40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 - Нека не продължаваме вика ... Ок, продължи? Кажи ми, кое е лошото? Това, че съдбата най-накрая ми се отплати със справедливост? За мен това не е проблем. Кофит матерял е човекът, който имаше наглостта, да ми се моли за помощ, след всички беди и вреди, коити ми нанесе. Това е кофти материял. Според лекаря си, а псоле и психилога, имам хиперактивеност, дислексия и страдам от социална тревожност (породена от ъвпросният индивид).

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, часа на разплатата, сълзи на очи, лекуване на деца и прочее. Отдалече се вижда кофтиматряла, а извратените мечти показват и друго но нека не продължаваме с констатациите, лекари психолози и психиатри трябва да определят точната диагноза.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 - Зщаоот вярвам, че това една култура, която трябва да се затрие. Култура, която вреди на българите! не ти ли става жално за младите, които ще страдат? Не са ли гнусни хората, които се кланят на чалгата и пошлостта?

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 - И ако ще питащ някого нещо, ЩЕ СЕ НАУЧИШ ДА СЛУШАШ, а не да правиш жалки ритирични нападки! Разбра ли! Само в пропадналите зони се случва, да те пита нещо и да не озакват отговор. "Как е" - обянсваш му как е. "Аааа, ми аз барзамм, е!" 0 Ами кажи "Здравей!" другия път, "е"!.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 - Така и на един от училище не му пукаше, като ме тормочеше. Сега ми е служител. Ончи ден дойде, с сълзи на очите, да ми се моли, АЗ да му давам пари, за да си лекувал детето. ХА ... АХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ! ДОЙДЕ ЧАСА НА РАЗПЛАТАТААААААА!!!!

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 - А защо питаш? И си объркал пукнтоацията.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54, кой се интересува от тебе та си разказваш живота. На никой не му пука дали си комунист, нацист, анти-ваксър или плоскоземец.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 - Защото така искам. И защо да не го правя? Не съм бил нацист, но съм против конц. лагерите. Не съм и комунист, но съм проти Гулаг-а. И страстно ще защитавам идеологията си. Някакви сруги инсинуации, които иска да споделиш с нас, читателите на тези коментари, в опит да накърниш доброто ми име и престиж? И да, имам и такива.

32

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава защо го описваш така подробно и страстно?

31

Анонимен

преди 2 години

До До 45 - Грешка! Точно това обкръжение НЯМАМ и това е съзнателен избор.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 - Еха - не скъта ли едини 20-30 лева огрое за тая вечер?

29

Анонимен

преди 2 години

Ще празнуват тия дето имат пари.Другите вечеряме и си лягаме в 20:00.Лошото е,че в 00:00 повечето почват да гърмят и ме събуждат,много дразнещо.А навън не се диша от пушеците на взривните им ''радости''.Иначе тия във Велинград отдавна си повярваха и цените им са недостъпни.Велинград ми стана като Слънчев бряг-не ходя вече там!

28

Шведски етнос

преди 2 години

Извинявайте, сега видях, че пише "българите". Информацията за Тиквата не е актуална.

27

Анонимен

преди 2 години

Тиквата ще празнува новата година в ЦСЗ. Ще играят с бай Ставри на чичо доктор.

26

До 45

преди 2 години

Яко обкръжение и среда имаш!

25

Анонимен

преди 2 години

максимум на балкона, зависи колко прoсти съседи пиромани имат

24

Анонимен

преди 2 години

В някоя вмирисна кръчма, където се пуши, диваните са пропити с алкохол, сос от салата, никотин и телесни течности. Ще се дъни бясна чалгия, на нива, на които овешкото ухо зпаочва да е уврежда, ще се друснат няколко линии амфети, даже и от хроата на по 40+ години ... после ще псуваме политиците и България 20 минтуи, псоле ще псуваме и президента, ама ще му изгледаме речта (няма значеие, койе президента - всичките са смешни), ще ударим едно хорце, ще се опвръщаме, ще изневерим и ще припаднем.

23

Рушофил

преди 2 години

На Сочи слава России

22

Анонимен

преди 2 години

Никгоа не съм разбоирал българска простащина - Студенти без два лева в джоба правят шарени пиршества, хвърлят хиляди, дето ги заемат от родители за таолети и наркотици, а след 2 седмици родиртелите им зпаочват да пяит по 1 месец като смокове ... И да мислят само за йедниии и пийниии ... въпреки че всичко име наопаки.

21

Анонимен

преди 2 години

Най-яко си изкарахме 2017-а, когато батко навърши 30 години. На топличко, за две седмици, пукница нон стоп върнахем се с по 10 кила отгоре, въпреки че псотоянно прахме кока, ама най-якото бешеш, че имаше голи момичнца, дето ни вееха с палмови листа и като и свирнеш и каеш "ари ела тука мa", идваше на колене и започваше да *** ... еххх хубаво хубаввооо :)