14

Недоверчив

преди 2 години

Що ли не му вярвам на този, зализания? От толкова забележки, надали за ЕК било най-важно да се търсило отговорност от Главния прокурор? Мисля че Този се напъва да лъже с истината, и да се хареса на менторите си! Да не забравяме Пеканчо ,как искаше да извади метрото от Европроектите , защото "безплатен обяд" нямало/за софиянци/! Та трябваше Фандъкова да му обяснява , че София произвежда 40% от БВП!

13

Помнещ

преди 2 години

Процедурата ин-хаус, беше въведена от Орешарски! Тя върши работа, защото ако се тръгне със търг и обжалване на дела, строителството може да се проточи с десетилетия! Всички знаем, че има фирми, които участват в търговете само заради рекет!

12

Анонимен

преди 2 години

Баш ин хаус поръчките са им най-благи. Няма да ги пипнат.

11

Каун Грипенов

преди 2 години

До *** 10, като няма смисъл от магистрала "Хемус" троши си колата и се трепи по първокласния път с под 90 км за Варна. Много *** взеха да се изказват за Бойко без да знаят нищо за него.

10

Бай Баяни

преди 2 години

Ще спре Петканов IN HOUSE - Бойко поръчките и ще ги насочи към IN HOUSE-Румен.

9

Биволъ

преди 2 години

Този е много умен,бе. Не е излизал от библиотеката на Харвард или Монсерат или там някоя си световно известна библиотека където е пораснал като хубавец. Аш колсум,аферим!

8

Анонимен

преди 2 години

Инхаус процедурите трябва да останат за пътища,защото пътищата са приоритет,а обществените поръчки винаги корупционни,подлежат на обжалване,понякога нарочно за да се забави и тези глупости с най ниска цена,после се отказва и идва втория с по висока .Инхаус са одобрени и от ЕК,няма нищо незаконно,пътното строителство не може да чака с години,материалите поскъпват,а ако има обжалване пред това време се променят цени,заплати.Пеканов не е в час,а дори и да е,изпълнява поръчки,но не в полза на хората

7

Супер некадърник

преди 2 години

На това момче всичко му е боза в главата. Нищо не отбира от европейски фондове и когато му зашлевиха от ЕК шамара по голобрадите бузи за да се защити обвини ЕК в некомпетентност.

6

?!?

преди 2 години

Гледайте как Ще променят ЗОП, така ще крадат тия. Този ЗОП не им позволява да крадат бързо. С новите промени ще се премахне възможността за обжалване на заинтересованите. Или други схеми. Очаквам промяната. То е като продължаване на промяната.

5

Анонимен

преди 2 години

Гледаите тия дни боико рашков почва да пее д-руга песен

4

Анонимен

преди 2 години

БСП си помислили че са взели нещо ли е време е да върнем колелото и ритъма

3

Бойко

преди 2 години

До Браво, заровил съм милиардите под камък на червения "четвърти километър". Намерете ги за да не мизерувате за напред.

2

Бай Баяни

преди 2 години

До Анонимник 2, браво научил си урока от "комунистическите" бивши ДС служби. Говорене само за кражби и чекмеджета на "ангро". Не ви ли омръзна. Това, което Бойко и ГЕРБ построиха, новите няма да могат да поддържат. Оставаме си в мизерия, с тесните си и разбити пътища. Магистралите до там където успя Бойко.

1

браво

преди 2 години

Действайте млади хора ,народа е с вас . За сега най-важното е да намерите скритите милиарди ,и тиквата да влезе където му е мястото!!