1 умрял хванат! Среднодневно им умират по 119 човека, т.е. от 27.11 имат към 2-3000 умрели и 1 от тях с омикрон, но краят на света дойде, ако не се надупчим.

131

Анонимен

преди 2 години

"Очаква се там заради Омикрон да починат още между 25 хил. и 75 хил. души."... Като същевременно "математика-инфекционист" твърди, че все още няма смъртни случаи от Омикрона... На каква база са тези "прогнози" тогава? Ако целта е масово всяване на паника... Отдавна е постигната.

130

.

преди 2 години

Добре ни дошъл!

129

Бате Сечко

преди 2 години

Омикрончо да дойде и направи една здрава ...!!! Престанете с паниката, ...!