224

Аа

преди 2 години

Крачка напред,две назад!Деса дека да показва роклите?

223

Анонимен

преди 2 години

Най, Най -голямия гъзолизец и лъжлив миризливец !

222

Анонимен

преди 2 години

Важното е че може да говори на чист английски с ясно изразен (източно)европейски акцент.

221

Тролове активирани

преди 2 години

То тая новина откога се изясни, тука още пишат *** :D :D :D Явно им е наредено да атакуват по всички форнтове Президента и новите. Кокал не се пуска явно, а пари статуквото си има бол...всеки ден разбираме как... Ако четем коментарите в България 90% харесват ГЕРБ и ДПС, а то на изборите ... се видя колко ги харесват (и то пак успяха да купуват гласове и да насилват хората да гласуват за тях със зависимости и заплахи). Ама хората знаят ;)

220

Проверявайте фактите

преди 2 години

Сайтът нещо е избързал да пише (непрофесионално, но...).Радев ще ходи и това е официално.И всъщност е много по-добре - Правителство на 2 дни - министрите още нямат екипи, камо ли да са запознати с нещата.А там ще се решават важни въпроси - за РСМ-то, за ядрената енергия и т.н.Крайно време е хората да проумеят, че фактите не се променят според мненията и желанията на който и да било!Харесвате Радев или не - той е подготвен (и всъщност доста добре отстоява позициите ни) и е най-добре да е той

219

Дайте Шанс...

преди 2 години

..на Кирчо, пак е по-добре от Нинова, Овчаров и Румбата.Да бяхте си гласували за Боко, печена тикква с орехчета сега да ядете, ама на Ви "Промяна", на ви с гладни очи да гледате Брюксекски банкети и мурафети ))

218

Иван

преди 2 години

Уважаеми съграждани, пак един комсомолец ни го сложи яко. Да ни е честито и пак да гласуваме за него ... повръща ми се направо.

217

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев е получил покана още миналата седмица за срещата на върха. Не беше нужно това бързане да не кажа че се получи нещо като заслужен фалстарт. Всеки получава каквото заслужава.

216

Лошо,Радев,лошо...

преди 2 години

На деса сигурно и се ходи до Брюксел,да си покаже новите тоалети,да върви сякаш е глътнала ***,да се опива от властта и силата,да се големее пред слугинажа.Но Кирето и дръпна килимчето под краката.Тебе те разбирам,не ти се ходи,защото освен казионни глупости че нощем е тъмно и водата е мокра,друго не знаеш какво да кажеш и не искаш да се излагаш.Последния път каза,че демокрацията е присъща на българите,само дето били апатични.Значи хем народовластие(демокрация),хем не искаме да я упражняваме?

215

Анонимен

преди 2 години

Киро приемете при вас в коалцията и ДПС или поне ги оставете да функционират като партия, не ги изгонвайте от страната и управлението!

214

Анонимен

преди 2 години

Комисирката на баце дали ще го чака да го посрещне на летището че нея всички я забравихме освен името.

213

Анонимен

преди 2 години

Първата работа на Кирил Петков е да отиди на ул.Козяк 16 за да го инструктират

212

Анонимен

преди 2 години

Хвани единия, удари другия е положението.

211

Анонимен

преди 2 години

Прав е колегата че като канадски гражданин той един вид представлява Кралицата което *** кефи. Освен това и други са прави че не е зле да води и подкрепа да не го преметнат в Брюксел и да няма килимни изпълнения като на баце с мускалите също и да внимава да не се обърка чий е крим и см. И ако може да остане там.

210

Анонимен

преди 2 години

Оставете либералите от ДПС да управляват, те имат дълъг политически стаж и опит във всякакви ситуации!

209

Аха

преди 2 години

Ще ги учи как се гази конституция ли ?

208

Анонимен

преди 2 години

Баче Кико мачкай ! Искам задължителна ваксина и фалирали бизнеси

207

най-големия

преди 2 години

Заради зелените сертификати се е разбързал Киро.

206

Анонимен

преди 2 години

Какви езици знае Кирчо бе?Английският му е като на докер,има клипове в които всеки може да го чуе!Да преговаряш ти трябва акъл и респект, а не да се обясняваш! Качества които Кирчо не притежава.

205

Анонимен

преди 2 години

Един шут ще замени друг шут