133

Ваксър

преди 2 години

Аз вярвам в науката. Отивам да си бия трета доза на ваксината, която не действа срещу новия по-заразен щам. Вие сте ***, а аз съм умен и красив, защото си бия ваксини.

132

Анонимен

преди 2 години

До подКОВИ Не, брат. Ще се изгради ваксинопровод и лягаш, слагаш си системата във ената и 24 часа ще ти вливат ваксина. Няма мърдане. За всички вакъри, наздраве и догодина малко повече акъл да ви дойде. Че тази година хич го нямаше при вас.

131

Анонимен

преди 2 години

Е нали в началото казаха две дози и се връщаме към нормалността? Вместо това имаме рекорди на заразените в най-вакиснираните държави и изискване за трета доза. Е колко т.ъ.п трябва да си да не видиш как те пързалят?

130

Анонимен

преди 2 години

Бйте си на 2 месеца този химикал яко щете. После не ривиете за авто имунните ви заболявания след години. Хората които са срущу тази ваксина веднага им сложиха етикет Антиваксари. Не ние всички имаме нормалните задължителни ваксини, и всички ние си ваксинираме децата с календарните еднократни вяксини. Но в експеримента на химичен разтвор не желаем.

129

От Берлин

преди 2 години

Спрете се бе.... Кой ще отговаря за милионите жертви на,, ваксините"..!? Нямате ли съвест...??? Как може да цитирате въобще Deutsche Welle?!? Пропаганда N1 на новите Фашисти...

128

подКОВИ

преди 2 години

"Експерти настояват за по-кратък интервал между втора и трета доза" И каква ваксина е тая? Те китайските обувки издържат повече. И след време колко ще е този интервал между (N-1) и N-тата ваксина? Час-два? Ще си бием инжекция за да излезем да си купим хляб? Ще има ваксомати - улични апарати - пъхаш си раката и боц? Егати абсурда. Остава да видя как и извънземните кацат пред Белия Дом че да е пълна фантастиката.

127

Дофтур Ментаджийски

преди 2 години

До Дедо"Да си ижектираш цял живот химикали в тялото , никой не може да ме убеди , че е безвредно и полезно !"=/= Не бой се, дедо, цял живот може да си ги инжектираш. Има само една малка подробност - живота няма да е дълъг, ама ти чак толкоз кусур не му вързвай.

126

2025 г.

преди 2 години

Във връзка със 78-мата вълна от Ковид 22 беше обявено, че 249-тата доза става задължителна от полунощ. Всички с по-малко от 10 промила съдържание на графенов оксид в кръвта ще бъдат интерирани в лагери за антиваксъри. Централният комитет на Световното правителство прие указ, че всеки, който посещава публични места без цялостен шлем от титаниево-иридиева сплав модел BT 2995N-Х ще бъде екзекутиран на място от отрядите за борба с антиваксърите.

125

Алооо

преди 2 години

Задавайте си постоянно въпроси за да прозрете нещата като например:Защо толкова искат да се ваксинираме? Защо като са толкова загрижени за живота и здравето на хората, храните са пълни с ***, ГМО, сол, захар, които предизвикват всякакви болести? Защо целенасочено се унищожава образованието? Защо не се погрижат за хората да са спокойни, че ще имат работа и дом, а постоянно предизвикват кризи? Защо не искат да развият наистина зелена енергия, щото това в момента не е?

124

Анонимен

преди 2 години

Наистина ли има изненадани? Всеки здравомислещ човек знаеше, че ще се стигне до тук.

123

Forever

преди 2 години

Разработват разни препарати , а върху ваксърите се наблюдава ефекта. Скоро и те ще го проумеят.

122

Анонимен

преди 2 години

Баси нахалниците.

121

Анонимен

преди 2 години

То и седмичните няма да са достатъчни болни и долни изчадия на ада. Бъдете проклети !

120

Въпрос

преди 2 години

Аз също реших да се ваксинирам ама се позачудих нещо: срещу кой именно щам са ваксините, които се инжектират в момента? Гледам, тука умни хора обясняват че нямало страшно да се бият много ваксини подред, защото срещу грипа така било. Ама, до колкото си спомням, ваксините за грип всяка година са нови, срещу съответния щам. Та реших да ви питам.

119

ЕДНО ЗОМБИ

преди 2 години

ДА БЕ, ДА----КАКТО СА ТРЪГНАЛИ ЩЕ НИ НАПРАВЯТ И НАРКОМАНИ !!!

118

Дедо

преди 2 години

Да си ижектираш цял живот химикали в тялото , никой не може да ме убеди , че е безвредно и полезно !

117

Алооо

преди 2 години

До 133 Абсолютно си прав. Искам да попитам фанатичните ваксари дали Мутафчийски ще легне да го оперира инфекционист като Мангъров, много ме съмнява. От ден 1 всякакви други, но не инфекционисти говорят за този вирус. Вирус има и ще има, както има и много по-смъртностни и опасни. Що не направят дебат по тв, ама без ограничение във времето от една страна Кунчев, Мунчеви, а от друга хора като Мангъров и така нататък, щото резултата ще е, че не трябва да се ваксинираме и т.н.

116

Лекар

преди 2 години

Боц боц боц, абе вие нормални ли сте бе

115

Стамат Вълдобрев

преди 2 години

Това започна да става тегаво и нагло ,както ,,проракувах" в друга де ,дозите ще стигнат до 12 -14 за човек .Важно е фармац.компани да печелят .Пациентите кучета ги яли

114

До 132

преди 2 години

Най-забавното за прободените е, че във всеки един момент, те могат да се окажат "антиваксъри" и "***" когато властите с волево решение наложат поредната доза и анулират сертификатитие на тези, които не си я бият, както сега става в редица европейски страни.