90

HAHA

преди 2 години

Германеца е забравил от кое село произхожда, и даже като пише, пише с немски акцент. От хиледи километри се вижда че е много толерантен към представителите на неговия пол, не просто толерантен, а направо ги обича.

89

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Путин трябва да престане да акцентира върху загубите на Русия,защото преди загубите на Русия стоят загубите на онези,които Русия принуждаваше са й бъдат верни,но бидоха предадени във всички аспекти. В частност ,България бе подарена на евреи,турци,англосаксонци и германци. Половината ни население се стопи,а живите са зомбирани от глад и бездомие. Днес българите сме под робство... ТУРСКО-ЕВРЕЙСКО робство! Под робство сме и на руската мафия на Черноморието ни,която не крие симпатиите си към турците

88

Rrr

преди 2 години

Придурки, пора българию возвращать обратно в Турцию. Готовьтесь встречать Султана. Чакаме

87

Анонимен

преди 2 години

Тези руснаци нямаше да са в Естония и Латвия, ако не беше СССР. Руснаците имат най-много земя на света и пак ламтят за още.

86

Жоро Сороса

преди 2 години

25 милиона са избягали на запад понеже КГБ мафията направи там условията за живот непоносими както и тук. Много е жалко да обвиняваш другите за собствените си неудачи. Най-добре да си подаде оставката и да отиде в изгнание заедно с цялата си хунта.

85

Този е полудял

преди 2 години

Руска територия? Републиките?! Имперски вопли!А троловете по-долу само глупости пишат!

84

Анонимен

преди 2 години

1000 години! Тоя не е учил история!

83

Феникс

преди 2 години

Насила хубост не става .

82

Анонимен

преди 2 години

Хубавото нещо на демокрацията е поне възможността на обикновенния човек ( за тези по върха не е възможно) да каже какво мисли. Е, гледам ЕС и НАТО и си казвам: не ме кефите с промитите си мозъци.

81

Анонимен

преди 2 години

Велика страна, изклала управниците си, заразила с комунизъм половината свят. Никога няма да е като преди.

80

историк

преди 2 години

1000 години! Тази съвсем се е самозомбирал. Преди хиляда години, никой не е имал идея , че викинго-монголите смятат да скопосват някаква народност, че и империя. Реално цялата руска народност е резултат от амбицията на второ- и трето-разрядни скандинавски и германски родове да си спретнат империя по азиатски образец, в земи , които никой не желае. Всичко останало кървава история на драпане към по- южните и цивилизовани земи и геноцид над техните народи.

79

Много са некадърни

преди 2 години

Минималната заплата в България е 300 евро, а в Русия 118 евро, при всички ресурси на Русия -втори в света по газ и нефт и първи по алуминий, платина, диаманти .

78

Кутев

преди 2 години

Пак се пробваме да имитираме the finantal net, ама нали е бсп и се получава малко смешно и ни наскача олигофренската детската градина отгоре, да си играе на детски пънчове?!?

77

Анонимен

преди 2 години

Малко ви е, натрапихте комунизма на половината свят. Са па невинни, като ушипана мома.

76

Literature today

преди 2 години

Този "руски политик" изобщо не знае какво се е случило през 90-те в политиката, Путин литературчик. Това са литературни съчинения, той или е бил на полето далеч от всяка политика, или в най-добрия случай, но не много често в града, отново далеч от политическото.Путин литерстурчик, той буквално не познава Руската и Съветската политика, никога не я е изучавал и right now няма никакви политически adviser-и

75

Анонимен

преди 2 години

Трябва да сравняваме богатите на Русия и България. Русия има много повече богати милионери и милиардери. Българските милионери и милиардери са по-бедни от руските. Затова в Русия е по-добре, по-богата държава е и печели по стандарт.......................

74

Анонимен

преди 2 години

Скоро всеки ще живее като милионер с очилата на Зукърбърг. Потрайте още малко, иде спасението от бедността.

73

Анонимен

преди 2 години

След 32 години капитализъм и европейско развитие, българските бизнесмени не могат да си платят тока и искат помощ от държавата да им плаща тока.

72

Анонимен

преди 2 години

Построихме капитализъм, за да забогатеем - незабогатяхме. Влязохме в НАТО, за да забогатеем - не забогатяхме. Влязохме в ЕС, за да забогатеем - не забогатяхме.....................Вече лъжите на евроатлантиците се изчерпиха...................Къде трябва да влезем още? Сега Мъск ни обещава, че ще забогатеем, ако отидем на Марс. Зукерберг ни обещава виртуално забогатяване.

71

Анонимен

преди 2 години

До 87 Ами защото не искат. Просто е! Виж, твоята бедна, безмозъчна русофилска главица не може да приеме, че в 21-ви век освен оръжия има и друга промишленост, икономика и бизнес. Русия е богата на природнибресурси, които не може да използва ефективно.Никой няма интерес да я напада.Обратното - Путин има голям апетит към съседните държави, най-вече тези които са бивши републики на СССР!