67

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

До Извод. Това се нарича плацебо ефект. Вярваш че даден хапче или медикамент ти помага и благодарение на силата на внушението имунната ти система работи на високи обороти. Ваксините срещу Ковид и ваксините срещу Ковид също се основават на плацебо ефекта. Реално човечеството нямаме лекарство срещу вирус. Единствено имунната система може да го неутрализира.

66

Извод

преди 2 години

Мисля че противогрипната пази от кови. Миналата година си сложих, тази година също. Не съм боледувала от кови нямам и анттела. Но съм контактна ежедневно с болни.

65

Перник Изток

преди 2 години

Абе разправяй първо че всички други болести освен Ковид били изчезнали, пък после търси хората да им шаткаш противогрипни ваксини.

64

Анонимен

преди 2 години

Когато ти предлагат нещо безплатно, стоката си ти. Умна мисъл не е измислена от мен.

63

Анонимен

преди 2 години

Сега и за тази безсмислица ще задължават и ще пропагандират из медиите?

62

Анонимен

преди 2 години

Хайде ковидваксърите да не се ослушват ами да тичат да си боднат и по една противогрипна ваксина може ли такава безотговорност от тяхна страна.

61

Анонимен

преди 2 години

Фигуранцкия щам вече предизвика пандемия. Калинки пандемично напълниха всички нива на държавата- от премиер, министри та до чистачките.

60

1-н

преди 2 години

,веднага ваксина срещу грип, даже две, и бустер срещу грип наведнъж че нема време а залежава стоката...Да се бие при първо пазаруване на индивида

59

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая златка се изяснявахте ами не ни интересувате. Тя ли то ли може да е *** какво му се връзваш.

58

До Златка

преди 2 години

Нищо не съм извъртал. Върни се на първия ми коментар до теб. И го прочети бавно дума по дума. Дал съм просто пример за безумието ти.

57

Анонимен

преди 2 години

Аз мога да ти обясня какво е квантов вирус но ти не искаш да знаеш. Може сам да прочетеш а може да го научиш по трудния начин.Ваксините маркират памет която квантовите вируси разпознават и могат да атакуват избирателно. Такива или онакива хора не ни трябват и ги премахваме. Това е физика. Няма никаква конспирация.

56

Анонимен

преди 2 години

До До Златка - А, взе да се извърташ значи. Ок, вместо сексуално, било това, че ще даваш "течности" за инжектиране. Еха! Гоялмата разлика, значи!

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 - Каквото и да значи кое? Какво по дяволите е "кванов вирос"? Това от кого го научи? От Маrvel? Елита си набавял и се спасявал? Какво!?!?! Че нали елита, сам решавл, да "ни избие". Защо ще си набавя? А и като заговорихме за филантропи - ами на чия милост, да се оставят? На мизнатропите ли?

54

До Златка

преди 2 години

"Това е заплаха."- Не! Не е заплаха. И за никакви мъже не става дума тук, както подсъзнанието ти и IQто ти от 148пункта са те подвели. Ставаше дума че не може каква да е течност да си вкарваш във вените, само защото ти я били "дали" пък дори да е съвсем безлатно. И не..не съм антиваксър по принцип. Но лъгане и мазане имаше при тая кампания, откровени лъжи и извъртания през месец, манипулации с данни, ковид фондове за усвияване от корумпирани, смяна на дефиниици за ваксина и имунитет, ваучери

53

Анонимен

преди 2 години

А и всички приказки за Дания - новите мерки са от петък вечерта, така че още не са дали "ефект", а въпреки това, броят на болните е с 12 пъти по-нисък от този в България, а починалите са пак в пъти по-налко.

52

Анонимен

преди 2 години

До Омнимен каквото и да значи това. Ваксините оставят следа в хората за да може вируса да ги разпознае нали така. Когато всички хора бъдат ваксинирани всеки добър учен би могъл да си прави с тях каквото си поиска особено ако му платят. Може да им пусне квантов вирус който да атакува избирателно. Но понеже всички ще са ваксинирани срещу ковид престъпление то няма да може да се докаже. Затова измислиха ковид сертификат. Елита си го набавя и се спасява. Хората са оставени на милоста на филантропите

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 - Това е добро! След ваксините, популацията започна да расте безкронтролно. Това не е добре за никого.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 - Рздаемостта с Китай има устойчив спад от почти 10 години насам.Между 2017-а и 2021-а е спраднал с почти 8%. ако продължава така, ще е наполовина смао след няколко кракти десетилетия. Това е добра новина.

49

Анонимен

преди 2 години

Край с ваксините за ,каквото и да е. Отблъснаха тотално хората а лъжите за т ъ пи я им вирус. Сега масово човечеството ще избягва всички ваксини.

48

Анонимен

преди 2 години

До до 53 - Ам ... къф демократичен Китай?