29

Анонимен

преди 2 години

400 мрежи. На мен ми се струва че са изтървали вече работата.

28

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо няма мрежи за фалшиви свидетелства за ваксините срещу туберкулоза, морбили, тетанус, дифтерия, коклюш и т.н.? Ум да ти зайде от тоя супер комплициран въпрос...

27

Анонимен

преди 2 години

С фалшив ПСР става най-лесно. Почива си човекът две седмици и - толкоз! После никога не можеш да докажеш кой е бил болен реално и кой- не. Отделно от това - на геноцидната политика на ковид мафията и ковид отка чалките всеки има пълното право да противодейства - на насилието следва да се даде явен и силен отпор!

26

Анонимен

преди 2 години

Опасни са единствено фалшивата пландемия, геноцидът и нацизмът, наложени над света от ковид мафията.

25

Анонимен

преди 2 години

Сега хората ползват друг подход - фалшив ПСР, т.е. отива болен и вади от няколко лаборатории за няколко души. Ако се разбере с лаборанта на място - може от една и съща да направи няколко поредни положителни проби за няколко души. Кого и как ще хванат после? Смешки! Е, случва се често един и същ човек да има различни резултати, но на фалшива пландемия, фалшив тест и фалшив сертификат какво истинско да търсим? Пък вие си мислете, че някой някого бил хванал. И че въобще сертификатът има значение.

24

Анонимен

преди 2 години

А така, Само в Бългалия имало карупция аха..дообре.

23

Анонимен

преди 2 години

Не случайно има ваксинирани заболели. Антиваксърите както и да въртят, това е положението. Всички страдат от безотговорните шмекери.

22

Ти да видиш!

преди 2 години

Ама франките не правят такива работи. Те са авропейци най-чиста проба...

21

Анонимен

преди 2 години

Много тъпо извинение за неработещи ваксини. Що не са я тествали има ли антитела, то половината боднати ги нямат. Ваксините не работят и сега се чудят как да замажат геноцида дето направиха с народа.

20

Анонимен

преди 2 години

Брюксел първо да разследват офшорките на Шиши и после да се занимават с фейк ваксини.

19

Печата на звяра 666

преди 2 години

Хей *** утре като дойде АНТИХРИСТ и като почне да Ви маркира. И тогава ли ще ми се правите на големи католици бре???

18

Анонимен

преди 2 години

Тия пък,да не видят нещо от нас.

17

Анонимен

преди 2 години

Учете се от западняците будали!!! -------Хайде, че тук с аверите сме 10 човека и сме готови да си п---латим. Ако не става в БГ пла---щам си в чужбина. Там хората имат сайтове, всичко става за секунди. Кво чакате още??? В гърция, защо масово са болни? Защо ваксата е задължителна? Щото навсякъде бецалин и фейк вакс. Бам!!! Ще учете Вие византийците как да мамят АНТИХРИСТ. ---

16

Анонимен

преди 2 години

Ония там на Запад правят пачки, ние сме по-големи католици от папата. ***@@ маса българска.

15

Спри се!!!

преди 2 години

До "У нас всичко затихна, няма един в затвора, няма осъден, няма нищо. Съдебната система спи зимен сън"Ти внимавай кво пишеш. Като су голям разследващ отивай в чужбина и ги разследвай тях. Там ще ти дадът голяма награда. Има теми, за които... твоя шеф *** питай го да ти обясни нещата.

14

Журналист папа

преди 2 години

Кой си ти бе журналист, че да оспорваш свободната ми воля. Ако искам фейк си купувам. Ако искам вакса отивам да ме боцкат. Мое си е тялото. Аз казвали ти в коя дупка да го слагаш на жената ти? Кои сте Вие бе журналисти. Мълчете си там и не се занимавайте с разследвания за фейк сертификати. Отивай там в чужбина и разследвай чужденците. Те продават в пъти повече. Станахте по големи католици от папата. Утре като дойде 4ти бустер и като кажат задължителен, но може да умреш, може и да не умреш. И?

13

ахахахахах

преди 2 години

До dakotabg Ти специално още запетаите имаш да учиш, така че остави вирусологията.

12

Анонимен

преди 2 години

Трети закон на Нютон.

11

Анонимен

преди 2 години

Продавайте фейкове. Пазара има. Брюксел сами да си разследват. Едно време що не разследваха Чекмеджан? Що не разследваха Шишо? Трябваше Америка да им каже, нали? Запада какво прави? Генерират печалби от фейк ваксини. Коя страна не продава оръжия? Коя страна не продава тайно наркотици, за да си спонсорира техните тайни елитни подразделения. Хайде стига глупости. На никой не му пука, колко велик журналист си?! Разбра ли? Разследвай там нещо и не се занимавай с фейк сертификати.

10

Анонимен

преди 2 години

До 12 Хаха, да! И аз това се питам - гриповете, ИДИЛ и въобще миналите страшилки се стопиха. Ковид ги канибализира :) Клоунски свят.